Aaron Lewis Aaron Lewis komentáře u knih

Pán ledové zahrady 3 Pán ledové zahrady 3 Jarosław Grzędowicz

Hurááá, konečně se našli:).

Pán ledové zahrady 2 Pán ledové zahrady 2 Jarosław Grzędowicz

Největší hvězda z tohohle dílu jednoznačně Čítač... tohle vymyslet si zaslouží Nobelovku:)

Pán ledové zahrady 4 Pán ledové zahrady 4 Jarosław Grzędowicz

Nejlepší díl:), alespoň pro mě. V trojce už se zase konečně začnou hýbat věci, ale tady dostanou ten správný pád a hlavně ten konec.. Ou, ten konec... nechci spoilerovat, ale byly chvíle, kdy jsem si nebyla opravdu jistá, co autor s tou mojí partou oblíbenců udělá. A to co nakonec udělal... hmm:).

Pán ledové zahrady Pán ledové zahrady Jarosław Grzędowicz

Ok, tak přidávám hvězdu a dávám za pět, Drakkainen si to prostě zaslouží, kam se cpe Sly s Arniem... Původní čtyři jsem dala z důvodu šoku po nastoupení druhé příběhové linie, kterou jsem nečekala a která se mi nelíbila. Každopádně Drakkainen je taková třída, že ji hravě přebil a navíc... kleje finsky:).

Kde končí duše a začíná tělo Kde končí duše a začíná tělo Josef Jonáš

Všechno se vším souvisí:) a hlavně nezapomínejte, každý jsme jiný, co platí pro vás, neplatí pro mě.

Nocí zlomená Nocí zlomená Patricia Briggs

Čekám na díl, kde Mercy nezmlátí... a myslím to vážně:), nezaslouží si tolik bití. Jinak po osmi dílech moje nejoblíbenější postava jednoznačně Stefan (a ještě vlastně i Zee). Haha. Ty vlčí pravidla mi lezou krkem, ale kdyby nebyly, tak by to potom nebyla taková sranda... chápu.

27.01.2016 4 z 5

Dallas 63 Dallas 63 Stephen King

Naprosto vynikající. Na to, že jsem Kinga nečetla 10 let, jelikož jsem se ho přečetla, a Kennedy je mi někde u zadku:P I s celou Amerikou, tak mě to mile překvapilo. Stačil jenom ten námět. O ten atentát ani tak nešlo. Wow, a ten konec. Čekala jsem, že to bude tak padesát na padesát, prostě to neskončí happyendem, ale ani to neskončí depresivní katastrofou... Noo, něco jsem tušila, ale takovýhle konec fakt ne. Nevím, jestli je to plus nebo mínus, každopádně, kniha má pro mě jasný plný počet. Četla se velmi dobře, lehce hned od začátku a od těch posledních dvě stě stránek a něco se nešlo odpoutat. Bože, já byla tak zvědavá, jak to dopadne:).

10.01.2016 5 z 5

Heroinové deníky Heroinové deníky Nikki Sixx (p)

Vynikající, odstrašující, ale zároveň i inspirativní. Úplně to křičí: "Jo, chci žít!" No, Nikki si musel projít peklem a 2x zemřít, aby mu došli věci, které došli mě bez těch "dramat" (díkybohu za to). Myslím si, že některé věci fakt nechceme zažít...

"1. Aby člověku zůstalo to, co má, musí se toho vzdát.
2. Nechte to být a nechte to na Bohu."

08.01.2016 5 z 5

Pavoučí kosti Pavoučí kosti Kathy Reichs

Je pravda, že tam byla chvíle, kdy už jsem nevěděla kdo je kdo a byla jsem docela zmatená, ale pak mi to zacvaklo stejně jako Brennan. Docela zajímavý téma, které mi sedlo.

08.11.2015 4 z 5

Ďáblovy kosti Ďáblovy kosti Kathy Reichs

Tahle mě vůbec nebavila. Nenadchla mě zápletka plus chování některých zúčastněných bylo na můj vkus až moc afektované, no a už se to vezlo...

01.11.2015 3 z 5

Pan Tadeáš čili Poslední zájezd na Litvě Pan Tadeáš čili Poslední zájezd na Litvě Adam Mickiewicz

Tadeáše jsem četla dvakrát. Poprvé jsem ho docela dost hrubě odsoudila k nezajímavým knihám. Podruhé jsem byla naprosto nadšená. Časové rozpětí mezi dobou čtení mohly být max. 2 roky. Nevím, co se tak změnilo, každopádně jsem knihu vnímala úplně jinak a pamatuju si ten moment, kdy jsem dočetla poslední stránku a knihu zavřela. Za ten pocit, který někdy u přečtených knih mívám, a to pocit, jako že jste se právě probudili ze sna, dávám plný počet. Znamená to, že mě kniha pohltila a že jsem jí prožila, proto tolik miluju knihy:). Tolik prožitých různých životů.

25.10.2015

Limit Limit Frank Schätzing

Tak teda... čuměla jsem jako péro z gauče. Ani nevím, proč jsem si jí půjčila. Asi to bylo tou tloušťkou a že zkusím zase něco jiného. Opravdu by mě nenapadlo, že se mi bude tak zatraceně líbit kniha odehrávající se roku 2025 v Číně a nebo na Měsíci. Hahaha. A navíc plná politiky ropných koncernů a Afrických zemí. No každopádně líbila, a to opravdu moc. Přečetla jsem každý odstavec a to opravdu se zájmem, protože je to jednoduše dobře napsaný. Zajímalo mě všechno o čem se tam píše. Oblíbila jsem si tam všechny postavy, hlavně ty na Měsíci. Klidně bych mohla číst pouze o nich na tisíci stránkách, jak si tam vesele hopsají a já bych u toho vydržela:).

Nejzajímavější odstavec byl ten od Bowieho (njn, ten tam taky byl:P). Sakra, taky bych chtěla konečně přistát:).

25.10.2015 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Dost dobrá kniha, ten konec (a myslím tím ten úplný konec) jsem nečekala. Ze začátku jsem měla teda s Lincolnem problémy, ale pak se srovnal. Nakonec jsem si ho samozřejmě oblíbila. Taky mi bylo líto Bergera a nikdy jsem moc nepřemýšlela nad tím, jak se sakra zabijou lidi, co jsou chromí? Proč ty lidi nenechají být a eutanázii prostě nezlegalizují? Každý má právo žit svůj život podle sebe a tak ho i ukončit... lidi jsou tak sobecký... No vidíte, téma knihy se mě opravdu dotklo:).

11.10.2015 4 z 5

Kosti na popel Kosti na popel Kathy Reichs

Lepra mě moc nechytila. S tou její malou kámoškou mi to přišlo už hodně přitažené za vlasy a je zajímavé, že se dozvíme něco o Tempe pouze, když je to dobrý k ději. Kdepak je ta její "nejlepší" kámoška z prvního dílu? To Vám zabijí někoho blízkého, tak se o něm nezmiňuju a hned v dalším dílu mám samozřejmě "nejlepší" kámošku Annu, že? Možná jsem hnidopich, ale tady mi to vadí. Btw Harry mám ráda a byla jsem mile překvapena, že tentokrát nebyla v ohrožení.

11.10.2015 3 z 5

Kosti v písku Kosti v písku Kathy Reichs

V pohodě díl. Jen by si autorka mohla dát pozor, když nějaký odborník něco vysvětluje (což je v každém díle nejméně třikrát), ať to nevysvětlují stejným stylem. Co člověk, to jiné vyjádření... pokaždé se u toho zarazím a vypadá to, že v knize je další jedna hlavní postava - všichni odborníci v jednom.

11.10.2015 4 z 5

Svaté kosti Svaté kosti Kathy Reichs

Nejsem si jistá, jestli jsem to nepsala už u nějaké předešlé knihy, že tenhle díl byl zatím nejlepší, tak každopádně tenhle ho troufnul. Mám obrovskou slabost pro historii, jako malá jsem chtěla být archeoložkou, navíc náboženství je mi někde u pr... a miluju konspirační teorie, takže tenhle díl se mi musel líbit, a ano líbil a to moc. Tempe už ani nechci moc komentovat, můj vztah se k ní zatím moc nezměnil, prostě bychom nebyly kámošky, no.

06.10.2015 5 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Bylo to dobré. Problém byl v nezajímavých postavách, respektive autorka se zajímala tak trochu o všechny, ale u nikoho nešla do hloubky, takže jsem si je nemohla oblíbit. Takže to u mě bylo mínus. Jinak prostředí venkova fajn a sníh mám taky ráda, jen to bylo takové povrchní.

06.10.2015 3 z 5

Beze stopy Beze stopy Jane Casey

Jane Casey u mě tedy boduje. Třetí kniha (u mě) a stejně dobrá jako ty, co jsem četla předtím. Nečtu moc knihy ze současného anglického prostředí, takže to bylo příjemné zpestření. Navíc, jakmile si oblíbím hlavního hrdinu (hrdinku), je to bez problému. Zajímavý děj a velmi dobře napsané.

06.10.2015 5 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Tak to byl teda nářez, až na ten konec, ten už byl na mě moc... Je vůbec možný takhle fungovat? Asi jo, ale jenom v Americe:).

28.09.2015 5 z 5

Spalující nenávist Spalující nenávist Markus Heitz

Hmm, dočetla jsem pouze do půlky, takže ani nehodnotím. Tenhle díl už mě nějak nebral. Asi si potřebuji odpočinout od autora, ale nevím nevím, jestli se k této knize budu vracet...

18.09.2015