Swahill komentáře u knih
Skvělá, podle mě v Čechách totálně nedoceněná kniha, kterou bych si dovedla představit zfilmovanou. Asi je to i mojí povahou, že mi hlavní hrdinka byla tak blízká. Minimalistické putování Islandem a hlavně nitrem někoho, kdo je pro většinu lidí tak trochu podivín.
Popis přírody nádherný, ale asi mě nebaví číst většinu knihy o lidech, co z nudy fetují a opíjí se :D
Náhled do nitra velmi citlivého člověka, jelikož jsem podobného ražení tak pro mě skvělá kniha :) Škoda, že tak krátká.
Kniha mě strhla, nutila mě číst, kdykoliv to bylo možné. Stálo by za zfilmování :)
Ukrutná nuda, musela jsem se nutit do čtení. Předvídatelný děj, opravdu to nebyl můj šálek kávy. I když jinak cokoliv spojeného s hygge miluju. Popis toho, jak hlavní hrdinka pořád všude zapaluje svíčky a jak má úžasnou pleť, mi vůbec hygge nepřijde :D 2/5
Znervózňující psycho příběh který mě donutil číst hned ráno po probuzení, škoda že kniha nemá více stran :D Určitě 5/5
Krásný příběh, pro mě místy trochu nudný popisný styl psaní. 4/5.
Pro mě hrozná nuda, oproti předchozím knihám JAO.. :/ Nutila jsem se do čtení.
Miluju knihy S. Clarka ale tohle pro mě byla zoufalá nuda, příliš mnoho historických dat a málo děje. Vůbec jsem se do toho nemohla ponořit.