Manifest blech komentáře u knih
Přečteno za dva dny. Tady to nebyl případ, kdy jsem si oblíbila hlavní postavu, spíš jsem ji pozorovala a doufala, že se "neutopí".
Seriál jsem neviděla, a tohle je hodně dobré, ještě navíc založené na skutečné osobě.
Spoustu emocí, které se střídají s kapitolami. Na začátku mi Ove nebyl úplně sympatický, ale jak se postupně vyvíjel, zlepšil to :-).
To bylo hrozně miloučký. Příběh plný emocí, dojetí, smutek, radost. Krásně vytvořený vztah Carla a jeho nové milé společnice je kouzelný. Moc doporučuju.
No závěr byl skvělý, akce od začátku do konce. Bylo tu vše, všechny emoce a itrocha toho vzrušení, překvapení a malého wow efektu, z toho jak tohle autorka zvládla.
Krásná pohádka věru. Četla jsem až po shlédnutí filmu a jsem ráda, že se drželi hodně předlohy. Úžasná autorova fantazie.
Kniha mi velmi připomínala seriál Vyprávěj. Četlo se to hezky plynule. Občas mi přišlo, že to jde až moc rychle skákání z historie z postav a událostí. Jsem zvědavá na její další počiny, tohle byl můj první autorčin kousek.
Výborná knížka o tom, jakou výdrž dokáže člověk mít, když chce sobě i ostatním něco dokázat.
Romantický nenaplněný příběh skrze dojemné verše pohladí po duši a pošimrá nejednu tužší náturu.
Proměnu jsem přečetla za jeden den, moc jsem od ní nečekala. Splnila vše, co se o ní říká, skvělá knížka, i když pesimistická, tudíž je třeba se na ní naladit.
To bylo miloučký, v pár momentech nečekaný, v pár momentech kýč. Čte se to svižně a ráda si přečtu i to pokračování Pár stánek navíc.
To bylo tak nádherné, neustálé střídání emocí při čtení. Kratší kapitoly.
Addie měla neobyčejný život a s Henrym se prostě museli najít. Navíc i moc krásná obálka, jednoduchá, přesně k ní sedí.
NO od téhle autorky jsem ještě nezažila zklamání, tuhle novinku jsme zhltla za jediný den.
Trochu v pozadí historické pozadí a tohle je více společenský/rodinný román. Lehce mi připoměla knihu, kterou jsem nedávno četla také od české autorky, a to Kukačka od autorky Heřmánkového údolí.
Vyprávění malým dítětem, občas se mi povedlo i něco uhodnout, ale ty ryzí popisy jsem vlastně doufala, že tam už nebudou.
A je skvělá v jejím stylu psaní i podobně mířený konec, vlastně jako v předchozí knize Listopad.
Tenhle mexický román byl neskutečný, až nemám slov.
Srdcervoucí příběh víc generací, ten styl psaní a nakladatelství host a k tomu krásný přebal, zaručuju náruč plnou emocí všeho druhu. Určitě na tohle dlouho nezapomenu.
Bomba pokračuje a těším se na další. Úžasný komiks.
Nádherné, niterné. Všem doporučuji.
Nenásilné pojetí jazyků lásky a názornými příklady.
Šílené. Velká poklona vší té neutuchající víře, díky které byla paní Věra schopna vše zvládnout a také díky své sestře Nadě.
Trvalo mi delší dobu, než jsem se ke zlodějce dostala. Stála za to.
Smrtka má svůj styl (občas to nevydrží a poví něco dřív) a i když se jedná o těžké téma i dobu, autorovi se povedlo položit slova tak, že plynou rychle jako voda.
A co říct k Liesel? Jen tu má krádež knih ladnost a styl.
Velmi dojemné, srdceryvné, s láskou ke slovům.
Chtěla jsem si knihu přečíst než shléhnu film. Stojí to za to. Srdcervoucí a na léto padnoucí příběh nenásilné love story.