Formicka93 komentáře u knih
Napínavá četba z amišského prostředí. Těším se na další díly.
Osudy česko - německých obyvatel, které se odehrávají většinou v zaniklých obcích Chaloupky a Jelení. Příběh plný emocí, nenávisti, msty, ale i věrné lásky.
Opět čtivý, napínavý detektivní příběh. Moje druhá kniha od autorky a rozhodně doporučuji.
Román ze života slavné stárnoucí hvězdy a jeho blízkých. Děj se odehrává na Krétě, kde na vás dýchne vůně moře. Vypadalo to jako letní pohoda, ale zas tak pohodové to nebylo.
Tato knížka vyžaduje maximální soustředění. Pro mě těžké čtení, v ději jsem se ztrácela a do čtení jsem se musela nutit.
Knihy od pana Cimického jsou sázka na jistotu. Velice čtivé, uvěřitelné a lidské.
Moc milá kniha. Děj se odehrává v mém rodném kraji, o to víc mě zahřála u srdíčka.
Knížka předčila mé očekávání, děj mě vtáhnul, četlo se to velice hezky.
Knížky Radky Třeštíkové čtu ráda, ale tahle byla pro mě zklamáním. Příliš mnoho postav, příliš mnoho tajemství.
Na knihu jsem se těšila, poněvadž mám ráda hokej. Docela dlouho mi trvalo, než jsem se začetla. Druhá polovina mě vtáhla do děje, ale úplně mi nesedl autorův styl.
Dvě časová období, které se postupně rozplétají. Knížka se čte sama.
Náročné čtení, ale rozhodně doporučuji. Formou rozhovoru se dozvíte něco o životě profesora Koláře a jeho názorech.
Tato knížka vás zavede do různých koutů Česka. Je pro milovníky cestování i historie. Zahřála u srdíčka jako všechny knížky pana Větvičky.
Mám ráda Šumavu a tento soubor kriminálních případů z historie mohu doporučit.