lusitta05 lusitta05 komentáře u knih

Nové sny Nové sny Lilly Lucas

Taká slabota, dvakrát odložená,ale nedalo mi to, dočítala som. Nuda.

21.08.2024 3 z 5

Součást tvého světa Součást tvého světa Abby Jimenez

Toto bolo také pohodové čítanie, a kniha plná kreténov :) Nevedela som si predstaviť, aký bude koniec,ale splnil všetky moje očakávania na jednotku. Som spokojná a rada si prečítam ďalší diel.

19.08.2024 4 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Toto bolo super, mne sa takého romantické príbehy veľmi páčia, presne sa mi trafila do noty.

15.08.2024 5 z 5

Reparát z lásky Reparát z lásky Sharon M. Peterson

Toto bolo také jemné, kľudné, romantické. Trošku nejakej šťavy by si to žiadalo, ale nakoniec to bolo fajn.

12.08.2024 3 z 5

Playmaker Playmaker Marcy Jell

Taká jednoduchá zlátaninka všetkého dokopy,ale ako oddychovka môže byť.

08.08.2024 3 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Čakala som tiež niečo viac, nič až také prekvapivé, ale som rada za pekný koniec. Ďalšie časti si asi rada prečítam.

06.08.2024 4 z 5

Svedeni osudem Svedeni osudem Jennifer Probst

Nebolo to zlé,ale trochu rozťahané, ufňukané a nuda.Chýbalo mi tam viac nejakej akcie.

29.07.2024 4 z 5

Jen se mnou Jen se mnou Samantha Young

No, ja nie som až tak nadšená,ako som sa tešila. Všetko by bolo celkom fajn,ale dosť sa to ťahalo,vadilo mi to a zápletka bola taká slabšia. Povedala by som, že romantické knihy S.Young viac sedia. Uvidíme ďalší diel, možno sa to zlepší.

22.07.2024 3 z 5

Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Náhodou, mňa to veľmi bavilo. Tiež som ešte asi nič podobné nečítala, veľmi originálne. Teším sa na druhý diel.

02.07.2024 4 z 5

Vábení draka Vábení draka Anna Lowe

Taká rýchla blbovinka, nebudem sa opakovať,ale družky mám po krk. Potenciál trochu nevyužitý,ale vyskúšam ďalší diel. Uvidíme, či sa to zlepší. :)

30.06.2024 3 z 5

Ochránce v pokušení Ochránce v pokušení Jennifer L. Armentrout

Krátke, milé a na spestrenie dňa.

19.06.2024 4 z 5

Tatér Tatér Katy Cooper

Vôbec som si nevšimla, že je od českej autorky, takže za mňa fajn. Jasné, že nejaké chybičky by sa našli. Nakoniec to bol pekný príbeh, dosť sarkastická hrdinka, ktorej premena bola zaujímavá a hlavný hrdina so všetkými nedostatkami, ale fandila som mu. A chémia medzi nimi bola super.

18.06.2024 4 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

Toto som zhltla ako malinu. Bolo to super. Presne sa mi trafila do nálady a už aby bol ďalší diel.

17.06.2024 5 z 5

Drzý návrh Drzý návrh Nicole Snow

Dosť rozvláčne, trošku menej strán by nezaškodilo. Ale inak fajn.

06.06.2024 4 z 5

Mizera Mizera L. J. Shen

Toto bolo super. Nemám k tomu čo viac dodať.

02.06.2024 5 z 5

Lovec Lovec L. J. Shen

Bolo to fajn, Hunter bol vtipný a sexi, ale ku koncu mi to trochu trvalo. Ale Mizeru si prečítam.

31.05.2024 4 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Také divné a zvláštne zaujímavé. Dobre sa to číta, Sparrow bola silná žena a to sa mi na nej páči.

21.05.2024 4 z 5

Hráč v pokušení Hráč v pokušení Jennifer L. Armentrout

Taká milá jednohubka, fajn romantika

19.05.2024 4 z 5

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Kto má rád túto pomalú romantiku,ten bude spokojný. Fajn príbeh so šťastným koncom.

14.05.2024 4 z 5

Kennedy Kennedy Lauren Layne

Taká jednoduchá oddychovka, Kate mi išla trochu na nervy, ale nakoniec to nebolo také hrozné.

08.05.2024 3 z 5