Zdena1234 Zdena1234 komentáře u knih

Dívky ve vodě Dívky ve vodě Victoria Jenkins

Takový průměr. Ani neurazí,ani nenadchne. Ze začátku se mi kniha líbila, ale tak od půlky už jsem se docela nudila.

29.01.2025 3 z 5

První krev První krev Angela Marsons

Moje první kniha že série Kim Stoneové jsem ráda ,že jsem začala úplně od začátku. Knihu jsem hltala slovo od slova. Velice dobře se četla i díky krátkým kapitolách. Případ byl zajímavý a napínavý. V sérii budu rozhodně pokračovat.

19.01.2025 5 z 5

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Knihu jsem hltala slovo od slova. Je napsaná bravurně.Měla jsem vztek na všechny osoby v rodině včetně hlavní hrdinky,která neočistila jméno nevinného kluka. Všichni byli totálně vyšinutí.Po dočtení jsem cítila vztek a hnus. Doporučuji si knihu přečíst rozhodně vás tato kniha nenechá chladnými.

14.01.2025 5 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Další pohádka ze série Strašidelné domy. Tento díl se mi líbil víc než první. Kniha se dobře četla,byla napínavá. Líbila se mi.

08.01.2025 5 z 5

Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Kniha se mi velice líbila, příběh byl napínavý a tajemný,který vede az do 14 stoleti. Ani chvíli jsem se nenudila.Akorát, jak zde už bylo psáno, překlad byl otřesný. To trochu narušovalo čtení.

06.01.2025 4.5 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Knihy na téma manželství, vztahy,rodičovství mám ráda,ale tahle kniha se mi nelíbila. Nedočetla jsem jsi,vadilo mi střídání příběhů žen po pár stránkách. A na straně 120 jsem skončila. Povídání o dvou různých ženách,ale úplně o ničem. A to jsem se na tuto knihu těšila.

04.01.2025 2 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Tento díl se mi líbil mnohem míň než první,divím se vysokému hodnocení. Ze začátku byla hniha zajímavá a napínavá. Rozuzlení bylo zbytečne překombinované a konec zdlouhavý.

22.12.2024 3 z 5

MaminkOFF: Malovaly jsme si mateřství MaminkOFF: Malovaly jsme si mateřství Kateřina Chalupníková

Tak tahle kniha se mi hodně líbila. Dobře se četla,ze života. Podobná kniha jako Gazely od Hartla. Možná i o kapku lepší. Kniha je o tom,že bychom si neměli dělat obrázek o lidech, aniž bychom znali jejich životní příběh. A o tom,že není všechno zlato, co se třpytí.

01.12.2024 5 z 5

Malá lhářka Malá lhářka Pascale Robert-Diard

Knihu jsem nedočetla. Příběh by nemusel být špatný,ale styl jakým je kniha napsaná se mi vůbec nelíbil. Nemohla jsem se začít.

28.11.2024

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Pátý díly je opravdu vydařený. Napínavý,bez zbytečných průtahů. Divím se,že vrah tentokrát nechtěl zabít Eriku:-) těším se na 6.díl.

24.11.2024 5 z 5

Osvícení Osvícení Stephen King

Knihu jsem četla kdysi dávno,už před více než 15 lety. U mě jedna z knih u které jsem se opravdu bála. Zkusím si ji přečíst po tolika letech znovu a uvidíme jestli mi i teď přijde tolik děsivá. Za mě výborná kniha. Na kterou nelze zapomenout.Oproti tomu film byl oobrovské zklamání.

24.11.2024 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Po dlouhé době jsem sáhla po nějaké duchařině a chtěla jsem se trochu bát. Ale nebylo čeho. Nicméně kniha byla napínavá a dobře se četla. Taková pohádka pro starší děti.

24.11.2024 3 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Lapena opět nezklamala. Knihu jsem přečetla téměř na jeden zátah. Napínavé. Akorát,jak už tu ostatní čtenáři psali,tak konec je přitažený za vlasy a malá hrdinka je na facku

15.11.2024 5 z 5

Doživotí Doživotí Vanessa Frake

Kniha nebyla úplně špatná, dobře se četla,ale nic šokujícího v ní nebylo. A hlavně varování,že není pro slabé povahy je nesmyslné. Dozorkyně popisuje,jak to chodí ve věznici, nic co by člověk neznal z filmů nebo knih. Konec už jsem jen přelétla. Ten už byl nezáživný. Každopádně klobouk dolů před Paní Franke.

29.09.2024 3 z 5

Pohřbený život Pohřbený život Allen Eskens

Kniha se četla dobře, jednoduché bez zbytečných průtahů. Zajímavé téma. Až ten konec byl jak z akčního amerického filmu. Jinak u mě dobrý.

18.09.2024 4 z 5

Co zůstane v lesích Co zůstane v lesích Kate Alice Marshall

Příběh byl zajímavý, tajemný,ale kniha se mi špatně četla. Byla strašně zdlouhavá. A konec zbytečně překombinovaný. Jsem ráda,že jsem to konečně dolouskala.

13.09.2024 3 z 5

Za zdmi Za zdmi Hollie Overton

Kniha se mi líbila. Jednoduché,čtivé. Akorát s Cliftonem to mohlo být lépe dořešené,zbytečně protáhnuté a na osud Kristy neměl žádný vliv.

04.09.2024 4 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Ta tohle bylo super. Tato kniha se mi líbila asi nejvíc z těch čtyřech. Napínavá od začátku do konce. Akorát,jak už to tady bylo zmíněno. Erika je protivná a chová se povýšeně.

12.07.2024 5 z 5

Bestie z Buchenwaldu Bestie z Buchenwaldu Max Czornyj

Od knihy jsem čekala víc. Na toto téma jsem četla hodně knih a tohle bylo slabší,možná právě proto,mě už asi nic nedokáže překvapit.Místy zmatené málo rozepsané.

04.07.2024 4 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Lapena má rozhodně lepší kousky,než je tato kniha. Nicméně se dobře čte,jednoduché čtení. Opravdu do konce nelze uhádnout vraha.

15.06.2024 4 z 5