RobinDay RobinDay komentáře u knih

Bezchybní Bezchybní J. D. Hawkins

Bylo to krátké a to mi na tom vůbec nevadilo. Ja krátké knihy celkem dost upřednostňuju. Nesnáším 400stránkový bichle, to už si mě fakticky musí získat svým příběhem. Nicméně, tady mi to nesedlo celkovým stylem. Děj mě jednoduše nebavil. Nevcítila jsem se do toho.

14.08.2024 2 z 5

Můj klenot Můj klenot Lauren Blakely

Nemohu se u této knihy zbavit pocitu průměrnosti. Bavilo i nebavilo mě to. Mohla bych vypustit kolikrát i dvacet stran a byla bych spokojená. Psaní z pohledu hlavního hrdiny mi obkvykle nevadí, ale v tomto případě mi to občas nešlo. Možná jsem jen měla špatný den a jindy bych knize dala lepší hodnocení, ale bohužel víc dát za sebe nemůžu.

14.08.2024 3 z 5

Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Dávám čtyři hvězdy jen protl, že jsem se nemohla ze začátku začíst. Ale pak mě to hodně chytlo. Erotický části mě přišly dobře rozepsané, užívala jsem si je. Můžu doporučit.

10.08.2024 4 z 5

Když jsme se poznali Když jsme se poznali Sarina Bowen

Bodlo mi to. Nemůžu najít nic, co by mi vyloženě vadilo. Hlavní pár byl ma sebe dobře naladěný. Souznilo to mezi nimi. Četlo se mi to výborně a myslím, že se ke knize budu chtít ještě jednou vrátit.

10.08.2024 5 z 5

Polib mi dortík Polib mi dortík Helena Hunting

Děsně mě odpuzoval název knihy. Přišel mi sexistický a trapný, ale jsem vděčná, že jsem jí dala nakonec šanci, protože byla skvělá. Klasická červená knihovnička, přesně taková, která mě baví a uklidňuje. Prostě oddechovka.

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

Neviděla jsem jediný díl seriálů, ani filmy, ale chtěla bych,proto jsem si říkala, že nejdřív zkusím knihu a pak se dám na seriál, i když trochu za zenitem už. Jestli seriál je tak špatný jako tato kniha, tak nevím, jestli se do něj pouštět.

09.08.2024 1 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

Dostala jsem od toho přesně to, co jsem od toho čekala. Erotika dobrá, děj mě bavil a dokonceni i po týdnu si ho detailně pamatuju,což u erotických knih většinou nefunguje u mě. Dívám se, že hodně lidem vadil konec, mě nevadil.

Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Právě dočteno a úplně super. Přesně tohle jsem teď potřebovala. Skvěle napsáno. Nechyběl humor, lehké napětí, romantická linka. Jsem moc spokojená.

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Film jsem viděla kdysi dávno jednou a dvakrát mě nenadchnul, ale knihu jsem si zamilovala. Byla motivující a dokázala ve mě nabudit pohodu a popřemýšlet si nad důležitými životními kroky. Četlo se mi to dobře a budu doporučovat dál.

08.08.2024 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Odrazovala mě kvůli sexistickýmu názvu, ale dala jsem jí na dvojí doporučení šanci. Neměla jsem. Připadalo mi to hloupý a směšný. Za sebe moc nedoporučuju.

08.08.2024 2 z 5

Runy osudu Runy osudu Christina Courtenay

Toto mi sedlo. Hodně mě bavilo vysvětlování historických faktů. A to mi takové pasáže většinou lezou na nervy, ale tady to bylo podávané zajímavě. Děj byl poutavý a hezky plynul. Erotika byla popisována příjemně. Konec mě zaujal a dostala jsem díky němu chutě. Byla to asi první kniha s vikingskou tématikou a vůbec nelituju.

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Já tady půjdu asi proti proudu, ale mě to hrozně nebavilo. Od začátku mi to přišlo takové trapné a divně psané. Hlavní hrdinka mi vůbec nesedla, hlavní hrdina se snažil, ale taky mi celkově nepadl do noty. Hrozně mi možná až iracionálně lezla na nervy ta kamarádka hlavní hrdinky, opravdu ne, v první čtvrtině jsem to vzdala.

07.08.2024 2 z 5

Vila v Itálii Vila v Itálii Julie Caplin

Čekala jsem víc romantiky, ale jinak nemám vůbec co vytknout a hrdě dávám pět hvězdiček. Julie Caplinová prostě umí napsat příběhy, u kterých se bavím a zasním. Ani nevím, jaký má být další díl, ale už teď se na něj velmi těším.

07.08.2024 5 z 5

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Jedna z mála knih, která mi moc nesedla. Přišlo mi to až moc divoké a smíchané dohromady. Dočetla jsem to, protože jsem chtěla vědět, jak to s kletbou dopadne, ale na konci jsem byla celkem ráda, že už byl konec. Nebyl to za mě přímo odpad, to ne, ale doporučovat toto dílo dál nebudu.

07.08.2024 2 z 5

Ohař & liška Ohař & liška Frost Kay

Naprosto upřímně, knihu jsem si koupila díky obálce. Šíleně se mi líbí a i kdyby si mě kniha nakonec dějem nezískala, tu knihu bych měla slavnostně vystavenou v mé knihovně. Nicméně, dějem mě nezklamal. A velmi si mě získal hlavní hrdina, jeho charakter mě jednoduše bavil a těšil v každé pasáži. Děj byl sice předvídavý, ale ani mi to tady nevadilo. Těším se na další díl.

Lamač Lamač Indy Sky

Mě to opravdu hrozně bavilo. Co oceňuji, jsou krátké kapitoly, díky kterým děj svižně ubíhal. Hlavní hrdinka se mi zamlouvala svou dvojitou povahou a hlavní hrdina si mě celkově získal. Na konci se mi líbil nečekaný zvrat, to já ráda. Nebyly tam žádný perličky touhy nebo mušličky, to cením. Za sebe určitě doporučuji, pobavíte se.

Kancl po italsku Kancl po italsku Anna Nicoletto

Knihu jsem si užila. Kanclové bitky mě baví. Někdy mi přišlo, že se děj už trochu táhl, ale jinak nemám nic co vytknout. Bylo to moc fajn. Líbila se mi povaha hlavní hrdinky, její bezkonfliktnost a že si stála za svým. Hlavní hrdina se mi zamlouval svou vnitřní upřímností a jeho vývoj se mi také zamlouval. Někdy bych ubrala prostor vedlejším postavám, ale jinak opravdu bezva počtení.

07.08.2024 4 z 5

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek Přísně tajný spolek svérázných čarodějek Sangu Mandanna

Toto jo! Dostala jsem na tuto knihu doporučení od prodavačky přímo v obchodě, tak jsem se pro ni od kasy vrátila a rozhodně nelituju. Miluju takové příběhy. Bavil mě humor, kouzlení i nenáročný příběh s nečekaným rozpletením na konci. V knize se nebojí homosexuality a podávají ji tam rozkošným způsobem. To mi přišlo super.

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Já na draky až tolik nejsem, ale tady mě strhl celosvětový boost, tak jsem si o tom chtěla udělat obrázek a nadchlo mě to. Chvílemi to na mne bylo příliš mladistvé, ale jako celek jsem byla velmi spokojená. Líbil se mi prvotní vhled do nového fantasy světa. To mi většinou dělá problémy, zorientovat se v novém smyšleném prostředí, ale tady mi to šlo hladce. Velmi doporučuji.

Aplikace lásky Aplikace lásky Tash Skilton

Za dva dny přečteno. Velmi jsem se pobavila. Představovala jsem si hlavní hrdiny tak trochu jako hlavní postavy z filmu Set It Up, celou dobu mi vyskakovali jejich tváře a charaktery. Za sebe rozhodně doporučuju!

26.04.2024 4 z 5