prestiggio komentáře u knih
Váham ci dať štyri alebo päť hviezdičiek. Pri čítaní tejto knihy som mala zmiešané pocity ako nikdy predtým. Zo začiatku som chcela knihu odložit a ohodnotit ako odpad. Neskôr keď som sa dostala do príbehu a pochopila kto je kto, som sa nemohla odtrhnut a knihu som dočítala jedným dychom. Podľa mne je táto kniha lepšia, ako Dívka ve vlaku.
Mam rada ked musim rozmyslat nad obsahom. Tu boli ku koncu casti ktore som musela precitat viackrat a pozornejsie. Aj ked uz bolo jasne kto to robil, nemohla som uverit, a cakala ze to bude omyl.
Aj ked som vedela ako to skončí, kniha sa citala dobre. V tom obdobi bol na Islande naozaj ťažký život. Čo sú naše malicherné problémy oproti tomu. Aj ľudská nevedomosť výrazne zťažovala život. Vôbec sa nečudujem tvrdej povahe ľudí.
Prva cast super, tuto som nedocitala. Vela politiky na moj vkus. Nič zaujimave sa nedialo.
Kniha celkom prijatelna aj ked to nie je moj najoblubenejsi zaner. Na moj vkus vela romantiky. Ale dobra na take dovolenkove citanie. Napriek vsetkemu som sa hned pustila do dalsej casti.
Zo zaciatku slabe, bala som sa ze sa dej bude tocit okolo politiky. Ale potom ma to vtiahlo.
Čítala sa dobre. Dala by som niečo medzi tromi a styrmi hviezdičkami. Kniha je podla mňa malinko lepší priemer.
Kniha vyborna. Krvi a odseknutych casti tiel bolo vela. Vdaka humornym poznamkam mi to nevadilo. Boli miesta kde som plakala od smiechu.
Z diskusie som vycitala ze kniha sa hodi na temu o Prahe. Hmm...Česká fantasy o upíroch? To nejako zvládnem. V čítaní fantasy som nováčik a upíri ma neberu. Ale, toto bola bomba! Krvi tam bolo naozaj dost, ale vdaka humoru hrdinu mi to vobec nevadilo. Našťastie som mala k dispozícii aj druhu cast.
Kniha sa čítala dobre, ale na to ako je ospevovana, by som čakala vacsie napätie. Hlavna hrdinka mi k srdcu neprirastla. Urcite si ale precitam dalsiu knihu autora.
Zo zaciatku to išlo ťažko. Ku koncu som sa nevedela odtrhnut a čítala som do skorých rannych hodin. Myslim že celkom príjemná detektívka.
Žiadnu velku akciu nečakajte. Do knihy som sa začítevela na dve etapy. Potom ma to ale začalo bavit a zrazu koniec. Cast knihy je pisana ako dennik takze si ju davam do vyzvy.
Napisane dobre. Napriek mojmu casovo nabitemu planu som ju precitala relativne rychlo. Dosť dlho som nevedela kto je ten zly. Knihu ale neradim do kategorie "precitam si ju znova". Čítala som uz aj napinavejsie knihy.
Veľmi dobre napísaná kniha. Od S. Brown som čítala iba romance, toto bolo oveľa lepšie. Nebol to ale typ knhy ktorý by som nevedela odloziť. Vnímam ju skôr ako oddychovku.
Tak toto bola sila. Naozaj desiva kniha. A nie len pre ten dej. Na niektorych miestach som skutocne bola. Na Gymes sme podnikali rodinne vylety s rodicmi, pochadzam z jednej dedinky pod Kanibalkami, na Zlatno a do Mankoviec som sa chodievala bicyklovat s kamaratkou. Poznam aj cestu od Velkych Uheriec do Zlatych Moraviec a z balkona vidim na Javorovy vrch.
A kniha zo zaciatku ma to az tak nebralo, potom to bolo ako droga.
Som asi v polovici a obavam sa ze do konca nepridem. Tiez nechapem wo co gou