Clairka Clairka komentáře u knih

Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Martin Moravec

Opět zajímavý rozhovor se zajímavým člověkem. Pana Dolníka bych si asi sama nevyhledávala, respektive jeho knihy by asi nepatřily na seznam mé oblíbené četby. Ale pan Moravec opět vedl rozhovor stylem, který upoutá každého čtenáře ač si původně myslí, že ho to nemůže zajímat. Děkuji a těšim se na autogramiádu :)

18.10.2024 5 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Přečteno za dva dny. Konec mě překvapil.

09.03.2024 5 z 5

Kdo věří na zázraky Kdo věří na zázraky Mirka Skočílková

Na mě zbytečně natažený příběh, ale četl se hezky a rychle.

17.12.2023 4 z 5

Božidara Božidara Veronika Hájek Hurdová

Naprosto skvělá kniha. Krásný příběh plný poučení, dá vám možnost koukat se na svět jinýma očima. Kéž by mi trochu Božidary zůstalo v srdci do konce života.

21.08.2023 5 z 5

Máma má alzheimera Máma má alzheimera Luboš Hacala

Doufám, že se s touto nemocí v životě nesetkám, ale člověk nikdy neví, co přijde kniha je krásně napsaná. Je z ní cítit láska, obětavost a neuvěřitelná síla.

23.05.2023 5 z 5

151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Četla jsem i předchozí dvě knihy a tahle mě asi zatím bavila nejvíc :) skvěle napsané, smála jsem se i brečela Luca to umí

06.05.2023 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Výborne dílo. Knihu jsem doslova hltala. Skvělý konec.

07.04.2020 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Bohužel nedočtena. Nemohla jsem se nák začíst... :-(

05.07.2016 1 z 5

Jiskra života Jiskra života Erich Maria Remarque (p)

Užasně smutna kniha :( občas mi problesklo hlavou jak se mohlo něco takoveho stat ?:(

17.10.2013 5 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Prvni pulka nic moc ale pak !!! Fakt super napinava kniha !:)

12.09.2013 5 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Bohužel mě to prostě nebavilo :-( Knihu jsem odložila po 50 stránkách a nějak mě neoslovila.... Tak snad někdy příště ...

30.07.2013

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Nádherně psaná kniha, už na začátku jsem tušila jak to skončí a stejně.... :-( Moc krásný příběh...

15.07.2013 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Takhle knihu sem četla nejmíň 5 krát.... je skvělá a měl by si jí přečíst každý... sem ráda, že jí mužu příští rok zařadit do povinné četby k maturitě!

01.05.2013 5 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Tohle je prostě něco .... něco co už se nikdy nikomu nepovede tak kouzelně napsat :-)

01.05.2013 5 z 5

Objektivní nález: Moje nejtěžší mise Objektivní nález: Moje nejtěžší mise Tomáš Šebek

První polovina knihy mě bavila, pak už mi to přišlo jako stále dokola opakující chyby, jen nějak jinak popsány. Dočetla jsem, ale dost jsem přeskakovala. Každopádně pana doktora obdivuji a zkusím sáhnout po jeho jiném díle. Pasáže z jiných knih mě bavili.

18.01.2025 2 z 5

Víš, že nemusíš? Víš, že nemusíš? Dagmar Digma Čechová

Hezké čtení :) příběhy jak ze života.

24.11.2024 4 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Jsem si v polovině knihy říkala, že určitě vim vraha. Ani náhodou :)) skvělá kniha

11.10.2024 5 z 5

Teorie býka Teorie býka Magdalena Maxová

A mě to fakt bavilo :) Fajn oddechovka. A celkem jsem se v něčem i našla

28.06.2024 4 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Kniha mě moc nebavila. Zbytečně natažené a na mě moc přeslazené posledni stránky už jsem dost přeskakovala.

20.01.2024 2 z 5

Opuštěný dům Opuštěný dům Mirka Skočílková

Četla se hezky, děj na mě ale až zbytečně dlouhý

18.11.2023 3 z 5