Bukina komentáře u knih
Mě to bavilo a to tak,že moc.Dan je upřímný a opravdový člověk, co si na nic nehraje...pokud tedy není v práci.A jak si správně přát se i já osobně učím, zatím bez větších úspěchů, poměrně dlouho.
Stejně jako Jizva krásný, čtivý, čistý příběh v nelehké době.
Co všechno dokáží dívky..ženy obětovat za trochu lásky či blízkosti milovaného člověka? Pořád v podstatě od dospívání řešíme, jsme li dost hezké, štíhlé, dost dobré milenky,manželky, matky nebo dcery pro naše stárnoucí rodiče. Přitom stačí tak málo...zájem a uznání.Nic materiálního.
Láska je opravdu jen jedna...v jakémkoliv vzahu a v jakémkoliv pojeti.Stejně silná, stejně vroucí. Mám ráda knihy s hlubšími tématy. Tohle je jedna z nich.
Knihy napsané na podkladě pravdivých dobových událostí mám moc ráda. Tahle mi ale zas tak úplně nesedla.
Mám Rutu moc ráda a přečtený každý jeji román. Strhující pravdivý příběh, vyvolávajíc slzy. Pro mě TOPka.
Velice silný příběh na podkladě dobových událostí. Kniha pro všechny věkové kategorie. Smekám autorce.
Po přečtení Jizvy od Danuty Chlupové jsem se s nadšením pustila do Životic. Vůbec jsem o této tragédii našich dějin nevěděla a jsem ráda, že díky Karin Lednické již budu. Navíc fakta poutavě zahrnuty v příbězích. Moc se mi kniha líbila.
Jak podstatnou roli hraje v životě člověka náhoda. Velmi krásná a čtivá kniha díky zajímavému příběhu.
A slova přehlušily slzy...Víc, než kdy jindy je mi jasné, že tyto osudy se někde ve světě opravdu dějí.
Náhodně jsem sáhla po knize, která mě oslovila. Nemocný otec, který mi už nestihne říct o své minulosti, o dětství, o životě za války... Od Jiřího Hájíčka si budu určitě chtít ještě něco přečíst.
Spravedlnosti né vždy může být učiněno za dost. Zkrátka život ala Alena Mornštajnová.
Romantika pro nenáročné čtenáře. Co víc si přát v době covidové
Před 100 lety i za 100 let. Pořád bude alkohol jedním z největších zabijáků lidské důstojnosti.
Nemohla jsem se do knihy začíst, přesto mě lákalo pokračovat a od poloviny jsem opravdu nezalitovala. Poutavý příběh na pravdivém základě se zajímavou zápletkou a překvapivým koncem. Líbila se mi.
Oddechovka, to ano. Chvílemi jsem měla pocit, že čtu autorčin, ne až tak zajímavý, deník. Musím ale přiznat, že mě zajímalo, jak to s hlavní hrdinkou nakonec dopadne.A dopadlo to překvapivě dobře.