ivanaci komentáře u knih
Autorku jsem neznala, vybráno pro čtenářskou výzvu. Musím říci, že jsem přečetla jedním dechem za sobotu. Trochu těžké téma - smrt dětí, ale citlivě napsané. Klobouk dolů, od tak mladé autorky.
Ač jsem tušila pachatele asi již od poloviny knihy, bylo to opravdu pěkné počtení. Autorka opravdu umí. Už se těším na další knihu.
Cetla js do vyzvy 2023. Clovek si uvedomi, jak moc se cas posunul v kvalite ziti a jak se nezmenily vlastnosti lidi.
Nejlepší z této řady. Čtu od začátku, ale možná by ani nevadilo číst na přeskáčku. Není to jen detektivka, ale i pohled do duše lidí. Bezva, teším se na další.
Zvláštní, zvláštní, zvláštní. Myslím, že zbytečně dlouhé a konec useknutý. Místy jsem se dost nudila a nutila se číst.
Krásné čtení o nelehké době, už aby byla nová kniha :-))
Holocaust z pohledu těhotných žen. Je neuvěřitelné co překonaly a jaká vůle k životu byla v jejich děťátkách. Velmi silná kniha.
Poutavá kniha o historii, o které jsem netušila, že se stala. Autorka zvolila výbornou formu knihy - střídání pohledu postav na situace. Četla jsem všechny knihy autorky a budu vyhlížet další.
Trochu mi trvalo než jsem se začetla a pak jsem se nechtěla odtrhnout. Těším se na další...
Tyto knihy mají jedinou vadu, přečtou se moc brzo a pak se jen čeká a čeká na další, prostě bezva čtení
Na knihu jsem se těšila, autorka opravdu umí, ale toto se dle mě moc nepovedlo. Stálý popis, málo dialogů a nějaké nepřesnosti. Koupila jsem si ji, abych ji darovala a nebudu litovat.
Poslouchala jsem jako audioknihu, potřebovala jsem ruce na háčkování :-). Hodnocení? Skončila jsem poslouchat v půl čtvrté ráno, nemohla jsem přestat, tak asi tak. :-)
Krásný melancholický příběh plný lásky a krásných slovních obratů. Ani se nechce věřit, že píše česká autorka, klobouk dolů. Prostě nádhera.
Krásný příběh, na začátku trochu moc krutý. Tradice je tradice, i když toto v nedávné době? Milovníky čaje určitě potěší.
Tato kniha Sestry a Mráz jsou dle mě nejlepší. Překvapivé, krásně se čte, člověk nemůže přestat. Těším se na další díl co snad vyjde.