Formicka93 komentáře u knih
Knížka, která vás pobaví, pohladí a občas donutí zamyslet.
To oslovení "Kořínku" mě dostalo.
První knížka od této autorky a velká spokojenost. Od čtení jsem se nemohla odtrhnout.
Tak tuto knížku jsem si užila, je velice čtivě napsaná. Po přečtení jsem měla chuť někam vyrazit.
Příběh o hlubokém přátelství a snech. Kniha, na kterou hned tak nezapomenu.
Odpočinková četba. Paní Mlynářová je velice aktivní seniorka, má můj obdiv. Ráda s ní cestuji a připomínám si místa, které jsem navštívila.
Moje první knížka od Lenky Chalupové a velká spokojenost. Mám ráda příběhy obyčejných lidí z vesnice, tato doba byla pro ně velice těžká.
Pan Větvička je velice vzdělaný člověk, každá jeho kniha mě vždy potěší.
Při čtení prvních kapitol jsem měla chuť knihu odložit, ale pak sem se začetla a byla zvědavá jak to Oldřich vyřeší.
Kniha vypráví o putování židovských dívek a chlapců za druhé světové války do Palestiny. Jsem ráda, že jsem se o této události dozvěděla. Na čtení jsem se musela hodně soustředit.
Silný příběh o jednom lidském osudu. O tom jak se hloupý vtip změní v tragédii. Na knížce mě zaujala obálka.
Autorka deníkovou formou popisuje průběh koronaviru v Itálii, konkrétně v Dolomitech, kde už několik let žije. Psáno s humorem a nadhledem.
První knížka od autorky a přečtu si určitě další. Příběh dvou kamarádek, střídání minulosti a současnosti.
Pana Panenku jsem měla možnost poznat osobně. Je to velká osobnost a skvělý člověk. Před ním smekám
Je to rozhovor plný skvělých myšlenek, lidskosti i vtipu.
Kniha je psaná deníkovou formou. Černý humor je skvělý, ale chyběl mi tam příběh. Odpočinková četba,
Zajímavé čtení. Spousta praktických rad na cestu po Keni.