natalie-p6706 | Komentáře u knih | Databáze knih

natalie-p6706 natalie-p6706 komentáře u knih

Všechny květy Paříže Všechny květy Paříže Sarah Jio

Úžasná kniha, nešla odložit a odpoutat myšlenky pryč od ní bylo taky dost obtížné. Hltáte každou další kapitolu jako by na tom závisel váš vlastní život a prostě musíte vědět jak to bude pokračovat! Nečekaná odhalení, někdy i trochu čekaná, ale to už asi kvůli náznakům, kterých si lze i nelze všimnout... Umisťuji na vrchní příčky mého pomyslného žebříčku

15.09.2024 5 z 5

Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Sympatické hlavní postavy, čtivý děj, slow burn romance jako vyšitá, za mě super ! Jako jo trochu mi smrdí to, že je to au-pair, ale vlastně víc chodí s kámošema do baru a na víkendy na lyžování, než se reálně stará o to dítě, ale tak v rámci té romance se to dá přehlídnout

25.07.2024 4 z 5

Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Přečteno celkem rychle, četlo se jedna báseň...Těším se i na druhý díl o Lucy, tam to bude možná trochu méně předvídatelné než tady.. Ale i když to bylo předvídatelné, tak se mi kniha líbila, dostala jsem od ní to, co jsem očekávala

21.01.2024 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Udělala jsem tu chybu, že jsem četla tento druhý díl hned po prvním, bylo to jako bych si pustila stejný film hned po sobě jen nejdřív s dabingem a poté v originále s titulkami...Jako pomohlo to doplnit mezery z prvního dílu, ale ty mezery byly úplně milimetrové takže nebyly ani třeba zaplňovat ...no první díl je určitě lepší

15.09.2023 3 z 5

S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Kniha je pro mě zajímavá jakožto pro fanynku Harryho Pottera. Jako jo, i Tomův život je dá se říct zajímavý, přinejmenším ten pohled stoupajícího herce na slávu atd. Ale místy jsem se musela nutit ke čtení, což od knihy úplně neočekávám...je to spíš ta kniha na jedno přečtení, ne na opakované čtení bych řekla

13.08.2023 3 z 5

Psáno s lítostí Psáno s lítostí Aly Martinez

Přečteno jedním dechem za pár hodin. Hodně čtivé, poutavé, napínavé, nečekané nebo jako jak co nečekané, chemie mezi hlavními postavami je asi jasná všem kam povede, ale okolností děje? Ty jsou fakt napínavé a nečekané! Ještě že je už druhý díl vydaný a můžu hned pokračovat

16.12.2024 5 z 5

Příliš pozdě Příliš pozdě Colleen Hoover

Čtení bylo poutavé, a jo místy dost vulgární, ale na to upozorňuje autorka na začátku a navíc sama i píše, že to není její typická kniha, takže nemůžete říct, že vás nikdo nevaruje... Každopádně ten konec je pro mě takový nemastný neslaný, za to ubírám jednu hvězdu, jinak za mě dobrý, asi i dobrý námět na film, takové filmy s psychopatama jsou docela oblíbené

02.11.2024 4 z 5

Irská kráska Irská kráska Ann Moore

Skrytý klenot!
Nenapadlo by mě knihu sama vyhledat a číst, ale jsem moc ráda, že se tak stalo.
Úžasný příběh plný slz, dojetí, lásky a odvahy. Těch necelých 500 stran uběhlo jako mrknutí oka...těším se na další díly.

30.08.2024 5 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Za mě super! Trochu mě odrazoval ten počet stran, ale nakonec jsem to zhltala ani nevím jak ...Slow burn romance jak vyšitá, do toho i vtipné hlášky a momenty, že jsem se culila jak měsíček na hnoji a jako jo, některé scény typicky přehnané ve smyslu, že muž je ochranitel a zajišťuje bezpečí a pohodlí Ale jinak fakt super, ráda přečtu i jiné knihy od autorky

22.08.2024 5 z 5

Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

(SPOILER) Byla jsem trochu rozčarovaná, že to skončilo tak moc otevřeně, že vlastně nevím, jaké je jádro problému ani jestli je světlo na konci tunelu, ale po přečtení pár komentářů zde se mi značně ulevilo, že se jedná pouze o první knihu ze série ... Tak to už se mega těším na další! Příběh je super, je poutavý, jsou tam těžká témata protkaná romantikou až erotikou (ta scénka s telefonem no ufff) a člověk prostě hltá jednu stránku za druhou !

23.05.2024 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Krásný příběh ze života. Colleen prostě umí psát, to je něco neskutečného..přečteno za 6 hodin s přestávkami (nechtěnými), ale četlo se to šíleně rychle a vtáhlo mě to do děje ještě rychleji.

12.01.2024 5 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Krásná kniha, bolestivé téma pro ty, kdo to zažili, já se s manželem snažila "jen" půl roku, což je oproti jiným nic, ale i tak jsem se dokázala empaticky vcítit do Quinn...Konec knihy je moc hezký, pobrečela jsem nejen u něj, ale i u dopisů, protože z toho úplně čiší obrovská láska...tak obrovská až vás z toho bolí na hrudi a naplní to láskou i vás.
5*nedávám jen proto, že jsem od Colleen četla už lepší knihy, ale v mé knihovně kniha zůstane určitě a někdy, když budu chtít opět cítit tu velkou lásku, znovu si ji přečtu.

30.12.2023 4 z 5

Písnička pro Klaudii Písnička pro Klaudii Petra Langová

Kniha se čte sice celkem dobře a příběh není vyloženě strašný, ale buď jsem ve svých 30ti letech na knihu už stará, nebo je prostě hlavní postava trochu rozmazlená puberťačka ...A navíc mi některé výrazy nebo reakce na dané situace přišly zas až moc dětské...No mám z toho smíšené pocity, ale je to pro mě kniha, která se přečte jednou a víckrát ne, takže takové průměrné čtení

20.11.2023 3 z 5

Tentokrát je to doopravdy Tentokrát je to doopravdy Ann Liang

Asie v románech mě uchvátila po přečtení XOXO, něco na těch knihách prostě je jiné, než klasické romány z USA nebo Anglie, možná ta cizí slova v čínštině nebo jejich zvyky, tradice atd...no každopádně v kombinaci s love Story je to pecka !

07.10.2023 4 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Četlo se to dobře, to jo, ale není to kniha ze které bych si sedla na zadek a ještě dlouho o ní přemýšlela...Je to spíš taková detektivka pro 10+,protože tam není ani nic z čeho bych měla noční můry, je to fakt psané tak jemně, že když to řeknu s nadsázkou, tak ten název knihy je na ní to nejděsivější

01.10.2023 3 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Zatím jedna z těch slabších knih od Colleen, alespoň pro mě...Líbí se mi tento styl psaní, kdy se vidí jeho/její pohled , ale nějak mě tahle kniha nezasáhla, jako jiné od autorky...Tím jako nechci snižovat nějaká rapidně hodnocení, protože kniha není špatná, jen kdybych si měla vybrat, kterou knihu si přečtu znovu ,tuhle bych znovu vytáhla jen v nějaké fakt extrémní nouzi.

30.07.2023 3 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Nejdříve jsem viděla seriál,pak četla knihu, takže opačný postup než normálně a musím říct, že seriál je hodně věrná kopie knihy. Jsou tam dokonce i podobné dialogy jako v knize, ne-li někdy i stejné... Z čehož vyplývá, že sice kniha super, ale mě stačí asi ten seriál, další knihy číst nehodlám, protože jsou to fakt obří bichle. Ale jako čte se to rychle a dobře, to každopádně.

21.11.2024 4 z 5

Léto na zámku Léto na zámku Šárka Hieková

(SPOILER) Četlo se to strašně dobře, jako všechny knihy od spisovatelky, ale prostě ten Milan to je něco teda ... Ta hlavní hrdinka mi přišla za to neuvěřitelně tupá, že si nechala takhle kefrat do všeho, chytám nervy znovu jen to píšu...Jako chápu že asi nějaká zápletka musí být, ale to je vážně někdo až tak hloupý že sebou nechá manipulovat jako s hadrovou panenkou a ještě ho pak pohladí, políbí ?

03.11.2024 4 z 5

Vůně šafránu Vůně šafránu Sarah Parsley (p)

Musím říct, že mě tohle historické čtení baví. Většinou pokračování s jinými hrdiny nemám ráda, protože mě zajímají ty hlavní postavy, ne ty vedlejší a jak se vyvíjí jejich život, ale tady tenhle román s nádechem historie, dávných zvyků a jiného přemýšlení mě poprvé fakt zaujal natolik,že jsem přečetla všechny tři díly. U vůně šafránu byly sladký bonus kapitoly o Nelle z prvního dílu série

23.10.2024 4 z 5

Sbohem, Irsko Sbohem, Irsko Ann Moore

Druhý díl se mi také moc líbil, navazuje plynule na první a spouští při čtení stejné emoce jako čtení prvního dílu. Těším se na třetí !

02.10.2024 5 z 5