lusitta05 komentáře u knih
Taká slabota, dvakrát odložená,ale nedalo mi to, dočítala som. Nuda.
Toto bolo také pohodové čítanie, a kniha plná kreténov :) Nevedela som si predstaviť, aký bude koniec,ale splnil všetky moje očakávania na jednotku. Som spokojná a rada si prečítam ďalší diel.
Toto bolo super, mne sa takého romantické príbehy veľmi páčia, presne sa mi trafila do noty.
Toto bolo také jemné, kľudné, romantické. Trošku nejakej šťavy by si to žiadalo, ale nakoniec to bolo fajn.
Taká jednoduchá zlátaninka všetkého dokopy,ale ako oddychovka môže byť.
Čakala som tiež niečo viac, nič až také prekvapivé, ale som rada za pekný koniec. Ďalšie časti si asi rada prečítam.
Nebolo to zlé,ale trochu rozťahané, ufňukané a nuda.Chýbalo mi tam viac nejakej akcie.
No, ja nie som až tak nadšená,ako som sa tešila. Všetko by bolo celkom fajn,ale dosť sa to ťahalo,vadilo mi to a zápletka bola taká slabšia. Povedala by som, že romantické knihy S.Young viac sedia. Uvidíme ďalší diel, možno sa to zlepší.
Náhodou, mňa to veľmi bavilo. Tiež som ešte asi nič podobné nečítala, veľmi originálne. Teším sa na druhý diel.
Taká rýchla blbovinka, nebudem sa opakovať,ale družky mám po krk. Potenciál trochu nevyužitý,ale vyskúšam ďalší diel. Uvidíme, či sa to zlepší. :)
Vôbec som si nevšimla, že je od českej autorky, takže za mňa fajn. Jasné, že nejaké chybičky by sa našli. Nakoniec to bol pekný príbeh, dosť sarkastická hrdinka, ktorej premena bola zaujímavá a hlavný hrdina so všetkými nedostatkami, ale fandila som mu. A chémia medzi nimi bola super.
Toto som zhltla ako malinu. Bolo to super. Presne sa mi trafila do nálady a už aby bol ďalší diel.
Dosť rozvláčne, trošku menej strán by nezaškodilo. Ale inak fajn.
Bolo to fajn, Hunter bol vtipný a sexi, ale ku koncu mi to trochu trvalo. Ale Mizeru si prečítam.
Také divné a zvláštne zaujímavé. Dobre sa to číta, Sparrow bola silná žena a to sa mi na nej páči.
Kto má rád túto pomalú romantiku,ten bude spokojný. Fajn príbeh so šťastným koncom.
Taká jednoduchá oddychovka, Kate mi išla trochu na nervy, ale nakoniec to nebolo také hrozné.