Rubyn komentáře u knih
Určitě jedna z nejlepších knih, které jsem letos četl.
Druhá kniha po Božidaře, kterou jsem přečetl od paní spisovatelky. Opět musím říct, že se mi velmi libila. Kniha od které se nejde odtrhnout.
Kniha ,která pohladí na duši. Byla to velmi příjemná záležitost.
Tak to byla neskutečná kravina. Napětí nula, na každé straně ,, skříp,skříp,skříp....,, za chvíli mi to neskutečně lezlo na nervy.Jsem rád, že to mám za sebou.
Jedna hvězda za ilustrace. Přestože pana Kinga mám rád toto mne vůbec nebavilo.
Mám rád buclaté knihy, zvláště historické romány nabité dějem. Bohužel ale detektivka o bezmála tisíci stranách , kde je více omáčky než detektivního příběhu... Bohužel nepřekvapilo, jako u předchozích dílů , nuda a šeď.
Přestože je King můj oblíbený spisovatel, kniha mne nenadchla. Připadá mi to jako kdyby pejsek s kočičkou vařili dort, hodně slepých míst a nudy.
Chrochtal jsem si, spokojenost. Napínavá ,čtivá knížka.
Po delší době zase nový kousek do série. Opět velmi čtivé a napínavé, knihu jsem si opravdu užil.
Předchozí díly se mi líbily víc, ale ani tento díl nevybočuje z řady a udržuje čtenáře v napětí. Určitě bych doporučil k přečtení.
První díl se mi líbil moc, druhý mi připadal jako přes kopírák.
Poslechnuto jako audiokniha, která byla dobře namluvena. Po první kapitole zvýšena rychlost čtení na 1,8 aby to rychleji uteklo. Příběh nezaujal a párkrát jsem zadříml .
Kniha mi velmi sedla. Příběh odehrávající se v době mého mládí mne moc bavil. Určitě zkusím i jiné knihy od paní Bohaté.
Napínavá a čtivá kniha. S radostí se pustím do další až mladý nadějný autor zase nějakou napíše. Díky.
Začátek knihy se mi celkem líbil. Hodně krasořečnění a příběh se vlekl a vlekl a vlekl. Bylo to hodně únavné a utahané.