Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme podobné
Lea Filipová
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Podobné knihy (4)
Konzervovanie a mrazenie v domácnosti Jaroslav BalaštíkMožností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více
Malá škola zavařování neznámý - neuveden
Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více
Zmrazování potravin v mrazničkách Zdenka Lifková
10 kapitol: 1. Základní pojmy - stručné objasnění 2. Změny v potravinách při jejich zmrazování 3. Podmínky prodeje mrazených potravin 4. Výběr a použití mrazniček 5. Balení potravin 6. Zmrazování jednotlivých druhů... více
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti Karel Půhoný
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, ... více
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin sušení konzervace a sterilace potravin zmrazování potravinAutorovy další knížky
2002 | Kuchařka - Šetřící dieta |
1982 | Zavařujeme po celý rok |
1994 | Žlučníková dieta |
1988 | Vaříme s moderní technikou |
2002 | Česká kuchyně |