Buchtičkajani komentáře u knih
Příjemné, nepřeslazené čtení, o ženách které vzdorovali tehdejší společnosti. Jen nečist s prázdným žaludkem, během čtení jsem dostala chuť některé pokrmy ochutnat.
Čtivá knížka, ale něco ji chybí. Nějaký wau efekt. Stále dokola to samé, nepřináší nic nového, žádné napětí.
Čtivý příběh, konec sice trochu přeslazený, ale to nevadí. Přesto se mi knížka mic líbila a doporučuji.
Pěkný příběh o Coco Chanel a její sestře. Dozvíte se spoustu zajímavosti o začátcích Coco, jak se postupně stala slavnou. Krásná obálka splnila mé očekávání. Pokud milujete módu rozhodně doporučuji.
Ufffff, dočetla jsem. Za mě nuda a zase nuda. Čekala jsem vtipné vyprávění ze života lékařky, ale tak nějak jsem se vtipu nedočkala.
Dějová linka z minulosti je skvělá, škoda, že autorka ji více nerozebrala. Zajímalo by mě mnohem více bylinkářstvi v minulosti. Současná linka pro mě byla zbytečná.
Hlavní hrdinka Eva mě chvilkama dost pila krev. Až strach o život ji pomohl změnit se, tedy snad. Jinak drsná, napínavá, ale čtivá detektivka.
Moc hezký příběh. Krásné pohodové, odpočinkové čtení. Příjemné prolínání současnosti a minulosti. A i milá romantika se najde. Kdo má rád záhady z minulosti, doporučuji, bude se Vám líbit.
Moc hezká obálka. Knížka má celkem pomalý rozjezd, ale jinak hezká, příjemná romantika.
Náročná, smutná knížka. Chvíli trvalo, než jsem ji vzala do ruky. Ano, na tuto knihu je potřeba odvaha.
Skvělá kniha, která vás zaujme od první stránky. Osamělou starou dámu všichni považuji za blázna, ale vše není, tak jak to na první pohled vypadá. Doporučuji přečíst
Skvělá kniha, zasmějete se, zamyslíte se a zaručeně se tam najdete. Vtipně psaná kniha, ale vlastně o vážném tématu, protože život nikdy nejde, tak jak chcete vy.
Kniha má pomalejší rozjezd, a trochu zmatená, ale rychle se zorientujete. Děj napínavý, čtivý. Tentokrát jsem uhádla,kdo je vetřelec, ale přesto se mi kniha líbila.
Moc hezká , ale smutná knížka a člověka donutí k zamyšlení. Nejprve matku odsoudí, jak toto může udělat dítěti, ale postupem času se jí ode mě dostalo částečné pochopení. Nicméně krásná souhra vnoučka a babičky byla úžasná.
Miluji historické romány, tenhle se mi moc líbil. Zajímavě vykreslené historické události, vás nenudí, naopak vtáhnou do děje, nechybí napětí, romantika, kdo má rád historii, určitě doporučuji přečíst.
Chtěla jsem nějakou odechovku, a povedlo se... Romantika, romantika a zase romantika, ale příjemná romantika. Od knihy jsem dostala, přesně to co jsem očekávala, v dnešní době krásný únik z reality a vřele ji doporučuji...
Čtivá knížka, ke které si přichystejte něco na zub, chvilkama budete mít hlad... Knížka, která pohladí po duši, doporučuji přečíst, nebudete litovat...
Fajn odechovka na zasmání. Vtipné narážky na politiku. Mě se to líbilo.