Marryzlis

Výborná fantasy od českého psacího stolu. Zhltla jsem ji za dva dny, vůbec se mi nechtělo knížku odložit.

Obdivuji páně Stančíkovo výjimečně nápadité zacházení s českým jazykem. Ten jeho "sympatický, poživačný prasák" se mi vryl do srdce. Moc jsem si čtení užila, ač tento žánr není mým šálkem čaje.

Tak jo, o Rose jsme se toho dost dozvěděli, fajn. Ale co Asad? Pořád tajemnej jako hrad v Karpatech. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

To se čte samo. Je to jako kdybych doopravdy nečetla, spíš se mi to promítá do hlavy jako film.

Emocionálně těžkotonážní knížka! Už "Babička pozdravuje" byla nálož, ale tohle jí překonalo. Bude mi chvilku trvat, než to strávím.

Byla jsem nadšená. Ze začátku. A i potom. Ale těch posledních asi 10 stran jsem si říkala: A to jako vážně, TY VOGIČ?! Ten konec to zabil. A mě zklamal.

Ou jééé, bejby! Čtenářské pošušňáníčko! To jsem ráda, že jsem po tom v knihovně šáhla. Každá stránka z těch bezmála devítiset stála za přečtení. Boží to bylo! King na hrad!

Chci, aby příběhy, které čtu dopadly dobře! Ach jo! Ta poslední kapitola mě teda vyvedla z míry... Jen by mě zajímalo, jestli to autor myslel vážně, že je to opravdu jen trilogie! :) Nicméně jsem si početla - tak sáhnout po knize Petera Maye je vždycky trefa do černého (aspoň teda pro mě)!

To je ale boží knížka! Mám ji pro dcerku půjčenou z knihovny, uvažuju o její koupi. Tenhle poklad chci mít doma napořád!

Pokud si chcete pobrečet, ale potřebujete u knihy dobrý konec, sáhněte po tomhle kousku. Je to sluníčkový příběh! :)

Tahle knížka mě prostě dostala. Zaujal mě název, dřív jsem od autora nic jiného nečetla. Je prostě kouzelná, stejně jako pohádky v ní. Kudy chodím, tudy doporučuju. Snad každé dítě by mělo mít takovou babičku!

Od autorky jsem četla pár knih, měla jsem proto velmi vysoká očekávání. A ta se také naplnila. Za tři dny přečteno (kdybych na to měla čas, přečtu to najednou, vůbec se mi nechtělo od čtení odcházet).

Velmi mě rmoutí, že jsem nečetla knihu, než jsem zkoukla seriál. Bohužel v naší knihovně byla na ni dlouhatánská fronta. Možná mi to trochu zkazilo zážitek ze čtení. Zajímavý, neotřelý styl. Mně se to moc líbilo!

Oddychové, vcelku příjemné čtení. Nejlepší mi přišla situace, kdy Frank Kostka cvičí psy:-D

Dávám jednu hvězdu za technické detaily. Jinak to byl oproti Marťanovi totální propadák. Neuvěřitelné dialogy, trapné hlášky, nečtivý styl.

Spolehlivá klasika. U paní Christie nemůžu sáhnout vedle.

Tak toto mi absolutně nesedlo. Plytké rozhovory, rádobyvtipné a vulgarizmy nabité hlášky a nepropracované postavy. Pořád jsem čekala na to, že příběh dostaně nějaký spád, ale marně.