misa.novakova

Skutečný příběh napsaný velmi čtivé, doplněný o fakta a fotografie. Je to jedna z těch knížek, nad kterou musíte ještě dlouho přemýšlet.

Přečteno kvůli čtenářské výzvě, hodně útlá knížečka, ale musím říct, že nad ní musím hodně přemýšlet a byla krásně ilustrovaná.

Krásné, upřímné, četlo se mi ještě lépe než první díl. Vtáhlo do děje úplně stejně a zanechalo smutný nádech z doby i místa, ve kterém se kniha odehrává.

Skvělá kniha, měla takovou zvláštně tajemnou atmosféru, hodně dobře se četla. Příběh otce a dcery, který postupně odkrývá tajemství celé rodiny

Knížka, kterou jsem četla podruhé a vždy krásná. Donutí člověka přemýšlet

Styl psaní autorky se mi moc líbí. Příběh sice smutný, ale napínavě a čtivě podaný.

Krásná a dojemná knížka podle skutečné události

Krásný příběh, napínavé, úžasně napsané. Chvílemi až těžko uvěřitelné a pohádkové, ale to vůbec neubírá na hodnocení.

Krásná pohodová romantická knížka. Moc se mi líbily popisy krajiny i jídla nebo čajové rituály. Sálá z ní klid a moc hezky se čte.

Nádherná dojemná kniha, krásné popisy krajiny. Velice čtivě a napínavě napsaná. Určitě doporučuji přečíst

Až na to, že jsem po celou dobu byla hrozně naštvaná na hlavní postavu, se mi kniha líbila.

Tato autorka píše krásné a napínavé romány. I druhý díl se četl hezky. Z příběhu opět běhal mráz po zádech, ještě když si člověk uvědomí, že je z vyprávění podle skutečných událostí.

Velice napínavá kniha, kterou jsem musela číst v každé volné chvíli. Doporučuji, styl psaní autorky mi vyhovuje.

Úžasná kniha, rozhovory s učitelem, kterého by si přál snad každý. Zamyšlení o životě i smrtí. Donutí člověka se zamyslet, srovnat priority a možná i vést jednodušší a šťastnější život, záleží na každém

Je to jedna z těch knížek, kterou nebudete chtít odložit než se dozvíte, jak příběh dopadne. Myslím, že nad ní budu ještě dlouho přemýšlet.

Snažila jsem se vybrat knihu do čtenářské výzvy, kterou zvládnu i jako hodně citlivá osoba a přesně tato splnila mé očekávání. Napínavé, že jsem četla v každé volné chvíli, romantické a podle skutečného příběhu

Tváří se jako jednoduchá romantika, nad kterou člověk nemusí přemýšlet, ale opak je pravdou. Jemně a čtivě zpracovává velice náročné téma.

Příběh je opravdu hodně silný a mrazivý. Ale díky autorky čtivému stylu psaní nebudete chtít knihu odložit, ale musíte přečíst jedním dech. Doporučuji.