Irsaf komentáře u knih
Moc pěkně napsaný cestopis.
Člověk se nejen pobavil dobrými hláškami, ale i se něco z Dánska a o Dánech dozvěděl.
Doporučuju.
Tak tohle byla trefa do černého.
Moc se mi knížka líbila. Od prvních řádků. Škoda, že tu má autorka jen 2 knížky vydané :(
Do té druhé se určitě taky pustím.
Perfektní letní oddechovka.
Doporučuji
Kniha se mi četla blbě. Nějak mi nesedl styl, nebo nevím.
Ale Christiane má můj obdiv, že to tam celý rok zvládla a vydržela.
Moje druhá kniha od autorky. Četla se moc dobře a určitě si přečtu její další knížky.
Helena neměla vůbec lehký život. Alex byl fajn.
Další povedený kousek od mé oblíbené autorky. Moc dobře se četla a vraha se mi nepodařilo uhodnout skoro až do konce. Už se těším na další díl s detektivem Erikem :-)
Oba příběhy se četli moc dobře. Začala jsem tím od Simony a jsem ráda. Líbil se mi víc než od Sabiny. I stylem psaní se mi líbil víc.
Moc povedené zpracování knihy.
Román jsem ještě nečetla, takže pro mě byl příběh nový a neznámý. Knihu si asi brzo taky přečtu.
Ještě, že paní spisovatelka píše o těchto tématech. Nesmí se na ty hrůzy zapomenout.
Teda, to má paní autorka fantazii :-)
Jako číst se to dalo, ale přišlo mi to divný.
Skoda Henryho, mohlo jim být spolu s Kenzi fajn. Fandila jsem jim.
Za mě zatím nejslabší kniha autora. Ale možná to není vůbec knížkou, jen hodně špatným obdobím a momentální situací.
Knihy se určitě nebojte a jděte do ní.
E-kniha zdarma z Městské knihovny Praha. Jednohubka o pár stránkách o panu Kdybych, který hledá kamaráda.
Milý, romanticky laděný příběh ze skotských ostrovů.
Byla to má první kniha autorky a určitě ne poslední.
Dobře se to četlo.
Bylo to čtivý a bylo to taky zvláštní.
Děje se to, nebo neděje a jen se mu to zdá?
Phil a Adam, zvláštní to dvojka :)
Moc hezky napsaná knížka.
Líbilo se mi prolínání časových linek a osudů různých postav románu.
Kate jsem fandila. Essie byla skvělá a neměla to vůbec jednoduché.
Moc pěkný čtení.
Víc jak půlka knížky mě moc nebavila.
Ta druhá byla maličko lepší, přesto nejsem nijak zvlášť ze čtení nadšená.
Taková ta kniha co neurazí nenadchne.
Krásný, milý, a i smutný romantický příběh.
Jedna z nej knih, co jsem četla.
Námět byl celkem zajímavý, přesto mě to nesedlo a tím pádem ani moc nebavilo.
Bylo to dost předvídatelný, přesto se to četlo moc dobře. Těším se na další díl s Kate a Tristanem.
Vůbec jsem nečekala to, co přišlo na stránkách této knížky.
Utrpení lidí a žen zde popsaných je neskutečný a mělo by se o něm vědět, proto doporučuju přečíst si ji.