LenkaMacak LenkaMacak komentáře u knih

Ted Bundy: Vrah po mém boku Ted Bundy: Vrah po mém boku Ann Rule

Skvělá kniha, rozhodně doporučuji! Neskutečně čtivá, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

20.08.2022 5 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Bylo hezké se k Lence Lanczové vrátit díky čtenářské výzvě. Příjemná oddychovka.

20.08.2022 3 z 5

Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

Kniha z jejíhož námětu mi jde mráz do zádech… kanibalismus, jako normální část života, člověk se stává kusem masa, lidi vyvražďující zvířata a sebe navzájem. Kniha se moc dobře četla, děj ubíhal rychle. Chyběly mi detaily “velké změny”… jak a proč se člověk stane potravou. A naopak v ní nemuselo být až tolik detailů z provozu jatek.

13.08.2022 3 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Kniha mi úplně nesedla, kdyby byla o půlku kratší, bylo by to lepší.. na konci jsem se docela nudila, byla jsem ráda, když jsem ji dočetla.

10.08.2022 2 z 5

Až půjdeš, zavři za sebou Až půjdeš, zavři za sebou Anna Moricová

Nádherně smutné…

07.08.2022 5 z 5

Lékaři na horách: Neviditelní hrdinové Lékaři na horách: Neviditelní hrdinové Wojciech Fusek

Kniha byla fajn, místy mi přišla dost nepřehledná.. skákala od jedné události k druhé, od jedné postavy k druhé.

04.08.2022 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

(SPOILER) Kniha se mi četla docela dobře, ale zhruba od půlky příběh přestal být záživný a točil se stále v kruhu… konec jsem tak nějak už tušila, i když mi přijde nepochopitelné, že by nepoznal ženu svého života. Podruhé už si knihu nepřečtu…

30.07.2022 2 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Bylo to dobré, občas i vtipné, ale úplně mi to nesedlo.. po dalších dílech, alespoň prozatím, nešáhnu.

28.07.2022 3 z 5

Jak svrhnout vévodu Jak svrhnout vévodu Evie Dunmore

Skvělá romantika na jedno odpoledne :-)

24.07.2022 4 z 5

Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Životice: Obraz (po)zapomenuté tragédie Karin Lednická

Velmi silný příběh o události, která mi absolutně unikala. Kniha vzala za srdce, z velké míry i proto, že bratr mojí babičky byl obětí podobné události….

18.07.2022 5 z 5

Zločin jak ho pamatuju Zločin jak ho pamatuju Josef Klíma

Skvěle napsaná kniha, takový letmý pohled do divokých devadesátek. Přečteno jedním dechem.

17.07.2022 5 z 5

InTyMně InTyMně Markéta Lukášková

Příjemné čtení, moc se mi líbily vzpomínky na devadesátky.

16.07.2022 3 z 5

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Opět skvělá kniha od paní Lukáškové. Moc se mi líbilo prolínání padesátých let a současnosti. Oběma hlavním hrdinkám jsem moc fandila, muži byli moc sympatičtí, ale matka Lenka… to bylo opravdu dílo.

15.07.2022 5 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Skvělá kniha, kterou jsem přečetla za jedno deštivé odpoledne ve Slovinsku. Barboře jsem moc fandili! Koncept nebe a pekla byl za mě dokonalý.

07.07.2022 5 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Příjemná oddychovka.

03.07.2022 3 z 5

Temné vábení Temné vábení Loreth Anne White

Kniha se líbila moc, byla čtivá, zajímavá kombinace romantiky a thrilleru! Jediné, co mi trošku vadilo, bylo to, že víceméně celá zápletka byla snadno odhadnutelná. Ale další díl si určitě přečtu.

29.06.2022 3 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Nejlepší díl celé trilogie, četl se rychle, měl spád a ten konec.. ten se mi líbil vůbec nejvíc!

23.06.2022 5 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Druhý díl se mi líbil o něco více, než ten první. Kniha je čtivá, kapitoly jsou krátké, mají spád, jdu rovnou na třetí díl.

17.06.2022 4 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Kniha se mi líbila moc, určitě to bude pověřená série, už sahám po dalším dílu.

16.06.2022 5 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Skvělé, krátké kapitoly, rychlý spád, všechno nakonec zapadlo tam, kde mělo. Jdu na druhý díl.

02.06.2022 4 z 5