LenkaMacak komentáře u knih
Skvělá kniha, rozhodně doporučuji! Neskutečně čtivá, nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Bylo hezké se k Lence Lanczové vrátit díky čtenářské výzvě. Příjemná oddychovka.
Kniha z jejíhož námětu mi jde mráz do zádech… kanibalismus, jako normální část života, člověk se stává kusem masa, lidi vyvražďující zvířata a sebe navzájem. Kniha se moc dobře četla, děj ubíhal rychle. Chyběly mi detaily “velké změny”… jak a proč se člověk stane potravou. A naopak v ní nemuselo být až tolik detailů z provozu jatek.
Kniha mi úplně nesedla, kdyby byla o půlku kratší, bylo by to lepší.. na konci jsem se docela nudila, byla jsem ráda, když jsem ji dočetla.
Kniha byla fajn, místy mi přišla dost nepřehledná.. skákala od jedné události k druhé, od jedné postavy k druhé.
(SPOILER) Kniha se mi četla docela dobře, ale zhruba od půlky příběh přestal být záživný a točil se stále v kruhu… konec jsem tak nějak už tušila, i když mi přijde nepochopitelné, že by nepoznal ženu svého života. Podruhé už si knihu nepřečtu…
Bylo to dobré, občas i vtipné, ale úplně mi to nesedlo.. po dalších dílech, alespoň prozatím, nešáhnu.
Velmi silný příběh o události, která mi absolutně unikala. Kniha vzala za srdce, z velké míry i proto, že bratr mojí babičky byl obětí podobné události….
Skvěle napsaná kniha, takový letmý pohled do divokých devadesátek. Přečteno jedním dechem.
Opět skvělá kniha od paní Lukáškové. Moc se mi líbilo prolínání padesátých let a současnosti. Oběma hlavním hrdinkám jsem moc fandila, muži byli moc sympatičtí, ale matka Lenka… to bylo opravdu dílo.
Skvělá kniha, kterou jsem přečetla za jedno deštivé odpoledne ve Slovinsku. Barboře jsem moc fandili! Koncept nebe a pekla byl za mě dokonalý.
Kniha se líbila moc, byla čtivá, zajímavá kombinace romantiky a thrilleru! Jediné, co mi trošku vadilo, bylo to, že víceméně celá zápletka byla snadno odhadnutelná. Ale další díl si určitě přečtu.
Nejlepší díl celé trilogie, četl se rychle, měl spád a ten konec.. ten se mi líbil vůbec nejvíc!
Druhý díl se mi líbil o něco více, než ten první. Kniha je čtivá, kapitoly jsou krátké, mají spád, jdu rovnou na třetí díl.
Kniha se mi líbila moc, určitě to bude pověřená série, už sahám po dalším dílu.
Skvělé, krátké kapitoly, rychlý spád, všechno nakonec zapadlo tam, kde mělo. Jdu na druhý díl.