Konzervování potravin v domácnostech recenze
Jaroslav Balaštík
Po úvodních kapitolách o všeobecných zásadách pro konzervování potravin přináší příručka podrobné návody a pokyny k domácí výrobě nejrůznějších druhů konzerv z ovoce, zeleniny, masa a hub. Zahrnuje přípravu surovin, pracovní postupy a metody a zmiňuje se i o správném uskladnění konzervovaných potravin.
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
víno ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin potraviny konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Autorovy další knížky
1964 | Konzervování potravin v domácnostech |
2015 | Jak vypálit lepší slivovici |
1985 | Konzervovanie a mrazenie v domácnosti |
2001 | Konzervování v domácnosti |
1980 | Konzervovanie v domácnosti |