Toledo komentáře u knih
Mně se to líbilo moc. První 3/4 knihy jsem úplně vzpomínala na dětství, které bylo dost podobné tomu, co autorka popsala a dost jsem se nasmála. A konec knihy jsem četla se zaujetím a v duchu tleskala, jak ten život autorka uchopila. Za mě velmi povedené!
Velice zajímavá a čtivá kniha ze života mormonské rodiny. Nějak nevím, co k tomu napsat, snad jen, že jsem šťastná, že Tara se od rodiny odpoutala, ale muselo to být velmi složité a určitě stále je. Moc ji držím palce. A třeba jednou, možná, najde společnou řeč s rodiči a oni ji pochopí.
Nevím proč, ale čekala jsem lepší knihu. Přiznám se, ze mám na prostředí mafie trochu slabost a většinou se mi tento žánr líbí, ale tohle nějak nebylo ono. Do dalších dílu už se nepustím.
Tak s druhým dílem jsem se hodně natrapila. Začátek docela dobrý, ale potom už jedna velká nuda. Za mě nic moc a to mě přitom první díl bavil hodně.
Přečetla jsem cca půl knihy, určitě to nebylo špatné, v mnoha směrech určitě obohacující, ale nakonec jsem knihu odložila s tím, že asi není úplně pro mě. To jí ale neubírá na kvalitě, proto hodnotím takto vysoko i přesto, že nechávám v rozečtených na jindy.
Stejne jako vždy dávám 5* a už je to skoro trapné :) ale příběh je vždy zajímavý, moc mě baví postavy a je to proste skvěle čtení.
Určitě si tuto sérii nenechte ujít.
Zjistila jsem, ze si u těchto sérii musím vždy nechat par měsíců odstup a až pak se zacist do dalších dílu. Mnohem víc to potom ocenim. V prvním dile, mě postavy Izzy a Willa vůbec nelakaly, ale takto s odstupem to bylo moc fajn čtení, které jsem zvládla za víkend.
Prijemne čtení a postavy také moc fajn.
Velmi povedena kniha, která nabízí pohled na toto témata z vícero úhlů, které jsou všechny důležité a skvěle v knize popsané. Je vidět, ze autorka je v tématu kovaná a její postřehy dávají smysl.
Pokud vás téma feminismu baví a zajímáte se, určitě stojí za přečtení!
Velmi povedené a poučné.
Na to, ze se jednalo o Young adult žanr (a ja do této kategorie už dávno nespadam) to bylo skvěle. Moc se mi to líbilo, téma bylo neotřelé a postavy na svůj věk velmi vyspělé.
Určitě se pustím do dalších knih od autorky.
Začnu na pozitivní notě a tou jsou fotky. Opravdu pěkne doplňuji knihu a jsou moc dobre vyvedené.
Kniha jako taková je obyčejný popis rodinné dovolené, žádné drama ani vtipné historky moc nečekejte. Dobrý průměr pokud chcete par tipů na cestu.
Na první pohled kapitoly, které nemají nic společného, ale opak je pravdou. Autor přidává své vlastní zkušenosti a pocity a propojuje je s věcmi, které souvisí s působením člověka na Zemi. Přiznám se, že mě to bavilo hodně.
Kniha je hodně vyjímečná, myslím, že jsem ještě nikdy nic podobného nečetla.
Bohužel musím jít s hodnocením trochu proti proudu, ale mě to přišlo takové nemastné neslané. Vůbec jsem z těch postav necítila žádnou chemii, příběh obyčejný. Proste musím dat jen 2*, musela jsem se občas ke čtení nutit.
Druhy díl mě moc nebavil, nebylo to úplně špatné, ale dost se to vleklo a pořad se tak nějak opakovalo to samé, mi přišlo. Nevadí, nelituji ze jsem četla, ale dávám jen 3*
Z nuly na sto asi na 20ti stránkách. Příběh velmi prostý, zato sexu opravdu hodně ! Nečekejte nějaký promyšlený romanticky příběh, vše se uděje velmi rychle a tak nějak bez nápadu a pak už je to jen orgasmus za orgasmem :)
Kniha splnila, co jsem od průvodce čekala a je to kapesní velikost, takže na cesty ideální. Obsáhla cele Japonsko a také praktické tipy a rady. Za mě určitě doporučuji.
Kniha koupená s velkým očekáváním, ale přišlo trochu zklamání. Asi nejsem ten typ člověka, co si libuje v těchto krátkých povídkách. Historický kontext za každou je fajn, ale nespravilo to můj celkový dojem z knihy i když téma to bylo silné.
AUDIOKNIHA
Předně musím vyzdvihnout, že hlas Terezky Ramba se moc pěkně poslouchá, takže načteno opravdu krásně.
Jinak jsem dala za mě 3*. Nebylo to špatné, ale já čekala více informací z cest, a toto vyprávění bylo spíše osobní. Holt ne vždy se potkají očekávání s realitou. Věřím však, že pro lidi co hledali něco více osobního, to splnilo všechna očekávání. Také možná audiokniha trochu ochudila posluchače o obrázky, které museli být skvostné.
Nejvíce mě bavily kapitoly o severním pólu a Peru.
Moc zajímavé čtení, na které jsem narazila náhodou. Ani autorku jsem neznala, takže za mě příjemné překvapení i zápletka.
Hned od začátku to mělo spád a děj skvěle ubíhal. Určitě doporučuji !
Když jsem četla anotaci knihy, skoro jsem knihu odložila na druhou kolej, ale vyšší hodnocení mě přesvědčilo dát jí šanci. A vůbec toho nelituji, byla to perfektní oddechovka, opravdu se nebojte toho tématu "otec mého přítele" - není to tak hrozné, jak se na první dobrou zdá :D
První část knihy mě příliš nebavila, pořád jsem čekala, co teda bude. S druhou částí se to trochu rozjelo, ale tedy od samotného konce jsem čekala něco víc, než jen takové plytké vysvětlení celé situace.
Rozhodně jedna ze slabších knih od Colleen a to jsem četla skoro všechny.