oolinkaa komentáře u knih
Příběh se mi velmi líbil, ač jsem trochu predvidala, jak to dopadne. Hodně podobné to bylo jako v knihách v pasti lži či někdo cizí v domě. Ale mám tento žánr a styl velmi ráda a za mě super, dávám 5* a těším se na nové knihy .
Kdyby v knize bylo tak o 5 kluků míň, bylo by to přehlednější, ctivejsi, záživnější. Takhle to bylo moc přeplacane, chaotické. Ani žádné popisy a pocity do hloubky, vše jen okrajově, aby autor nahnal víc stránek o ničem. Bylo to dost slabý, lepší zajít na prohlídku do Prahy pod zastitu Pragulic, my byly s Karimem, a dozvíte se toho mnohem víc ..
wau, pane jo.. ani jsem nečekala, že to bude tak čtivé, dojemné a velmi svižně napsané. navíc je to podané zase tak trochu jiným způsobem, na jaký je člověk při těchto tématech zvyklý. fakt jsem nadšená, a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. doporučuji
Toto se mi líbilo.pokud je to pravda, tak je to neskutečné a do Tribece radši nikdy nepojedu. Vypravěč mi nevadil,ba naopak, velmi mě to s ním bavilo. Jen škoda, že se vlastně nikdo nikdy nedozvi pravdu..ale to není problém autora :D za mě určitě doporučuji, já si přečtu i strach.
Sama mam 14mesicni miminko, takze tema pro me jak delane..jako wau, za den precteno, neslo se odtrhnout..stale jsem netusila, jak to dopadne s mimcem..ve finale jsem byla prekvapena jak to cele dopadlo, najednou se to otocilo o 180stupnu..fakt necekane..a za me super..necham se prekvapit, s cim se autorka dal vytasi
to bylo fakt super, krásně napsaný děj, mělo to smysl, žár, touhu.. těším se na další knihu ;)
Paris mám ráda , ale čím víc knih vydává , tak už to nemá takové tempo a napětí , jako její první knihy . Tady se dlouho nic nedělo , pomalý rozjezd , po půlce knihy to chytlo obrátky a nastala akce ale rychle to zase opadlo . Za mě bych knihu zkratila . Vysvětlení celé knihy stejně najdeme až v epilogu na 30 stranách
Nevím , jestli jsem správně pochopila konec , každopádně velmi čtivé za den a půl přečtené a zatím mě to bavilo asi nejvíce . Poslední díl si velmi ráda přečtu , věřím , že tam bude dovysvetleni
Velké zklamání, čekala jsem úplně něco jiného , což se nekonalo . Bohužel v půlce odloženo
Co napsat ... Kniha k velkému zamyšlení . Zřejmě po prvním přečtení nezjistíte vše , co tím chtěl autor říct ( přirovnala bych to stylem k Malému princi , kdy pointa přijde až časem ).. každopádně hloubku to mělo , ale vadily mi ilustrace a celková nepřehlednost knihy .
Výborná kniha. Pro mě stejně dobré a tajemné , místy hororové jako Zimní lidé . Tato autorka prostě umí psát a ráda si přečtu každou její knihu. Doporučuji všem, kdo si rád přečte o historii, minulosti a o duších
Poznanski umí psát, ale lepší je, když píše sama . Námět to byl zajímavý , ale celkově to nemělo takovou jiskru a čtení se stávalo nudným . Byla jsem ráda, že se blíží konec
Super. Mě bavila. Sice to není žádné umělecké dílo , ale na odpočinkové letní čtení ideální
Zprvu jsem byla zmatená, než jsem pochopila, že daná situace je popisována z obou stran aktérů. Ale bylo to velmi čtivě a nápaditě popsané , každou chvíli ukazovaly tipy vraha na někoho jiného . Velmi povedené . Jen jsem čekala asi větší wau u rozhřešení
Velmi jednoduše napsané , místy vtipné , ale že bych se lámala smíchy na každé stránce , to fakt ne. Ještě si hodně rozmyslím, zda se budu pouštět do dalších dílů , vše je jasně předvídatelné.
Kniha byla skvělá, děj mě velice překvapil. Dobře propracované střídání časového období. Konec mile překvapil.
To bylo velmi čtivé, tajemně hrůzostrašné a co stránka , to jiný názor na K. a L.. bylo to vymyšlené do poslední stránky .. rozhodně doporučuji ..a jsem nesmírně ráda, že mám jen jednoho syna a ne identická dvojčata ..
První kniha na toto téma formou komiksu .. palec nahoru za skvělé zpracování ..doporučuji přečíst