happystar komentáře u knih
Nádherná kniha. Budu se k ní vracet. Doufám že vyjde u nás více knih této autorky.
Krásný příběh, Jodi prostě umí. Zůstala bych klidně jen na Galapágách a četla dál o jejich příběhu, ale chápu co tím chtěla říct a zaznamenat.
Skvělý, originální příběh ze života. Perfektní popis ze stran čtyř žen. Knihu jsem nechtěla odložit, tak moc mě příběh vtáhl. Doporučuji.
Perfektně napsaný román ze života. Druhá kniha této autorky a zase jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Příběh se čte sám, postavy si snadno oblibite. Jsou knihy, které mají reklamu všude a ve finále mě až tak nebaví. Doporučuji i titul Na viděnou příští léto.
To byl tak krásný příběh! Kéž by to tak bylo doopravdy.
Krásný příběh, vryl se mi pod kůži. Je to kniha kdy na ní jen tak nezapomenete.
Nádherný příběh, na jeden nádech přečteno. Emoce, slzy, láska. Doporučuji.
Naprosto další skvělá kniha této autorky! Wau. Perfektní příběh. Jen ta druhá dějová linka, dala bych jí s jiným koncem, to bolelo hodně.
Kniha, která se nepůjčuje, ale dává další výtisk z lásky dále. Kniha, ke které se budu vracet. Paní Egerova je velká a inspirativní žena!
Wau, naprosto skvělá kniha. Nejen detektivka, ale i vedlejší vztahová linka. Přečetla jsem jí skoro na jeden zátah! Fandím této nové české autorce a jdu se podívat po její první knize.
Nádherná kniha!!!!!!!! Dlouho jsem nic tak skvělého nečetla, věřím, že ten příběh je nezapomenutelný.
Nádherná kniha. Opravdu tolik pravdy, lásky, síly, uvědomění je v jejích knihách.
Nádherná kniha. Jako maminka jí budu číst svým dětem stále dokola. Neznám lepší pro děti pro život. Veroniko děkujeme. A další díl již máme připravený.
Krásná kniha, krásný příběh. Dětem se moc líbila.
Další krásný příběh s Emou. Děti tyto knihy milují. Vhodný na Vánoční čas. Těšíme se na další díly.
Krásný příběh. Od první stránky mě kniha pohltila. Dlouho jsem nečetla tak skvělý, originální a psychologicky román. Za mě top! Až mě udivuje nízké hodnocení tady.
Krásná kniha, pohladila na duši, určitě se k ní ještě vrátím.
Opět skvělá kniha, hladí úplně na duši. První knihu Šárky jsem četla několikrát a ráda se k ní vracím. Doporučuji!