Zuzunda komentáře u knih
Ze začátku jsem dost cítila, že nejsem cílová skupina. Ale ten pocit pak zmizel, události nabrali spád a já se jen přitrouble usmívala a hltala stránku za stránkou.
Je to neskutečně milé oddechové čtení. Moc mě knížka bavila a nemůžu jinak než rozhodně doporučit.
Bylo to jako na horské dráze. Začátek mě nadchnul, uprostřed to šlo pomaleji a závěr jsem zhltla, že i dýchat jsem zapomínala.
Je to moje první knížky od autorky a zaujala mě. Vzhledem k tomu, že v komentářích je několikrát zmiňováno, že Do tmy je lepší, tak už se na ni fakt těším!
Půjdu trošku proti proudu. Knížka je krásná a dobře se čte, ale ten konec mohl být trošku jiný. Až na pár detailů je to tam popsáno znova to co už dříve.
Tak to bylo dost dobré! Když už jsem si myslela, že vím jak to skončí, tak přišla poslední stránka a zůstali mi jen vytřeštěné oči...
To bylo krásné, vážně jsem si čtení moc užila. Velmi příjemná oddechovka.
Tahle knížka v sobě ukrývá hned několik silných témat. Ikdyž už dávno nejsem cílová skupina bude ve mě nějakou dobu rezonovat. Určitě doporučuji všem generacím.
Nakonec to nebylo špatné, četlo se to hezky, druhá půlka měla i spád a rozuzlení celého příběhu bylo opravdu děsivé. Další díl asi zkusím.
Moc se mi líbí, že ikdyž se jedná o romanci, pozadí příběhu je postaveno na reálné historii. Na konci zamáčknete slzu nad sladkým koncem a po přečtení autorčina doslovu zjistíte, že jste se vlastně i trochu vzdělali v historii. Za mě skvělé odpočinkové čtení.
Tak tohle byla paráda! První půlku knížky jsem si říkala, že je to taková fajn oddechovka - putování, intriky, sem tam nějaký souboj, no ale druhá půlka mě vyvedla z omylu. Přišel zvrat za zvratem a některé byli fakt šokující, akcí se tu nešetřilo a napětí bylo na takové výši, že jsem knihu zavřela až po poslední kapitole. No a hned jdu na druhý díl :D
S počtem přečtených stran stoupal i počet hvězd, které chci knize dát. Po závěru knihy mi moje romantická duše nedovolí jiné hodnocení...
... Je to úžasný romantický příběh o zpracování smutku a nalézání sebe sama, který se odehrává na pozadí lásky ke knihám.
Tak tohle byla pecka! Vše tu krásně ladilo a fungovalo - magie, knihovny, romantika. Ikdyž už jsem mimo cílovou skupinu, čtení jsem si neskutečně užila!
Pro příjemný odpočinek ideální knížka. Po dočtení prostě s úsměvem na tváři uděláte áách a je vám hezky.
Četla jsem první dva díly ze série a pak tento. Za mě je trošku slabší, ikdyž čtení jsem si opět moc užila. Možná to bude tím, že se mi líbí když je happy end i pro dům... Asi jsem divná, ale mě se to u těch prvních dílů fakt líbilo :D
Jako nebylo to špatné. Takové oddechové čtení. Ale... Myslím že to říkám teprv po druhé... Film je o hodně lepší. A na rozdíl od knížky, se k němu i vrátím ;)
Příjemné čtení, sympatické postavy. Nic velkého od toho nečekejte, ale pokud máte potřebu odpočinout si u čtení, tak tohle bude to pravé :)
Příjemná duchařina :) Asi to není pro náročné čtenáře, ale pokud máte rádi čtivé knihy tak doporučuji. Konec byl možná trochu roztahaný, ale jinak jsem si knížku užila a zhltla za pár večerů.
Asi v půlce knihy bylo místo kde jsem se trošku nudila a i přemýšlela jestli to dočtu. Ale jsem ráda, že jsem vytrvala, děj opět nabral rychlost a konec byl velmi překvapivý.
To je tak úžasně něžné a laskavé čtení! Doprovodná hudba je pomyslná oliva na této milé jednohubce. Moc jsem si čtení užila, knížku jsem měla půjčenou, ale rozhodně ji potřebuji i do vlastní sbírky.