SilvieSisinka komentáře u knih
Sněžný anděl je elegantně napsaný detektivní příběh v duchu tě nejlepší tradice švédských kriminálních románu.
Kniha jako dietní salátek.Ciste, lehké čtení.Prirovnala bych ho jako příběh z tradiční detektivní školy Agathy Christie.
Největší, nejtěžší, nejznámější případy policie, záchranářů, hasičů.Cetlo se to velice dobře.
Velice čtivá kniha.O některých případech jsem věděla z tisku nebo televize.Mnoho nových detailů a fotografií.
Jak se podařilo identifikovat 86 obětí jednoho nacistického zločinu.Musim uznat že autor knihy,měl velkou odvahu dohledat jména k číslům.Chtel těmto lidem vrátit jejich identitu.
Kniha o lékařské pokusné stanici na bloku 10.O ženách,které byly přinuceny podstoupit experimenty lékařů,kteří konali zcela bez zábran.
Dvě hrozivě události,které spolu zdánlivě nesouvisí.Znamy fotograf je nalezen zavražděný v galerii,kde měl zahájit svou výstavu.V rodině Bauera ,laureáta Nobelovy ceny za literaturu,dojde také k brutální vraždě.
Policie se ocitá v mrtvém bodě, zatímco Erika se zabývá vraždou transsexuálního muze z osmdesátých let.Brzy pochopí,že všechny tyto události mají kořeny v minulosti....a nedá pokoj dokud neodhalí pravdu v celé její děsivé podobě.
Opět skvělé čtení,spisovatelka která mě vždy velmi baví.Jeji inspektorka Kim Stoneova je také velké eso.
Příběh muže,který ve vyhlazovacím táboře dostal za úkol dokumentovat vězně,popravy i obludné experimenty na lidech.
Smutná kniha,vždy když člověk čte o válce je to těžké.Zde je kniha napsaná jako román.
Docela jsem nechápala kde brali tolik diamantů a šperků.Podle mě to nebylo tak lehké něco si úkryt nejde v táboře.
Originální námět.Detektivky jsou skoro pořád stejné,ale zde ne.Vrazdy podle kouzelnických triků.
Kniha má skoro 600stran,přesto jsem ji sebou všude nosila a musela číst a číst...... nakonec dočetla.
Kniha mě moc nezaujala,nuda.Az konec knihy byl trošku lepší.
Chceš se zbavit přebytečných kilogramů,vyrysovat svaly nebo se prostě jen dostat do té správné formy?Vyzkoušejte fitness jógu,která je ideálním nástrojem k procvičování celého těla.Telo posiluje,zvyšuje jeho pružnost a ohebnost.Rovnezpovzbuzuje kardiovaskulární system,což současné podporuje látkovou výměnu a urychluje spalování tuků.
Úžasně napínavá kniha.Tohle jsem nečekala a ten konec brilantní.Precteno za den,to nešlo přestat číst.