Konzervování potravin v domácnostech přehled
Jaroslav Balaštík
Po úvodních kapitolách o všeobecných zásadách pro konzervování potravin přináší příručka podrobné návody a pokyny k domácí výrobě nejrůznějších druhů konzerv z ovoce, zeleniny, masa a hub. Zahrnuje přípravu surovin, pracovní postupy a metody a zmiňuje se i o správném uskladnění konzervovaných potravin.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervování potravin v domácnostech. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (3)
Tahle kniha má čtvrté vydání, a byla a stále je velmi důležitým pomocníkem pro každého, kdo se zajímá o ovoce a zeleninu.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervování potravin v domácnostech v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 14x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
víno ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin potraviny konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |
máme doma knihu od rodičů pomalu 60 let a stále v době sklizně ze zahrady aktuální