Renatecka komentáře u knih
Časté střídání času děje, což mi většinou v knížkách nevadí, ale u této mi to bylo proti srsti. Možná kdybych ji četla v kuse během jednoho dne, tak bude dojem lepší, ale jelikož jsem ji měla rozečtenou pár dní, tak nic moc. Konec naprosté klišé.
Mě tyto napínavé příběhy prostě baví. A většinou se rozuzlení zápletky točí buď kolem nevěry nebo prachů.
Zajímavý příběh. Bohužel ani jedna z postav mi nebyla příliš sympatická.
Povedená román o sporném společenském tématu. Velmi čtivé, líbilo se mi.
Skvělá a neotřelá zápletka, velmi čtivě napsaná kniha. Doporučuji.
Kniha by se správně měla jmenovat "Tajemství rodiny bláznů". Chování sourozenců včetně matky nepochopitelné a dané situaci naprosto neadekvátní. Nic moc a doporučit nemůžu.
Průměrný románek, neurazí, nenadchne. Druhému dílu ale nejspíš dám šanci :-)
Kniha má přes 400 stran a kde nic, tu nic. Rozvleklé a docela o ničem. Příliš mě bohužel nezaujala, ale vydržela jsem do konce.
Líbilo se mi, příjemná kniha a pokračování si určitě přečtu :)
Od autorky jsem četla doposud všechny knihy, které v češtině vyšly a tato se mi zdála nejslabší. Čtivá, ale pro mě tématem méně zajímavá.
Příjemný příběh, líbilo se. Ale jsou i lepší, proto dávám jen 3 hvězdičky.
Tak tohle byl pro mě velký přešlap. Depresivní, smutné, hodně se děj točí kolem drog, o čemž v anotaci není ani zmínka. Těžce se mi to četlo. Poselství to asi má, ale mě bohužel knížka vůbec nesedla.
Přišlo mi to bohužel místy dost zdlouhavé a celkově mám z knížky dojem, že je taková nemastná, neslaná. Tři hvězdičky.
Psychologický thriller plný lží. Dítěte mi bylo líto. Víc jak na 3 hvězdičky to nevidím.
Velmi zajímavý skutečný příběh jednoho života napříč podstatnými českými dějinami. Skutečnosti života, tak jak je přinesl, někdy to vážně nebyla "pohádka" :-( Konec mě rozesmutnil a donutil přemýšlet. Jednu hvězdičku bohužel ubírám za některé politické pasáže, které mě nebavilo moc číst. Knihu ale určitě doporučuji.
Příjemné poklidné čtení, v postavách jsem se ale totálně ztrácela :-D