Safrika | Komentáře u knih | Databáze knih

Safrika Safrika komentáře u knih

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

I tento poslední díl se mi vážně líbil, byl trošku slabší, ale i tak se kniha četla sama :). Po dočtení všech dílů jsem si pustila konečně první díl a musím říct, že kniha je mnohem, mnohem lepší (což se mi opět a zase potvrdilo).

08.08.2016 4 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Pro me opet skvele poctenicko! Jsem zvedava, jak to dopadne :).

11.07.2016 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Knížka mi byla doporučena a jsem za to ráda. Příjemné rychločtení, takže určitě půjdu do dalších dílů.

01.03.2016 4 z 5

Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

V noci jsem ji docetla! Nedalo se proste jinak :), luxusni knizka, moc se mi libila a patri do meho topu. Doporucuji! Nemohla jsem se odtrhnout a tesim se na dalsi dily.

19.02.2016 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Souhlasim s ostatnimi :), knihu jsem take precetla temer jednim dechem, skvela!

03.01.2016 5 z 5

Jiskra života Jiskra života Erich Maria Remarque (p)

Kdyz si uvedomim, ze se toto delo docela nedavno.... beha mi mraz po zadech!

01.07.2015 5 z 5

Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Tohle se mi moc libilo, porad jsem byla zvedava jak to dopadne a co se vlastne doopravdy stalo.

24.08.2024 5 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Knizka byla super, moc se mi libila, pribeh zajimavy a velmi realny. Urcite si od autorky jeste neco prectu.

05.05.2024 4 z 5

Příběh slunečnice Příběh slunečnice Miriam Blahová

Knizka paradni, pribeh zajimavy, moc se mi libil, jen zrovna pro me tema valky je tezke a vyvolava ve me spatne pocity, navic ted za posledni dobu jsem o valce precetla tolik knih, ze si musim dat pauzu. Kazdopadne jde pouze o muj pocit s valkou, jinak bych sama za sebe dala 5*. Tesim se na Materidousku.

19.03.2024 4 z 5

Jménem mojí sestry Jménem mojí sestry Barbora Linke

Ze zacatku me kniha hrozne bavila, jela jsem jak drak, ale pak me nadseni nejak ochladlo. Kniha pekna, ctiva, ale rozhoduji se, zda se pustit do dalsiho dilu nebo ne.

24.02.2024 3 z 5

Jelení vršek Jelení vršek Hana Marie Körnerová (p)

Od autorky znam i lepsi knihy :), kazdopadne kniha se mi libila, cetla se dobre, konec byl predvidatelny.

24.01.2024 3 z 5

Vinice ve Francii Vinice ve Francii Julie Caplin

Pekne napsane, odpocinkove, ale tentokrat me to pocitem stesti a nadsenim uplne nenaplnilo. Nevim cim si autorka prochazela.

18.12.2023 3 z 5

Nikdy se nepřestala usmívat Nikdy se nepřestala usmívat Martin Štefko

Tohle bylo vazne dobre, bavilo me to a desilo taky, takze jsem byla mile prekvapena. Takze diky, rada si prectu dalsi.

27.11.2023 5 z 5

Spálená křídla Spálená křídla Karla Kubíková

Pribeh zajimavy, citove hrozny, tak nejak mi tam chybelo spousta veci Vilma? Synovec z Kanady? Nejak jsem nepochopila jeho navstevu a ani to, ze byla Vilma vsem ukradena.

17.11.2023 3 z 5

Varhaník z mrtvé vesnice Varhaník z mrtvé vesnice Danuta Chlupová

Kniha dobra, ctiva, Teo mi uplne lezl na nervy tim, jak neustale musel zachranovat cizi zeny, misto toho, aby se venoval sve vlastni rodine, tak jak by mel

10.11.2023 3 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Tak tohle bylo pro me uplne super, dala bych pet hvezd, ale poslednich par stranek uz bylo chabych :(, takze proto o hvezdu mene.

28.09.2023 4 z 5

Sestra Slunce Sestra Slunce Lucinda Riley

U Electry jsem byla takova ze zacatku plna predsudku a na tento dil jsem se tesila nejmene, ale byl uplne skvely a ja jsem rada,ze jsem si ho precetla. Takze jdu do dalsiho :)

18.06.2023 4 z 5

Sestra s perlou Sestra s perlou Lucinda Riley

Parada, zase fajny dil, uz se zase tesim na dalsi a dalsi. Je to pro me vzdy oddech a paradni relax, uplne u toho vypnu.

21.05.2023 4 z 5

Sestra ve stínu Sestra ve stínu Lucinda Riley

Velice pekne,moc se mi libilo,konecne se Star osamostatnila, takze parada. Uz se tesim na dalsi dily,ktere mam doma.

28.04.2023 4 z 5

Ztracený dopis Ztracený dopis Jillian Cantor

Fajna a zajimava kniha, cetla se dobre, byla jsem zvedava celou dobu, jak to nakonec bylo :). Takove cteni mam rada, dobry relax.

31.03.2023 4 z 5