Nika320 komentáře u knih
Byla to nuda ... začátek byl fajn, ale pak to bylo na jedno brdo. Postupně jsem začala přeskakovat stránky a nakonec jsem to zabalila.
SPOILER Nedočetla jsem a do dalšího dílu se ani nepustím. začátek byl super, ale pak jak se prozradilo její těhotenství, tak šlo vše do kytek. Celý příběh. Znovu bych si tuto knihu nevybrala.
Jako dobrá kniha - ale jsem jen překvapená celkově prostředím. Nejsou to žádné romantické žvásty, prostě jde se rovnou na věc .D
Hrdinka mi byla vysloveně nesympatická a ty jejich zbytečný hádky mě taky štvaly
nevím, co říct... mám ráda knihy od Kennedy, ale tahle se mi moc nelíbila .. ale každý má jiný vkus samozřejmě
omlouvám se, že to řeknu, ale kniha se mi nelíbila. :( bylo to prostě o ničem a navíc se oba na konci naštvou, když si provedli to stejné? jako sorry, ale tohle byla nejhorší knížka, co jsem doposud četla
Nemůžu si pomoct, ale kdykoliv je v knize potetovanej, svalnatej chlap, který střídá holky jak ponožky, tak mě to kurevsky baví :D
Ale jo ušlo to. Jen mě mrzí, že vždycky když spolu skončí hlavní hrdinové v posteli, tak to začne být nuda.
Proč já vlastně čtu tento typ knížek?
Kvůli ději? - NE
Kvůli chlapům, které v reálu nikdy nepotkám? - ANO
Kvůli chlapům, kteří jsou hajzlové a normálně bych si o ně neopřela ani kolo? - ANO
Proč musí člověk najít takovou super sérii v období zkoušek? :D To mě vážně někdo za něco trestá?
Začátek je čitatelný. Ale ty jména těch bohů jsou vážně na palici.
Velmi podrobné. Pokud chcete znát stručné dějiny Japonska, určitě se do této knihy nepouštět - je hodně podrobná.
Buďme upřímní. Lidi, co se nikdy neučili japonsky, to ocení. Pokud tu učebnici otevřete po pěti letech studia na univerzitě, budete tu učebnici nenávidět za nedostatky :)
Konečně japonský autor, u něhož se nenudíte. ;)
Sice nemám tak silný žaludek, ale po nudné éře knih Harukiho Murakamiho, Džun'čira Tanizakiho a Šúsaku Endoa jsem tuhle změnu uvítal. BANZAI :D
Ten, kdo přečetl dostatek knih od japonských autorů mi dá za pravdu, že tahle kniha patří mezi ty lepší.