zuzepka komentáře u knih
Nějak jsem se do této knihy nedokázala začíst.Neustále jsem vzpomínala na film,který jsem už viděla a zároveň si nemohla vzpomenout na herce.Až k závěru jsem četla s chutí.
Čtivé,ale nemůžu se zbavit dojmu,že jedna z povídek připomíná knihu Štěstí Aloise Peina.Nemám vše od autorky načteno,ale nemůžu se zbavit dojmu jestli druhé dva náměty také nejsou použité v některých románech.Proto nechápu,proč povídková kniha.
Zajímavá detektivka s jasným koncem již od poloviny knihy.Nejvíce mě zaujal tajuplný Asad,čekala jsem větší prostor jeho postavy.Tak snad někde příště.
Skvělá česká detektivka,ze začátku s nádechem hororu a tajemna.Z hlavní postavy se vyklubala mrška,ale přála jsem ji to.Příjemné čtení na volné chvíle.
Dočetla jsem sice až do konce,ale propadák.Spousta blábolů a sexu, k tomu špatně napsaných.
Ten kdo neodloží knihu do 50 stránky udělá velmi dobře.Neochudí se o pozvolna se rozkličující detektivní příběh u kterého se musí přemýšlet a neposuzovat jen povrchní stránku, jakou je zde uváděné mučení.Jsem citlivá osoba a pasáže o mučení mě nepohoršovaly.Když si čtu knihy o holokaustu nebo kouknete na televizi tak můžete mít větší zábrany.Psychologický laděný příběh muže hledajícího svou identitu a důsledky,jsou překvapujícím vyústěním.
Bridget miluju,nezklame a zaručeně pobaví.Hlavně ať z toho není film,protože si neumím představit kdo by hrál tak dokonale vykreslené děti a jejich hlášky.Pokud chcete zapomenout na špatný den a plout na vlnách smíchu tak po ní určitě sáhněte.
Skvělá detektivka,určitě vyhledám volné pokračování Hříšná vina na kterou je v knize odkaz.Zajímá mě to "proč?" ,které jsem se na konci nedozvěděla.
Jsem ráda,že jsem měla možnost si knihu přečíst.Nebudu se snažit o psychologický rozbor,ani nebudu tvrdit že všemu rozumím.Kniha mě dostala,hlavně uvědomění skutečnosti příběhu..Děkuji jen,že jsem vyrůstala v milující rodině a měla šťastné dětství,nemusela se setkat s násilím v raném věku.
Bude možná zvláštní,když napíšu pohodová detektivka.Žádná divočina a masakr,mě to ale vyhovuje.
Dvě na pohled rozdílné ženy ,žijí podobně hektický život.Jedna rodinný,druhá svobodné matky.Ani jedna si nechce přiznat realitu.Ivana popírá možnost nevěry svého muže Vika.Klára zavírá oči před možností sexuálního využívání ze strany svého milence a staví si vzdušné zámky.Jako skvělý sportovec z toho vybruslí muž a milenec v jedné osobě-sexuálně výkonný samec Vik.Kláře se otevřou oči,Ivana s rozumem hází vše za hlavu.Kniha s erotickým nádechem,splnila účel dovolenkového čtiva.
Pokračování Odvrácené strany půlnoci nejde číst bez Vzpomínek na půlnoc.Dobře čtivá,ale bez náboje prvního dílu.Intriky,zkaženost miliardáře se snoubí z pořekadlem,že na každou svini se vaří plný kotel...
Jedna z knížek ke kterým se ráda vracím.S odstupem pár let čtu stále a vřele doporučuju.
Dva příběhy,jeden chmurnější než druhý.Kam nás může dovest až chorobná touha po lásce se dozvíte v první.Ve druhé zase,že před pocitem viny neutečete.O niterných pocitech hrdinů se dozvíte podrobně v obou.Stojí určitě za přečtení.
Všechny ze tří příběhů jsou k zamyšlení.Dopodrobna vykreslené pocity jednotlivých postav mě nutilo neodložit knihu dřív než na konci.Ačkoliv je to napsané již řádku let.S nenaplněnou touhou,láskou,povinností, frustrací se setkáme v každé době.Pěkné čtení.
Můžu jen vřele doporučit, snažím se cvičit každý den.Vložené DVD mě v tom hodně pomáhá.
Pochopitelně vysvětlené cviky pro začátečníky,jako jsem já.
První kniha z žánru Thrillery ,kterou jsem četla.Drsná a čtivá.Po přečtení doporučuji nějakou oddechovku.
Nejdřív jsem viděla film a trochu srovnávala.Musím souhlasit, že je to nejlepší kniha od MV.
Moje oblíbená z tohoto žánru.Příběh o rozvětvené rodině plné tajemství zasahující více generací.
Detektivka mě moc nenadchla,znám lepší od stejné spisovatelky.