Moniska2410 komentáře u knih
Velmi čtivé, takové lehké zimní postapo.
Kniha se mi líbila víc než jsem čekala.
Děj nebyl příliš komplikovaný a vůbec mě nenudil. Moc příjemně se mi kniha četla a krátké kapitoly jsou velké plus.
Najdete zde vše, akce, napětí i trochu té romantiky.
Hlavní hrdinka Lynn byla okouzlující, houževnatá, vynalézavá a drsná zároveň
Ze začátku jsem vůbec nevěděla, jakou bude mít kniha pointu a o co v ní půjde.
Začátek tak nějak plyne a pak přijde zvrat, naprostá pecka a nestíháte zírat.
Autorka si vybrala opravdu hodně těžké téma, není to vůbec lehké čtení.
Říkala sem si, jestli mám s hlavním hrdinou sympatizovat a stát na jeho straně, nebo jestli mám mít pochybnosti. Sám se s tím pral a odreagování našel ve zvelebování zahrady.
Čtivé, mající spád i zajímavou zápletku, příjemné čtení a detektivka, kterou neni třeba se bát doporučit.
Autor mě převezl na na celé čáře.Rozuzlení příběhu bylo velmi zajímavé, vraha jsem čekala úplně jinde. Jediné, co bych mohla vytknout, že střední část příběhu se trošku vlekla, ale závěr to plně vynahradil.
V budoucnosti sahnu po autorovi znovu.
Člověk si při čtení říká,jestli náhodou autor netrpí nějakou duševní nemocí, nebo bere nějaký moc dobrý matroš, nebo má pan Mellick opravdu bujnou fantazii.
Celkem svižně napsaný,místy sem se opravdu bavila.
První povídka mohla být podle mě kratší, určitě neotřelý nápad, jak se dostat do jiné dimenze přes vagínu.
Druhá povídka tam být nemusela,ta mě vůbec nebavila.
Třetí je vcelku zajímavá. Samozřejmě je taky dost bizarní, ale má moc zajímavou myšlenku.
Asi sáhnu po jeho dalších knížkách.
Moje první knížka od autora a určitě né poslední.
Nádherný historický, neskutečně čtivý román, který je teda ale pekelně drsný.
Líbí se mi, jak autor detailně popisuje některé scény, až je mi z toho zle. Jak popisuje špínu a chudobu či popravy.
Knize nelze nic vytknout, možná jen jistotu dávku předvídatelnosti jak děj dopadne. Ale i tak jsem si knížku užila a přečetla jí jedním dechem.
Pro mě to nebylo až tak strašidelné, ale nebylo to špatné. Uvidím jaká bude její další duchařská knížka.
Zatím u mě vede její Kořist.
Dámy a pánové to byla jízda. Jak se píše, mrazivé, děsivé, neodložitelné. Po Kříďákovi a Jámě další skvělá knížka, do skoro poslední stránky nedýchate napětím. Užila sem si kazdičký písmenko a už teď se těším na její další knížku.
Autorka nás nechala nahlédnout do svý hlavy a já po dočtení se tam chci nastěhovat natrvalo.
Dostáváme čtyři povídky a já doufám, že se z nich stanou plnohodnotné knihy, no aspoň dvě by si to zasloužili a o jedné víme, že na 100% bude.
Už podle názvu si můžeme představit, co nám asi tak autorka bude předkládat. Bude to temné, zvrácené, plné sexu a né toho vanilkového. Berte v potaz všechny varování co kniha má, takže pokavaď se červenáte jen při pomyšlení na drsnější sex, všechny možné tělní tekutiny, tak od knihy radši dejte ruce pryč. Čtení jen na vlastní nebezpečí.
Každý příběh je temnější, drsnější a když si myslíte, že už vás autorka ničím nemůže překvapit, bum prásk plesk a vy se ocitne v sanatoriu, kde nikdo nikdy být nechce......no i když my zvrácené, temné ženy si to v koutku duše přejeme.
První povídka Osudový pohřeb byl jakž tak uzavřený, ale kdyby měl tak ještě o 150 stránek víc, vůbec bych se nezlobila.
,,Popros o to, Carisel, no tak!"Dráždil jsem jí a ona mezi vzdechy poraženě vyhrkla: ,,Kriste pane, nepřestávej, prosím!" To mi jako prosba stačilo. Zaslouží si poznat jaký to je, když někomu na druhém opravdu záleží.
Druhý příběh nás zavede do vzdálené budoucnosti, mezi roboty a jak rychle začal, tak rychle skončil. Tohle bylo od autorky pěkné mučení a já potřebuju víc.
Mě si zaháčkovala třetí povídka Dominant a vůbec bych se nebránila, kdyby se z ní stala plnohodnotná knížka.
,,Uděláme spolu dohodu. Jestli budeš vlhká, až ti můj muž zajede do kalhotek, podepíšeš smlouvu a staneš se naší malou kurvičkou, dokud nesplatíš dluh."
Čtvrtá povídka Sanatorium Darkevil, tak tady se ocitnout žádný aspoň trochu příčetný člověk nechce. Jenže ty co tu jsou sem nepřišli dobrovolně. Tady o té povídce víme, že kniha bude zanedlouho a já se mega těším, protože je tak trochu propojená s jinou povídkou.
Takže zvrácené duše tohle je čtení přímo pro Vás
Já sem posledních pár let Grinch, né že bych vysloveně neměla ráda vánoce. To spíš, že od konce září to na mě útočí z každého super či hyper marketu a to krásné kouzlo vánoc je tím pádem zničené.
Věříte že každý máme někde tu svojí spřízněnou duši, někoho kdo se prolíná naším životem aniž by sme ho zaregistrovali?? Tak to pak musíte sáhnout po této novince a že se děj odehrává hlavně v době vánoc, tak to je velké plus.
Alice a Max dvě duše, které kolem sebe dlouho krouží než se protnou. Do poslední stránky nevíme jak to celé dopadne a to mě hodně bavilo.
Ze stránek na nás dýchá vánoční pečení, vůně koření se linula celým bytem.
Líbilo se mi prolínání minulosti dědečka Alice a jeho velké neopětované lásce, to bylo velké zpestření celého příběhu.
Tenhle příběh sem určitě nečetla naposledy a o příštích vánocích se opět ponořím do vůně vanilky a perníkového koření.
Miluju tuhle sérii, i když byl za mě druhý díl slabší, stále je to úžasná mafie.
V tomto díle je hlavní hrdina Nero, bratr Aidy z první knížky , takže sme se s ním už potkali a já se na jeho příběh hrozně moc těšila
Nero je typický mafián, horkokrevný, nemilosrdný, jeho reputace ho předchází a nikdo mu nechce jen tak zkřížit cestu. Jednou ale pomůže kamarádce a tím ukáže, že i padouši mají srdce na správném místě.
Camilla to nemá v životě lehké, vede autodílnu svého nemocného otce a je vlastně jediný pořádný zaměstnanec. Její mladší bráška se dostane do problémů a jako ta starší sestra mu pomůže, aby se nezapletl se zákonem. Jenže díky tomu se dostane do hledáčku jednoho policisty, který jí tak trošku začne vydírat.
No a tady nastupuje na scénu Nero. Ty dva si k sobě pomalu nacházejí cestu a zjišťují že je to k sobě táhne víc a víc.
Chemie byla krásně pozvolná a uvěřitelná, celkově příběh krásně plynul, až mi bylo líto, když sem otočila poslední stránku.
Konec nám nastínil kam se bude ubírat další díl a já se na něj už těším.
Krásná slunná Itálie, dlouhé lány vinic, víno, jedna malovinařka a dva krásní muži. Takže se příjemně usaďte, otevřete si ,,Susumaniello" a ponořte se do příběhu zalitého sluncem
Isabella zdědila vinařství po svém strýci a protože by se chtěla víc prosadit, osloví bratrance Morettiovi. Ty jsou dobří v tom co dělají, přijmou pozvání a proto vyrazí do Apulie.
Isa byla skvělá osobnost, pracovitá, přátelská a obětavá. Strýc udělal dobře, že vinařství odkázal právě jí.
Stefano a Roberto Moretti, bratranci a velcí milovníci vína. Oni byli jako voda a oheň, ale vytvářeli jedinečný celek.
Stefano byl takový bohém, vtipálek a jeho dvojsmysly vám několikrát vykouzlí úsměv na rtech. Jen za mě moc tlačil na pilu.
Roberto byl trošku tajemný, uzavřený, ale mému srdci bližší, prostě dokonalý gentleman.
Máme tu takový menší trojúhelník a já sem ráda, že vývoj vztahu byl krásně pozvolný. Takže kdo ukořistil srdce krásné Isabelli???? To si budete muset přečíst sami
Máme tu i pár vedlejších postav a nejvíc skvělá byla Monica, ona byla úžasně svá. Vůbec bych se nebránila,kdyby měla také svůj příběh.
Celý příběh vás bude provázet úžasná atmosféra slunné Itálie, skvělého jídla a ještě lepšího červeného vína.
Příběh je jednohubka a hodí se přesně do tohodle pošmourného počasí. Autorky třetí příběh a já její tvorbu mám čím dál víc ráda.
Jani děkuju za skvělé příběhy, které nám předkládáš a už se moc těším na pokračování vlčí smečky .
VAROVÁNÍ
Kniha obsahuje temné pasáže, zvrácené sexuální scény, mučení a vraždy.
Příběh sem četla poprvé tak před půl rokem, když byl ještě dostupný na Wattpadu. A už v té době sem psala autorce, že si příběh zaslouží vydat. A voilà kniha spatřila světlo světa.
Kniha mě chytila od první kapitoly a nepustila, dokavad' sem neměla dočtenou poslední stránku. Příběh je dost temný až zvrácený a já si užívala každé písmenko.
,,Jsi zvrácená, šílená, dokonalá. A moje."
Raven, holka z New Yorku, která se stará aby měla kde
bydlet se svojí babičkou a aby měli co jíst. Jednou když si
zkracuje cestu domů, je svědkem vraždy. Od té doby má
pocit, že jí někdo sleduje. Občas sem si říkala, jestli se jí to jenom nezdá.
Devon, tajemný muž, který si jde za svým a vy mu určitě
nechcete zkřížit cestu. On nezapomíná a nikdy neodpouští, takže nechtějte, aby se o vás začal zajímat.
Ta jeho temná duše Vás bude pohlcovat, až mu podlehnete stejně jako Raven.
,,Pro svět nemusíš být dokonalá, ale pro mě jsi. Jsi
perfektní. Jsi zvrácená a zlomená, ale pořád tak silná. Jsi
všechno, co jsem kdy chtěl. Ďábel mou žádost vyslechl a stvořil tě pro mě."
Chemie mezi nima úžasně fungovala, sexuální scény byly
skvěle a hlavně temně popsané.
Torak, černý obrovský vlk, který budí respekt a já bych ho
hned brala jako domácího mazlíčka.
I když by se měla Raven od Devona držet dál, něco jí k němu přitahuje. Chce odpovědi a ty dostane za určitou výměnu.
Ale jí to k němu táhne víc a víc a najednou začíná vyplouvat na povrch něco co vůbec nezná. Něco co bylo uvnitř v ní skryté.
Věřím, že vy co máme temnotu v sobě si tenhle příběh užijete stejně tak skvěle jako já.
VAROVÁNÍ
Knihu nečtěte pokavaď Vám vadí, násilné sexuální scény, obchod s bílým masem, zvrácenosti, vraždy a jiné násilí. Všechno je opravdu hodně detailně popsané.
Přes pomalejší začátek ( naštěstí opravdu jen pár stránek) dostáváme temný příběh, plný napětí, zvráceností, sexu a bacha, né toho vanilkového. Pokud máte rádi knihy Amo Jones, tak tohle bude přímo pro vás, jen je to možná víc zvrácenější.
Tahle kniha rozděluje knihomoly na dva tábory, ty co jí milují a ty co jí zatracují....... já spadám do toho prvního, takže já sem jela na skvělé vlně temného příběhu.
Seznamte se se Zadem, hodně temným rytířem, který má ale v sobě i kousek světla. Právě si vyhlídl svojí myšku a lov může začít. Ukazuje Adeline svou pravou tvář se vším všudy. Občas to bylo hodně temné, že to nahánělo až strach.
,, PŘIŠEL JSI MĚ ZABÍT?"
POMALU ZAVRTÍ HLAVOU.
,, PROČ BYCH TO DĚLAL?"
NEJSEM SI JISTÁ, CO NA TO ODPOVĚDĚT.
,,NEZABIJU TĚ, MYŠKO. CHCI SI TĚ NECHAT."
,,CO KDYŽ NECHCI, ABY SIS MĚ NECHÁVAL?"
USMĚJE SE. ,, BUDEŠ CHTÍT."
Adeline se přestěhuje do domu po své babičce, který stojí na odlehlém místě a skrývá nejedno tajemství. Dům působí hodně děsivě, Adeline najde deníky své babičky a dozvídá se, že měla stalkera. A pak začne Adeline nacházet všude po domě červené růže, slyšet různé zvuky, každý normální člověk by vzal okamžitě nohy na ramena. Ale Adeline ne, ta chce všemu přijít na kloub.
A tak začne hra na kočku a myš, kdy se každý kdo se jen špatně podívá na Adeline může rozloučit se životem. Protože co je jeho na to se nesahá.
Konec mě odrovnal a já nutně potřebuju pokračování, včera bylo totiž hodně pozdě.
Děkuju @knihydobrovsky a @kate_valter za možnost si přečíst příběh před jeho vydáním......byla to vážně skvělá, temná jízda.
Marcy, Marcy, Marcy ku*va holka já tě žeru. Tohle si musí každý přečíst, ty ses tu tak odvázala, že mám pocit, že se nám zrodila nová hvězda
Takže dámy a pánové tohle byla jízda, Marcy nám naservírovala příběh, který vás přiková do křesla a nepustí, dokavaď neotočíte poslední stránku. Mafie, zbraně, vraždy, intriky, smyslná mafiánka a sexy mafián, co víc si můžeme od takového příběhu přát.
Vittoria Bellucci, nelítostná, bezcitná, špatná....týhle holce nechcete zkřížit cestu a když už se vám to náhodou povede, tak se začněte modlit ať jste neviditelný.
Vittoria je první ženou, která stojí v čele La Camorry, ale aby jí všichni přijali, musela v něčem obstát.
Tristan Falcone, impulzivní, vášnivý, nemilosrdný....holky a možná i kluci, tohodle panáčka budete všichni chtít. Krásný, svalnatý a potetovaný . Jemu se ale povede Vittorii zkřížit cestu a ty dva se dostanou do křížku.
Víte, že Marcy nepíše pohádky, že se v jejich příbězích objevuje erotika, ale tady tady je to erotikou nabušený. Mezi těma dvěma to jiskří od začátku a ty erotické scény vám pěkně promáčí kalhotky.
Ty dva si sebe navzájem pěkně užívají, ty jejich slovní výpady nemají chybu a nejednou vám vykouzlí úsměv na tváři.
,,BRZDI,FALCONE," ZARAZILA JSEM HO POHYBEM RUKY.
,,ASI SI ŠPATNĚ ROZUMÍME. JÁ JSEM TA, CO TI DNES
DOJEBE DEN. NE TA, CO HO S TEBOU PROJEBE."
Tenhle série si vás pěkně zaháčkuje a já se už hrozně moc těším na další díl a tentokrát to nebude jen o mafii
V prvé řadě děkuju Monče @mon_coucou_autor, že napsala tuhle sérii.
Tak už bych mohla konečně vydat recenzi, příběh sem mezi tím stihla přečíst 5x....... upssssss. Ale na mojí obranu, já tenhle díl prostě MILUJU
První díl nás tak pomalu uvedl do světa mafie v podání skvělé Mon, druhý už začal vystrkovat drápky, třetí, tak ten nás totálně odrovnal, rozerval nám tělo i duši a čtvrtý, bože to je pohádka, která to celé tak krásně zakončí.
Hlavní hrdinové Domerico a Giselle tak to byla parádní dvojka. Kápo mafie, který má neobyčejné domácí mazlíčky a krásná popelka, která jednou rukou kouzlí a druhou vás okrade.
Giselle byla ÚŽASNÁ, ta její prořízla pusa neměla chybu . Má jeden malinkatý problém, fotografickou paměť, která jí párkrát podrazí nohy. Když si jednou obhlíží další akcičku, narazí na našeho starého známého Domerica ( jen bych měla každou další čtenářku upozornit.....ruce pryč od něj, ten je můj ) a při úprku ztratí botasku , ať žije Popeluška
Podruhé na sebe natrefí a to už se neobejde bez následků.
Domerico co o něm napsat, sexy mafián, sexy postava, sexy, sexy, sexy a ta výbava .
Chemie mezi hlavními hrdiny byla kouzelná, omračující až spalující. Sexuální scény tak ty vám promáčí kalhotky a pokavaď máte rádi BDSM prvky, tak si přijdete vážně na své.
Je skvělé, že se potkáváme i s ostatními postavami z předešlých dílů.
Celý tenhle díl je parádní jízda a já se s nima prostě nemůžu, né já se nechci s nima rozloučit.
Prostě celá série je skvělá a já se nemůžu dočkat až bude v mé knihovně, aby zaujala čestné místo .
Jestli jste byly ve Stmívání tým Jacob tak pořádně zbystřete, přichází Vlkoš Kiernan, sexy alfa samec, který vám rozpumpuje srdce až vám zvlhnou kalhotky.
Jsem ráda, že Solis dává šanci začínajícím autorům a že sem mohla příběh číst jako rukopis a tak trochu do Monči ťuknout ať do toho jdou, protože s touto autorkou na stopro nesáhnou vedle.
Kiernanovi byla předurčena Jessica, jenže něco se asi muselo pokazit, vždyť ona je člověk. Ale to ho přece neodradí, pro něj to bude výzva, aby si získal její srdce.
Jessica byla skvělá, svá a pro ránu, či tvrdé slovo nešla daleko. Tuhle zrzavou kočku si taky zamilujete.
Ty jejich slovní přestřelky neměli chybu. A když to pak mezi nima začalo jiskřit , no malém mi lehl popelem celý byt.
Autorka píše velmi poutavě, ta si mě tak zaháčkovala, že má novou velkou fanynku. V knize sem nenašla žádná hluchá místa a všechny sem si zamilovala. Vlastně bych se vůbec nezlobila, kdyby nás autorka vzala znova do této smečky, vždyť tam je tolik skvělých postav, který by mohli vyprávět svůj příběh.
Příběh doporučuju na milión procent .
A já se těším až vyjdou její další skvosty, až se opět ponořím ať už do Dávných duší, které za chvíli budou vycházet, či snad do Ve víně je pravda a přenést se do slunné Itálie.
Olalá přichází další mafie, tentokrát nás zavede i na dálný východ a to do dalekého Bahrajnu.
Začátek knížky mi tak úplně nesedl, přišel mi uspěchaný, nevěřila sem těm dvoum tu jejich rychlou zamilovanost.
Pak přišlo několik zvratů a příběh si mě začínal pěkně namotávat. A tím namotávat myslím, že sem to slupla jak malinu. Protože kdo nemiluje mafiánské příběhy a kór když je tam sexy chlap
Vicky neměla od mala na růžích ustláno, má dvě práce a dělá vše proto aby s mamkou nějak vyžily. A tak se dostane do klubu Inferno a tim se její život otočí o 360 stupňů, potká tam Maxe.
Max je syn kápa arabské mafie. Drogy, zbraně to je byznysem této mafie a tím se dostávají do hledáčku FBI, Vicky se k tomu přichomejtne a tím se jejich osud protne.
Ano, jak sem psala na začástku recenze, úplně sem jim to rychlé zamilování nevěřila, ale od určitého bodu příběhu, bože, já sem je milovala oba. Líbilo se mi, co vše dokázal Max obětovat a udělat, aby ho Vicky vzala na milost. Chemie mezi nima pak byla spalující a erotické scény vkusně a krásně napsané.
Bylo ještě pár věcí, co mě tam trochu štvaly, ale psát je sem nebudu, to už bych vám prozradila z příběhu víc než dost. No určité lidi bych párkrát nakopala do zadele, ale to sem Kačce psala a myslím si , že nás bude víc .
Připravte si ke čtení i pár balíčků kapesníčků, budete je potřebovat.
Já vám doporučim i autorky první knihu Kazišuk, u té se budete totiž tak smát, až vás bude bolet pusa i břicho.
VAROVÁNÍ:
Nevhodné pro čtenáře mladší 18 let.
Obsahuje temná a citlivá témata, násilné a zvrácené scény. Opravdu nedoporučuji knihu citlivějším povahám, kterým by mohlo vadit násilí páchané na ženách.
Hodnocení
Za e-knihu děkuju @solis.nakladatelstvi v rámci #spolupráce
Tento příběh není pro každého, je hodně zvrácený, tajemný a plný tvrdšího sexu.
Upřímně jsem nevěděla do čeho přesně jdu, ale mě se příběh hodně líbil. Na to že je to autorčina první kniha, nemám jí co vytknout. Příběh si mě zaháčkoval od prvních stránek a nepustil dokavaď jsem nepřečetla poslední slovo ,,KONEC".
Sigrid si mě hned získala, na to v jaké době se příběh odehrává, tak si uměla stát za svým a nebála se říct co si myslí. Bohužel nejen její prořízla pusa jí dostala do potíží a když už měla za vše pykat, objevil se král.
Král Egil byl učiněné zlo, krutý a nemilosrdný. Každý mu šel z cesty, ale Sigrid né, ona si umanula, že krále změní. Jen né vždy jde vše tak, jak si usmyslíme.
Připravte se na pořádně krutou a temnou jízdu a i když si občas budete říkat, že to už krutější být nemůže, autorka vás vyvede z omylu. Ale pokavaď máte rádi zvrácené příběhy, budete to milovat, stejně jako já.
A věřte, že nad každým mrakem se skrývá slunce.
,,Jsi moje prokletí, víš to?
Nenávidím tě. Nenávidím tě od
našeho prvního setkání, ale přesto mi něco bráni se tě zbavit, nechat tě byt."
Víc vám prozrazovat nebudu, ať nepřijdete o ten požitek při čtení.
Milujete knihy Colleen Hoover ?????
Tak to vás tahle kniha nesmí minout a já nechápu, že kniha není pořádně vidět.
Příběh plný emocí a toho co vše nám občas osud připraví. Překážky, nelehké úkoly, prostě né vše dostaneme zadarmo. Připravte si velkou krabici kapesníčků, nenechte se rušit a užijte si krásný příběh.
Vůbec bych nevěřila, že jde o prvotinu, příběh má hlavu i patu a já doufám, že autorka plánuje další knihy.
Hlavní hrdinka Sára nemá na růžích ustláno, hlavně co se týče vztahů. A když uteče z vlastní svatby, její kroky zamíří za maminkou, ale bohužel ty kroky vedou na hřbitov. Tam jí totálně zhroucenou najde Richard, i on tam chodí za někým, kdo také odešel. Domluví se, že za měsíc se opět sejdou. Když po měsíci dorazí na hřbitov ...................
Nebudu víc psát, protože vám nechci zkazit ten zážitek, až se začne osud Sáry rozplétat. Až začnou věci do sebe zapadat a ona konečně začne pořádně žít. Jediné co vám ještě prozradím, že sem vůbec nečekala, co si na nás autorka připravila.
Máme tu začínající autorku, která se nejdříve prosadila na wattpadu a teď se dostává i k nám do knihoven.
Dostáváme příběh z prostředí mafie, ale né ledajaký. Poslední dobou se s těmito příběhy roztrhl pytel, ale tenhle je jiný. Je to spíš thriller, než romantika na kterou sme u těchto příběhů zvyklé.
Clarie je dcerou drsného mafiána, sama ale takhle už dál žít nechce a když jí otec zaslíbí jinému, rozhodne se, že uteče a s pomocí bodyguarda se jí to podaří.
Tím ho ale naštve a protože se nechce vrátit, tak jí prodá dalšímu. A tak začíná příběh, který vás nenechá ani chvíli vydechnout, je v něm plno akce, střílení a honiček.
Clarie je skvělá a silná postava, líbí se mi, že jedná a říká věci na rovinu. Vidíme, jak se z rozmazlené holky stává mafiánská princezna.
Já před Adélkou smekám, tohle přece nemohla napsat mladá cácora a už teď se hrozně těším na pokračování.
Jestli máte rádi příběhy z prostředí mafie, ale nemusíte romantiku, tak tohle je kniha přímo pro vás.