Čmeláček komentáře u knih
Za mě trochu moc historické, ale jinak dost dobré čtení :). Kniha je fakt výborně napsaná, k tomu napínavá, lehce thrillerově šmrncnutá, prostě super! :))) Pět stars a jasné doporučení!
Tohle bylo fakt hodně náročné na čtení, knihu nejde jen tak zhltnout na jeden zátah, i když není dlouhá. Musel jsem dělat přestávky a místy to, co jsem přečetl, rozdýchávat. A konec mě skoro dostal do kolen. Ve finále dávám pět stars, protože paní Mornštajnová psát umí a také zde si vysoké hodnocení zaslouží jako málokdo jiný...
S přečtením dalšího případu se Sebastianem Bergmanem jsem tentokrát neotálel moc dlouho :). A byla to fakt zase pecka! Nebudu psát víc, dám pět stars, doporučení a howgh! :)))
Tak tohle byla výborně napsaná, napínavá detektivka z Itálie s nevšední zápletkou a ještě nevšednější komisařkou Teresou Battagliovou :). Četla se mi jedna báseň, proto kniha ode mne dostává všech pět stars a doporučení! :)
Tak jo, přiznám se bez mučení :). Stal jsem se závislákem na téhle sérii a každou další knihu si doslova vychutnávám :). Tenhle případ byl sice spíš slabší, ale to mi nevadilo, protože se mi i tak kniha dobře četla. Pro mě je to tedy opět za pět :) a brzo si přečtu další!
Tohle byla kniha, vnucená mi naší paní knihovnicí :), o kterou jsem původně vůbec nestál a nakonec se mi líbila tak, že jsem nemohl přestat číst, dokud jsem neměl hotovo :). Bylo to fakt krásné čtení, možná primárně určené spíš ženám, ale to mi ve finále nevadilo. Takže asi tak, dávám pět stars a dokonce i doporučení :))).
Tohle byl sice teprve druhý případ Sebastiana Bergmana, ale pro mě definitivně už teď jedna z nejlepších sérií ever! :))) Knihu jsem zase přečetl jedním dechem a skvěle jsem si ji užil. Pět stars a brzo půjdu na další! :)
Fakt hodně dobré počteníčko, nic náročného, ale na odreagování jako stvořené :). Shari Lapena psát umí, o tom žádná a já jsem byl také s touto její knihou dokonale spokojený. Takže asi tak a pět stars jak vyšitých :))).
Tohle byla zase vynikající kniha, která se mi četla jedna báseň :). Téma bylo zase zajímavé a taky Kim jsem si už dost oblíbil, takže není co řešit :). Víc psát nebudu, udílím pět stars a s touto sérií určitě ještě tak rychle nekončím! :)
Vynikající počteníčko a skvělý začátek nové série! A Sebastian Bergman dokonale nesympatický - prostě super! :) Pět stars jak vymalovaných, velké doporučení a jede se dál! :)))
S touhle knihou, kterou mi doporučila naše paní knihovnice, jsem tak trochu bojoval. Odehrává se za 2. světové války a to je doba, která mě zajímá. Proto jsem se nakonec dal přemluvit a knihu si přečetl. No a nakonec se mi to docela líbilo, i když to bylo spíš čtení pro ženy. Takže asi tak, dávám čtyři stars a příště si dám zase nějaký pořádný thriller :))).
Fíhu, tak tohle byla zase pořádná jízda! Od čtení jsem se skoro nemohl odtrhnout a kdyby to šlo, knihu bych neodložil ani na minutu. Horory sice nemusím, ale tady mi to nějak nevadilo. Akorát ta jedna smrt mě dostala do kolen. Kdo četl, určitě ví, o co jde. Podle mého byla úplně zbytečná a já jsem ji chvíli musel rozdýchávat. A taky ten konec mě dorazil. No ale jinak jsem byl s tímto případem s Martinem Servazem dost spokojený, takže to vidím na pět a jsem zvědavý, jak to bude dál!
Tohle fakt nebylo úplně to nejlepší, co Verne napsal. Děj se dost táhne, i když zase musím uznat, že zápletka zajímavá byla. No ale protože mám tohoto pana spisovatele moc rád, dám mu ze sympatií čtyři stars :).
Strašné téma, protože tady šlo o malé holčičky. A to jsem fakt dost otrlej, i když musím říct, že mně to i tak dalo dost zabrat. No ale jinak se kniha čte zase skvěle, nelogičnosti jsou mi fuk, protože případ je to parádní a Kim válí jako vždycky, o tom žádná! :) Pět stars a howgh! :)))
Tohle bylo takové pohodové čtení, jako stvořené na léto, no ale dá se určitě číst třeba i v zimě :). Na scénu znovu vstupuje Phyllida Brightová, která hospodaří u paní Agathy Christie, slavné to autorky detektivek. A zase bude muset vyšetřit nějakou tu vraždičku :). Stejně jako u první knihy dávám pět stars a těším se na další případ!
Tak tohle už bylo jiný kafe ve srovnání s prvním dílem! :) Kim tady byla sympatičtější a taky tenhle případ byl fakt jedna velká jízda :). Alex fakt hodně dobrá psychopatka, nerad bych ji potkal někde na ulici... Víc už nenapíšu, dám pět stars a doporučení!
Ani v tomhle desátém případu se sympatickou policejní náčelnicí Kate Burkholderovou jsem se nezklamal. I když musím uznat, že těch eliminovaných Amišů už bylo doteď tolik, že se člověk musí divit, že vůbec ještě nějací zbývají :))). No ale zase na druhé straně by nebylo co vyšetřovat, že jo? :) Takže i tahle kniha byla skvělá jako obvykle, oběť dokonale nesympatická :), proto je to za mě opět za pět :) a v sérii budu určitě pokračovat.
Dost dobré počteníčko, jenom ta Kim mi nějak nechtěla sednout :). Ale protože jsem optimista, jsem si jistej, že se to bude lepšit s každou další knihou a je dost dobře možný, že si to i brzo sedne :))). Tenhle první případ si ale i tak zasloužil krásný čtyři starsy a já budu určitě pokračovat dál :).
Chris Carter píše skvělé thrillery a i když jsou fakt hodně brutální, tak mně se vždycky dobře čtou. Takže také za tuhle vynikající oddechovku mu zase dávám za pět, já snad ani jinak nemůžu :). No a teď si sednu a budu vyhlížet další případ s Hunterem a Garciou :))).
Už jsem co nejrychleji chtěl dočíst tuhle poslední knihu s inspektorem Prévitem, protože ty první dvě fakt byly pecky! To se týkalo i tohoto případu, který se mi zase četl jedna báseň :))). Je fakt, že se Prévit změnil, ale já bych řekl, že to je normální a prostě nic zvláštního a klidně se to může stát také třeba nám v našem životě, že jo? :) Takže asi tak, líbily se mi všechny tři knihy a já docela lituju, že už jich víc nebude.