Clairka komentáře u knih
Opět zajímavý rozhovor se zajímavým člověkem. Pana Dolníka bych si asi sama nevyhledávala, respektive jeho knihy by asi nepatřily na seznam mé oblíbené četby. Ale pan Moravec opět vedl rozhovor stylem, který upoutá každého čtenáře ač si původně myslí, že ho to nemůže zajímat. Děkuji a těšim se na autogramiádu :)
Na mě zbytečně natažený příběh, ale četl se hezky a rychle.
Naprosto skvělá kniha. Krásný příběh plný poučení, dá vám možnost koukat se na svět jinýma očima. Kéž by mi trochu Božidary zůstalo v srdci do konce života.
Doufám, že se s touto nemocí v životě nesetkám, ale člověk nikdy neví, co přijde kniha je krásně napsaná. Je z ní cítit láska, obětavost a neuvěřitelná síla.
Četla jsem i předchozí dvě knihy a tahle mě asi zatím bavila nejvíc :) skvěle napsané, smála jsem se i brečela Luca to umí
Užasně smutna kniha :( občas mi problesklo hlavou jak se mohlo něco takoveho stat ?:(
Bohužel mě to prostě nebavilo :-( Knihu jsem odložila po 50 stránkách a nějak mě neoslovila.... Tak snad někdy příště ...
Nádherně psaná kniha, už na začátku jsem tušila jak to skončí a stejně.... :-( Moc krásný příběh...
Takhle knihu sem četla nejmíň 5 krát.... je skvělá a měl by si jí přečíst každý... sem ráda, že jí mužu příští rok zařadit do povinné četby k maturitě!
Tohle je prostě něco .... něco co už se nikdy nikomu nepovede tak kouzelně napsat :-)
První polovina knihy mě bavila, pak už mi to přišlo jako stále dokola opakující chyby, jen nějak jinak popsány. Dočetla jsem, ale dost jsem přeskakovala. Každopádně pana doktora obdivuji a zkusím sáhnout po jeho jiném díle. Pasáže z jiných knih mě bavili.
Jsem si v polovině knihy říkala, že určitě vim vraha. Ani náhodou :)) skvělá kniha
A mě to fakt bavilo :) Fajn oddechovka. A celkem jsem se v něčem i našla
Kniha mě moc nebavila. Zbytečně natažené a na mě moc přeslazené posledni stránky už jsem dost přeskakovala.