Clairka komentáře u knih
Od knihy se neslo odtrhnout. Krásný příběh staré paní, která ten život neměla vůbec jednoduchý a přitom ve mě po přečtení knihy zůstalo cosi ...krásného. Přečtěte si ji. Pak ji dejte přečíst své mamince a babičce. Za mě letos asi nejlepší kniha, kterou jsem četla .
Pan Mareš byl sympaťák od první až do poslední stránky :)
Na začátku knihy jsem si myslela, že mě tentokrát neosloví. Popis co by bylo kdyby ...mě nejdříve dosti vyděsil. Příběh mě ale velmi rychle pohltil a po přečtení jsem ještě chvíli seděla a přemýšlela nad tím, co jsem právě dočetla. Místy dost depresivní a čekala jsem trošku ...jiný konec.
Dlouho se mi nestalo, že bych u knihy brečela. Jsem dojatá, silný příběh u kterého mě mrzelo, že jsem na poslední straně.
Třetí díl už de nečetl tak rychle a zajímavě jako dva předchozí… konec mě ale přesvědčil, že chci už zase rychle další díl.
Nikdy by mě asi nenapadlo, že budu číst něco o letadlech. A ono to bylo fakt zajímavé čtení! :)
Asi jediná fantasy co mě fakt bavila! Pecka. Nutně musím mít další díly
Jakože cože ? Výborná zápletka ! Skvělý příběh , kdy do poslední chvíle není nic tak jak to vypadá...doporučuji dál
Přečetla jsem spoustu knih s tématikou holocaustu...Myslela jsem, že mě už nic nepřekvapí, ale překvapilo, až moc... Výborný příběh, kniha vás nenechá usnout ani na jedinou noc. A ten konec !! Doporučuji všem a u mě si získala doživotní místo v knihovničce i v srdci :)
Tak to byla jízda ! A ten konec, jakože wau! Doporučuji dál.
Opět mě děj příběhu vtáhnul a nepustil. Ještě že mám třetí díl doma
Po dočtení jsem opravdu šťastná za zemi ve které žijí.
Přečetla jsem první knihu, přečetla jsem druhou knihu, poslouchám podcast, koukám na stezku na české televizi už fakt musím také vyrazit ! :)
Naprosto užasná kniha!
Moc krasne povidky :) nebyt maturity asi bych se k Otu Pavlovi nikdy nedostala takhle vim že to neni ma posledni kniha od tohoto skvěleho autora !:)
Krásný příběh na předvánoční večery. Líbil se mi originální nápad.