Moniska2410 komentáře u knih
Další úžasná knížka od paní Janečkový, přečtená za pět hodin. U ní člověk nesáhne vedle. Pěkný, napínavý, prostě dostala sem vše, na co sem u paní spisovatelky zvyklá. Jen tak dál, mám přečtené všechny knížky a už teď se těším na další. Pište, pište, pište :-)
Ve tři sem začala číst a právě sem jí dočetla. Děj plynul, stránky se otáčeli a já si říkám, to bude takhle, po pár stránkách aha tak to bude jinak a nakonec mi spadla brada. Užila sem si jí a v napětí byla do posledního slova.
Moc sem od knížky nečekala a taky sem skoro nic nedostala. Chyběl mi tam ten avizovaný humor, romantika a sex. Jako oddechovka po náročnějších knížkách ano a vím, že už se k ní nikdy nevrátím. Asi pošlu banán do světa, snad se ho někdo ujme, než začne hnědnou :-)
Neměla sem velké očekávání, ale knížka mě mile překvapila. Ano byly tam věci trochu víc přitažené za vlasy, ale takový malý únik z reality nikomu neuškodí. Moje bujná fantazie jela na plné obrátky a už se těším na druhý díl. Doufám, že bude stejně perverzní ????????
Od autorky sem četla její dvě předešlé knihy a musím říct, že mi sedli víc. Aby ste mě dobře pochopili, příběh není špatný, jen by mohl být víc propracovaný.
Chybělo mi tam jejich seznámení, to tam bylo hodně okrajově a najednou bylo o několik let později a dítě k tomu. A taky víc z prostředí MMA, na to sem se těšila.
Co mě zase hodně potěšilo, přidané pohledy hlavních hrdinů, to je v příbězích skvělé, vidět jim do hlavy, vědět co si myslí a proč tak jednají.
Máme tu ale i skvělou zápletku a ta mě hodně bavila.
Wade a Zoe mě bavili a možná kdyby se autorka víc rozepsala o jejich začátku, byla by to top dvojka.
Věřím, že další příběh už bude topka, protože pro autorku to byla její premiéra, psaní v ich formě. Zato erotické scény ty byly skvěle napsané a když na to vlítli, fíha ty neměli chybu
Knihy od autorky mám ráda, takže mě ani tato nemohla minout. Tohle je trochu vážnější čtení oproti sérii o bratrech Caneových, ta je víc vtipnější, oddychovější, takže pokavaď jste jí nečetli, určitě to napravte.
Ryot a Myla jsou manželé, ale jejich vztah prochází krizí a Myla to vše vzdává a požádá o rozvod. A najednou si Ryot uvědomuje, že o ní nechce přijít, že jí hrozně moc miluje a začíná jeho boj o její srdce.
Nemusíte se bát, že by ste přišli o jejich seznámení, či zamilovaní se do sebe, to se nám prolíná krásně celým příběhem.
Myla to neměla jednoduché a v Ryotovi našla velkou oporu, ale po jeho ukončené kariéře ve fotbale se vrhnul do práce a tak nějak začal manželku zanedbávat.
Když si uvědomil svou chybu, začal se snažit aby vše napravil.
Děj byl za mě občas nudnější a kniha mohla mít o pár stránek míň. Ale co se týče chemie a sexuálních scén,tak to byly skvělé.
Jak se říká konec dobré, všechno dobré, zazvonil zvonec a příběhu je konec.
Miluju tuhle sérii, i když byl za mě druhý díl slabší, stále je to úžasná mafie.
V tomto díle je hlavní hrdina Nero, bratr Aidy z první knížky , takže sme se s ním už potkali a já se na jeho příběh hrozně moc těšila
Nero je typický mafián, horkokrevný, nemilosrdný, jeho reputace ho předchází a nikdo mu nechce jen tak zkřížit cestu. Jednou ale pomůže kamarádce a tím ukáže, že i padouši mají srdce na správném místě.
Camilla to nemá v životě lehké, vede autodílnu svého nemocného otce a je vlastně jediný pořádný zaměstnanec. Její mladší bráška se dostane do problémů a jako ta starší sestra mu pomůže, aby se nezapletl se zákonem. Jenže díky tomu se dostane do hledáčku jednoho policisty, který jí tak trošku začne vydírat.
No a tady nastupuje na scénu Nero. Ty dva si k sobě pomalu nacházejí cestu a zjišťují že je to k sobě táhne víc a víc.
Chemie byla krásně pozvolná a uvěřitelná, celkově příběh krásně plynul, až mi bylo líto, když sem otočila poslední stránku.
Konec nám nastínil kam se bude ubírat další díl a já se na něj už těším.
Jak se říká, to nejlepší nakonec, tak tady to platí stonásobně.
Pamatujete jak sem v recenzi k prvnímu dílu napsala, že na jednu osobu si musím sehnat číslo na nájemného vraha??? Tak to nám tu osobu chtěla Marcy tak zošklivit, že se to s ní táhlo přes všechny díly, aby jsme z ní pak chtěli udělat nejlepší kamarádku.
Tenhle díl je úplně jiný než ty předešlé, dostáváme nálož všeho..... domácí násilí, minulost na kterou by každý chtěl zapomenout, zločin a v hlavní roli rodina.
Hlavní hrdinka Carina, kterou jsme měli čest už poznat v předchozích dílech není žádné neviňátko. No upřímně, ona jen maskuje vše co se jí kdy v životě událo a že toho nebylo málo. Takže se pak člověk ani nemůže divit, že se občas chovala jak kráva.
Hlavní hrdina Marcus, bývalý voják na dovolené, jak hrozně rád každému říká, ale i on něco skrývá a není to zrovna maličkost. Díky tomu je trnem v oku na více frontách. Je to bratr jednoho z hráčů, takže se s partou sem tam ještě potkáme.
Připravte se na vtipné situace a slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny a že jich nebylo málo. A na co se ještě připravte....... že slzné kanálky dostanou pěkně zabrat, takže kapesníčky položte vedle sebe
Tohle byla vážně emocionální nálož a já bych se nezlobila, kdyby byl příběh delší. A ještě menší výtka......Marcy chyběl mi epilog všech zúčastněných, tak jak si ukončila jezdce apokalypsy
Tentokrát nám autorka dává nahlédnout do života Christiana a servírky Ariany.
Ariana neměla od narození na růžích ustláno, ale nikdy si na nic nestěžovala, ba naopak, z každé maličkosti se dokázala radovat. Až jí jednou zkříží cestu sexy fotbalista.
Christian byl vždy zvyklí, že mu ženy sami padají k nohám a najednou se před ním objeví servírka, která ho má totálně na háku.
Bylo skvělé pozorovat jak se Christian snaží zbalit Arianu, jak jí nadbíhá a ona mu pomalinku podléhá. Objeví se zde i ostatní z minulých dílů, skvěle jí přijali mezi sebe a vůbec na ní nekoukali skrz prsty. Tohle se mi moc líbilo, i když mají plno peněz, nedávají to znát.
Chemie mezi hlavními hrdiny byla krásná, pozvolná, ale sexuálních scén za mě pramálo
Je to kraťoučký příběh, který vám zabere pár hodin. Takže se skvěle hodí teď na podzimní večery.
Myslím si, že mohla být kniha delší, konec mi přišel hodně uspěchaný, když sem se do příběhu ponořila, objevilo se slovo KONEC.
Já už se těším na závěrečný díl, copak si na nás asi Marcy připravila
Jestli jste byly ve Stmívání tým Jacob tak pořádně zbystřete, přichází Vlkoš Kiernan, sexy alfa samec, který vám rozpumpuje srdce až vám zvlhnou kalhotky.
Jsem ráda, že Solis dává šanci začínajícím autorům a že sem mohla příběh číst jako rukopis a tak trochu do Monči ťuknout ať do toho jdou, protože s touto autorkou na stopro nesáhnou vedle.
Kiernanovi byla předurčena Jessica, jenže něco se asi muselo pokazit, vždyť ona je člověk. Ale toho přece neodradí, pro něj to bude výzva, aby si získal její srdce.
Jessica byla skvělá, svá a pro ránu, či tvrdé slovo nešla daleko. Tuhle zrzavou kočku si taky zamilujete.
Ty jejich slovní přestřelky neměli chybu. A když to pak mezi nima začalo jiskřit , no malém mi lehl popelem celý byt.
Autorka píše velmi poutavě, ta si mě tak zaháčkovala, že má novou velkou fanynku. V knize sem nenašla žádná hluchá místa a všechny sem se zamilovala. Vlastně bych se vůbec nezlobila, kdyby nás autorka vzala znova do této smečky, vždyť tam je tolik skvělých postav, který by mohli vyprávět svůj příběh.
Příběh doporučuju na milión procent .
A já se těším až vyjdou její další skvosty, až se opět ponořím ať už do Dávných duší, které za chvíli budou vycházet, či snad do Ve víně je pravda a přenést se do slunné Itálie.
Tak tenhle příběh vás opět vystřelí z gatí. Skvělá jednohubka na jedno odpoledne, takže se pohodlně usaďte a nenechte se rušit.
Na příběh Rafaely jsem se hodně těšila a ani trochu mě nezklamal. No a Gabriel, tak ten byl taková ta pomyslná třešnička na dortu.
Oni dva byly prostě skvělý, to jejich kočování nemělo chybu. Erotika na vás útočí od prvních stránek, jiskřilo to mezi nima tak, že sem měla strach, aby mi neshořela čtečka.
Nečekejte žádné velké fotbalové strategie, spíš se tu řeší vztah mezi těma dvěma. No upřímně by měli zapracovat na komunikaci, to je jejich největší kámen úrazu.
Opět se připravte na zvraty a né jen tak ledajaké. Objeví se tu jedna osoba z minulého dílu, které bych nejraději zakroutila krkem a pěkně nám tím příběhem zamotá.
A já mám otázku na autorku........ další díl bude doufám co nejdřív.
Za e-knihu děkuju @marcy_jell_author a @solis.nakladatelstvi v rámci #spolupráce
Příběh nám začíná přesně tam kde skončil první díl a my než se stačíme pořádně rozkoukat, jsme vtaženi do hry, která nám zamotá pěkně hlavu.
Opět sem se vůbec nenudila, příběh je plný akce, humoru, ale i nějakého toho dramatu.
Nicolas a Phoebe mají před sebou krásnou budoucnost, jen cesta k ní není jednoduchá, oba na ní mají překážky, takže možná na konec ani nedojdou.
Jak mě Phoebe v prvním díle hodně bavila, tak tady sem si jí zamilovala. Ona Nicolasovi nedala nic zadarmo. Bylo skvělé pozorovat, že i přes to co se jí povedlo, byla to stále ta Phoebe jako na začátku.
Nicolas, tak ten byl oproti prvnímu dílu zlatíčko, i když v jednu dobu bych mu zakroutila krkem.
Chemie byla opět neskutečná, spalující a erotické scény vkusně napsané.
Přibylo pár postav a některé nám pěkně zamíchaly dějem.
Jak to vše dopadne si už musíte přečíst sami, přece vám neprozradím všechny trumfy, které si na nás Marcy přichystala a že jich není málo.
Anotace mě tak navnadila, že moje očekávání byla asi moc veliká.
Upřímně větší část knihy jsem se nudila, některé dialogy byly navíc (nemusím číst jak se hodiny malují, česají a oblékají) a občas mi přišli dost chaotické.
Mám načteno v tomto žánru nemálo knih, ale tohle si v určitých úsecích na dark romanci tak nějak hraje.
Asher byl idiot, možná sexy, ale pořád idiot. Nevěděl pořádně co chce a to byl prosím kápo. K Elle se choval v určitých momentech jak nevyzrálý puberťák.
Ella byla silná hrdinka a na to čím si prošla, tak nezahořkla vůči ostatním.
Z hlavnich hrdinů nesála žádná chemie, bylo to takové celkově toporné.
Oni i ostatní postavy mi přišli slabý, nedodělaný, nemastný, neslaný.
Konec mě ale navnadil a já se do dalšího dílu určitě pustím, protože chci vědět jak to mezi Ashrem a Ellou dopadne.
A tak nějak i doufám, že bude lepší než tento.
Po dočtení Hry na druhou mi v srdci zůstalo prázdné místo a já sem ráda, že sem měla po ruce volné pokračování.
Opět setkáváme s hlavními hrdiny Benem a Nelou, které sem si v předchozím díle oblíbila. Příběh začíná o rok a kousek později od jejich posledního střetnutí a oni dostávají druhou šanci na lásku, na jejich lásku které se brání.
V tomhle díle se autorka převážně věnuje postavě Nely, která řeší běžné starosti všedního života. Ale stejně občas zabloudí myšlenkami k Benovi, ale dělá vše proto aby s ním nepřišla do kontaktu. Jenže osud to vždy nějak zařídí, aby dva lidé co mají být spolu, spolu skončili. To jak jí syn Matěj promlouval do duše, mě totálně rozsekalo. A její tatínek moudrý to muž.
,, a stále mi připomínej, že srdce se často staví proti rozumu."
Opět tu máme mé milované citáty, které otvírají novou kapitolu a jako v předchozím díle s ní i souvisí.
Tentokrát má kniha pomalejší rozjezd a větší akce se odehrává spíš až ke konci knihy. Možná sem čekala víc toho sbližování mezi Benem a Nelou, víc romantiky, ale určitě jsem ráda, že tento díl vznikl a já se dozvěděla, jak to mezi nima dopadlo.
,,Láska vyrovnává rozdíly, neuhýbá jim."
Opět děkuju autorce za knihu k recenzi a za krásné věnování.
S autorkou sem se seznámila díky knize Habibi. Tento příběh je ale úplně jiný, lehký, vtipný, krásný a smyslný.
Já sem se okamžitě zamilovala do hlavního hrdiny Dáriuse , on byl prostě úžasný, sen každé ženy.
Za to Valentína, nějak sem jí ze začátku nemohla přijít na chuť. Ale jen co si začala s Dáriusem , změnila se a já k ní pomalu nacházela cestu.
Chemie mezi hlavními hrdiny byla uvěřitelná, krásně popsaná a sexuální scény byly decentní
Mě sedli i ostatní postavy v knize, Boris s jeho malým bříškem a hlavně teta Milenka.
Odhalení sem tak nějak čekala
Kniha, která mi vykouzlila úsměv na tváři po čas celého čtení, ale na konci i nějaká ta slzička ukápla.
Líbilo se mi, že autorka myslela na nás co neumíme moc dobře anglicky a texty písní přeložila
V prvé řadě bych ráda poděkovala @humbook @humbook_blogeri za recenzní e-knihu #spoluprace
Ze začátku sem se nemohla úplně začíst, na můj vkus se střídalo až moc pohledů. Naštěstí sem se po čase zorientovala a začala si knihu užívat. Jen bych jí spíš doporučila mladším čtenářům.
V knize není nouze o dobrodružství, napětí, zvraty, romantiku a všudypřítomnou magii. Ta byla krásně popsaná, originální a při určitých popisech moje fantazie jela na plné obrátky. Líbilo se mi propojení bohů s magií.
Autorka nám připravila krásně propracovaný, originální svět. Na začátku knihy je nádherná mapa, ty ve fantasy knihách vítám.
Hlavní hrdiny Selly a Leandera sem si oblíbila, to jejich laškování a pomalé sbližování bylo kouzelné. Některé postavy mi v knize byly nesympatický a některé sem si oblíbila až ke konci.
Nebojte se, že by byl příběh jen na moři a vy mohli chytnout mořskou nemoc, dostaneme se i na souš.
Konec knihy je dost napínavý a bohužel i otevřený. A já doufám, že další díl bude brzy.
Jak začít....... mě asi vyměnili vnitřek knihy, nebo absolutně nechápu, že se příběh skoro vůbec nepřiblížil jak anotaci, tak i popisům na přední straně.
Ilegální zápasy, zakázána láska a spalující touha, již nelze utišit.......tak to je napsané na přední straně obálky a to vše tam nenajdete. Asi sem už moc náročná, neb si nedokážu vysvětlit, že to všechno mi v knize chybělo.
Rodiče Victorii od mala vštěpují zásady slušného chování a chtějí z dětí vychovat slušné lidi. Pak teda nechápu, že tak často chodí za školu, holduje alkoholu a né jen ona, i její nejbližší kamarádi. A ve finále to rodiče všech zas tak moc neřeší.
Celá kniha byla pro mě jedno velké klišé a já strávila pro mě zbytečně 522 stran s knihou, která mohla mít velký potenciál, který se bohužel nenaplnil.
Mě ani nesedli jak hlavní tak vedlejší postavy, styl jakým je kniha napsaná. Nerozhodnost hlavní hrdinky mi lezla příšerně na nervy.
Škoda, dle anotace sem se těšila na příběh, který mě vystřelí do výšky, přitom sem se celou dobu plácala u země.
Silné téma, silné čtení, to přesně od knížky po přečtení anotace očekáváte, jen já teda měla ta očekávání krapet jiná.
Postavy mi přišli nepropracované, prakticky se o nich toho moc nedozvíme a vytvořit si k někomu pouto vlastně ani nejde.
Čekala sem že to bude jedna z těch knih, která mladý lidi upozorní na tohle ošklivé téma, otevře jim oči a třeba jim i pomůže se s něčím podobným vypořádat. Já to v knize nenašla.
Poslední díl trilogie Zatracená láska a opět to byla emoční jízda.
Opět máme střídání pohledů obou hlavních hrdinů, naštěstí se děj neopakoval tak moc jako tomu bylo v prvním díle.
Začínáme přesně tam kde skončil druhý díl, takže nasednout na mašinu a vstříct závěrečnému dílu.
Anna už není tak nesnesitelná, dospěla a konečně se vymanila z otcova vlivu. To jak se nechce vzdát své lásky k Maddoxovi, jak mu pomáhá s jeho démonama. Jen kdyby jí pořád neházel klacky pod nohy, ale ona je bojovnice. Od prvního dílu ušla kus cesty a já si jí konečně oblíbila a vážím si jí.
Maddox mě v tomto díle pěkně štval ( ale pořád ho miluju). Choval se jak puberťák, který neví co chce. To jak utíkal k Chadovi, jak se neuměl postavit svým problémům a místo aby si nechal pomoct od lidí, kterým na něm záleželo, tak před nima utíkal. Mít ho po ruce, tak ho párkrát proplesknu.
Ti dva jsou si ale souzeni být spolu jejich láska je tak silná, že překoná všechny překážky.
Tento díl byla nálož na moje city, úsměv střídali slzy a naopak.
A ten konec, sem si myslela, že knihu odložím a nedočtu, jak sem měla srdce rozervané když byly ve smuteční síni. Naštěstí zvědavost zvítězila, já otočila stránku a moje srdce se slepilo .
Jsem ráda, že i u nás máme tak skvělé spisovatelky. A já se už těším na další román v růžovém kabátku
To byl boží příběh, který sem si od začátku do konce užila. Takhle kniha mi perfektně sedla, přečetla sem jí za jeden den.
Čekala sem jednoduchý děj o lásce, ale to co sem dostala, páni to byl strhující příběh jako na horské dráze.
Zamilovala jsem si všechny postavy, nejen Abby a Travise, ale i jeho bratry a otce a i Ameriku a Shepleye.
Jejich vztah byl plný zvratů, hodně mě bavily ty jeho žárlivé scény.
Abby byla na můj vkus docela nerozvážná, chci ho nebo ho nechci......tak se už konečně rozhoupej.
Travis byl skvělý "bad boy" pokérovaný rváč co jezdí na mašině. Abby ale od začátku miloval a to jak se jí snažil ochraňovat
Hrozně mě bavila ta chemie mezi nima. A i když byl konec až moc velký Happy End, knihu určitě doporučuju a časem se k ní určitě vrátím.
Co mě na knize neskutečně štvalo, byly neustále chyby a že jich nebylo málo.