Runinka

Tuto autorku čtu ráda a ani tentokrát nezklamala. Příběh průkopnice spisovatelek vylíčila barvitě.

Děkuji za knihu a děkuji za Wima.Praktikuji a je mi blaze.

Dobře se četla,a i přeskakování mezi děj.linkou nevadilo. Ba naopak-nutilo mě to číst pořád dál.

Kniha k zamyšlení ....k zamyšlení nad vztahy,ale i nad dnešní dobou. Místy vtipná. V mnoha ohledech s autorem plně souhlasím.

Zajímavá kniha, příběhy o duších a praktické rady pro život

Hezké vzpomínky na dětství,především na čas strávený s maminkou. Stále se i po její smrti ptá,co by tomu či onomu řekla. Je vidět,že její smrt přišla příliš brzy.

Kniha mě nezaujala,přesto jsem dočetla. Jsem ráda,že to v 89 roce dopadlo,tak jak to dopadlo.

...krátká knížka,ale přesto plná moudra. Jak jeden člověk může ovlivnit ráz krajiny....

Tři příběhy dětí,tak odlišné a přitom tak podobné. Muselo být děsivé zažívat takové časy plné strachu o své milované.

Spíš taková oddechovka.Předchozí knihy se mi líbily víc.

Moc hezké ...líbila se mi různá zamyšlení,citáty....I dopisy,které psal V.Havel...Kus historie a nových informací....Děkuji...

Tak toto by si měl přečíst každý,kdo se v životě "plácá". Nezvykle nadčasová knížka,plná postřehů,které lze přenést do běžného života. Ale je třeba na sobě pracovat. Pojednání o tom,jak nás svírají strachy je asi nejaktuálnější- v dnešní covidové době.

Moc pěkně udělaná kniha,plná silných a zajímavých žen naší historie. Mnohé pro mě zcela neznámé. A bonus navíc-Kateřina Tučková....ta mě svým stylem psaní vždy nadchne.Graficky krásně zpracované.

Výborné povídky,svižně napsané,nejvíce se mi líbila Žárlivost,Odpad a Náušnice. Nesba moc nečtu,ale toto se mi líbilo.

Knížku jsem si půjčila v knihovně. A vůbec nebyla špatná.Autor líčí svoje zážitky studijní i životní. Příběhy s kolegy z Odeonu. Jeho líčení je často dosti vtipné,někdy jsem měla pocit,že průšvihy přitahuje.

Tak pěkně napsáno,s takovou láskou a citem a přitom neprozrazeno vše. Láska i k Praze a českým lidem....to vše he cítit z každé stránky.

Skvělá knížka plná tipů pro milovníky turistiky po ČR. Dá se využít i na jednotlivé tipy pro túry nebo víkendovky. Četla se lehce a místy i pobavila.

Tak to byla jízda- od první stránky až do konce. Stále jsem musela pokračovat ve čtení. Knihy z japonského prostředí se mi líbí.

Četla jsem až po autorčině knize rozhovorů,a i přesto se mi knížka líbila. Život v KLDR je pro mě nesvobodný a neuchopitelný,a to jsem zažila komunisty. Tam mi to prostě dle popisu přijde až jakoby fanatizmus.