lassse komentáře u knih
Tak tohle mi chybělo! Po poněkud střídmějším Undergroundu kotletovský nářez jak se patří. Víc asi není třeba dodávat.
Bohužel tohle je asi nejslabší kniha ze série. Rozhodně zajímavý nápad, závěr také dobrý, ale prostě tomu něco chybí.
Sexu méně než v předchozím díle, ale nářezu tam je pořád dost. Kosek i Kotleta mě pořád baví.
U prvního setkání s panem Kotletou mě dostal již první odstavec této knihy. Knížka fakt baví a dělá čest svému názvu i když ke konci jakoby docházel dech jak autorovi, tak i hrdinům.
Knížka plná laskavého humoru o běžných věcech ze života.
Aucassin se konečně dočká své Nicoletty, ale to by nebyl Sapkowski, aby to prošlo jen tak. Skvělé zakončení celé trilogie, která člověka nadchne tak aby se začal zajímat i o ten dějepis :)
Vata před finálním dílem, která ale stále víceméně baví. Teda hlavně závěr.
Velice dobře odvedená práce, Legie a hlavně kapitán Bouchač mě stále baví ;-)
Český Forest Gump napříč nejen československou historií. Pecka!
Lepší než "jednička". Kotletovka až do morku kostí.
Sterilní nuda, bohužel. Čte se to pěkně ale vztah k hlavní postavě žádný a občas sem tam nějaký nesmysl.
Obálka a celkové provedení knihy je hodně povedené. Co se týče obsahu, tak ten se mi moc pod kůži nedostal (až na poslední povídku). Nějak se mi do toho nešlo začíst, přitom popis světa, postav apod. není špatný. Často jsem tam viděl Sapkowskiho, ale není to Sapkowski.
Rumcajs je legenda. Dospělý navíc v knížce najde co tam dítě nikdy neuvidí.
Tak jsem se tím konečně prokousal a je to stále dobré jako první díl. Harry se prakticky ničeho nebojí a pátrá, i když to pro něj, i ostatní jeho kamarády, znamená smrtelné nebezpečí.
Tahle kniha vás vcucne a nepřestane vás až do konce mačkat svojí depresí a pocitem naprostého zmaru. Jednoznačně nejlepší kniha od McCarthyho.
Velice inspirující a krásná kniha, která ukazuje, že lidské možnosti jsou někdy opravdu neuvěřitelné.
Super a nic dalšího není třeba dodávat. Jen více takových komiksů.
Skvělé. Je málo komiksů, které si vyloženě užívám a tenhle jeden z nich.
O mnoho vtipnější pokračování, které se čte snad samo. A snad první "bichle" u které jsem se vůbec nenudil a jel ji co to dalo. Hodně mě bavil Rónan a celou dobu fandil démonům.
Skvělá kniha o hrdinech, kteří bojovali za svou zemi, hlavně z pohledu Adolfa Opálky. Závěr v kostele byl dech beroucí. Je zde také popsáno, jakému nebezpečí byli všichni ti, kdo výsadkářům pomáhali, vystaveni. Hrozná doba. Rovněž oceňuji autorovi vstupy do děje.