Buchtičkajani Buchtičkajani komentáře u knih

Nejhezčí mezi krávami Nejhezčí mezi krávami Zuzana Hubeňáková

Hezká, veselá odechovka. O ženách pro ženy.

02.04.2023 3 z 5

Anglická kuchyně slečny Elizy Anglická kuchyně slečny Elizy Annabel Abbs

Příjemné, nepřeslazené čtení, o ženách které vzdorovali tehdejší společnosti. Jen nečist s prázdným žaludkem, během čtení jsem dostala chuť některé pokrmy ochutnat.

23.02.2023 4 z 5

Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Čtivá knížka, ale něco ji chybí. Nějaký wau efekt. Stále dokola to samé, nepřináší nic nového, žádné napětí.

29.01.2023 3 z 5

Co když žádné zítra nebude? Co když žádné zítra nebude? Dagmar Digma Čechová

Čtivý příběh, konec sice trochu přeslazený, ale to nevadí. Přesto se mi knížka mic líbila a doporučuji.

28.10.2022 5 z 5

Sestry Chanelovy Sestry Chanelovy Judithe Little

Pěkný příběh o Coco Chanel a její sestře. Dozvíte se spoustu zajímavosti o začátcích Coco, jak se postupně stala slavnou. Krásná obálka splnila mé očekávání. Pokud milujete módu rozhodně doporučuji.

23.10.2022 5 z 5

V posledním tažení V posledním tažení Nina Lykke

Ufffff, dočetla jsem. Za mě nuda a zase nuda. Čekala jsem vtipné vyprávění ze života lékařky, ale tak nějak jsem se vtipu nedočkala.

24.08.2022 2 z 5

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Dějová linka z minulosti je skvělá, škoda, že autorka ji více nerozebrala. Zajímalo by mě mnohem více bylinkářstvi v minulosti. Současná linka pro mě byla zbytečná.

20.08.2022 3 z 5

Jak chutná strach Jak chutná strach Markéta Harasimová

Hlavní hrdinka Eva mě chvilkama dost pila krev. Až strach o život ji pomohl změnit se, tedy snad. Jinak drsná, napínavá, ale čtivá detektivka.

14.06.2022 4 z 5

Staré sídlo Staré sídlo Mary Ellen Taylor

Moc hezký příběh. Krásné pohodové, odpočinkové čtení. Příjemné prolínání současnosti a minulosti. A i milá romantika se najde. Kdo má rád záhady z minulosti, doporučuji, bude se Vám líbit.

03.04.2022 4 z 5

V jabloňovém sadu V jabloňovém sadu Susan Wiggs

Moc hezká obálka. Knížka má celkem pomalý rozjezd, ale jinak hezká, příjemná romantika.

05.03.2022 4 z 5

Poslední věta Poslední věta Lisa Genova

Náročná, smutná knížka. Chvíli trvalo, než jsem ji vzala do ruky. Ano, na tuto knihu je potřeba odvaha.

09.01.2022 5 z 5

Chlapec s kamínky Chlapec s kamínky Sophie Loubière

Skvělá kniha, která vás zaujme od první stránky. Osamělou starou dámu všichni považuji za blázna, ale vše není, tak jak to na první pohled vypadá. Doporučuji přečíst

04.01.2022 5 z 5

Zpovědi trosky po čtyřicítce Zpovědi trosky po čtyřicítce Alexandra Potter

Skvělá kniha, zasmějete se, zamyslíte se a zaručeně se tam najdete. Vtipně psaná kniha, ale vlastně o vážném tématu, protože život nikdy nejde, tak jak chcete vy.

02.01.2022 5 z 5

Pozvala mě dál Pozvala mě dál Lucy Clarke

Kniha má pomalejší rozjezd, a trochu zmatená, ale rychle se zorientujete. Děj napínavý, čtivý. Tentokrát jsem uhádla,kdo je vetřelec, ale přesto se mi kniha líbila.

17.11.2021 4 z 5

Když má štěstí kliku Když má štěstí kliku Aurélie Valognes

Moc hezká , ale smutná knížka a člověka donutí k zamyšlení. Nejprve matku odsoudí, jak toto může udělat dítěti, ale postupem času se jí ode mě dostalo částečné pochopení. Nicméně krásná souhra vnoučka a babičky byla úžasná.

28.10.2021 4 z 5

U dvora římského krále Josefa U dvora římského krále Josefa Soňa Sirotková

Miluji historické romány, tenhle se mi moc líbil. Zajímavě vykreslené historické události, vás nenudí, naopak vtáhnou do děje, nechybí napětí, romantika, kdo má rád historii, určitě doporučuji přečíst.

19.06.2021 5 z 5

Tohle může všechno změnit Tohle může všechno změnit Jill Mansell

Chtěla jsem nějakou odechovku, a povedlo se... Romantika, romantika a zase romantika, ale příjemná romantika. Od knihy jsem dostala, přesně to co jsem očekávala, v dnešní době krásný únik z reality a vřele ji doporučuji...

03.03.2021 5 z 5

Sešit s tátovými recepty Sešit s tátovými recepty Jacky Durand

Čtivá knížka, ke které si přichystejte něco na zub, chvilkama budete mít hlad... Knížka, která pohladí po duši, doporučuji přečíst, nebudete litovat...

15.01.2021 4 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Jednodenní vtipná romantická odechovka...

13.01.2021 3 z 5

Paní Merkelová a vražda na zámku Paní Merkelová a vražda na zámku David Safier

Fajn odechovka na zasmání. Vtipné narážky na politiku. Mě se to líbilo.

21.12.2024 4 z 5