Cesinka Cesinka komentáře u knih

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Tento žánr moc nečtu, vzala jsem to spíše jako oddechovku od brutálních vražd, které běžně čtu. Ale knihu i přesto hodnotím kladně. Splnila svůj účel oddechové četby a děj byl zároveň celkem fajn, autorka má moc pěkný styl psaní

24.10.2024

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

(SPOILER) Dějová linka asi celkem v pohodě, čtu tyhle knihy jako odreagovaní a maličko jako odpočinek hlavě mezi všemi těmi vraždami, které jinak čtu. Což tenhle typ knih splňuje.
Sophii mi oproti předchozí knize přišla úplně jiná, jasně, stalo se něco, co ji ", změnilo", ale bylo to asi až moc. Nicméně nebyla alespoň nějaká otravná či nesnesitelná. Todd byl až přehnaně dokonalý, což mi trošku vadilo, ale co, je to to romanťárna. Děj byl ale celkem předvídatelný a ve chvíli, kdy četla Sophii emaily se zakázkami, tak mi bylo celkem jasné, jak to dopadne. Ale jo, četba fajn

27.10.2024 4 z 5

Stříbrné město Stříbrné město Radek Sterakdary Starý (p)

Tento žánr mám moc ráda a kniha ke mně přiletěla v rámci čtenářské výzvy, kterou jsme si dali s kamarádem. Vůbec jsem tuto sérii neznala. Popravdě mě to zpočátku moc nebavilo, oproti jiným knihám v tomto žánru, které jsem četla, to byla trošku nuda, roztahané, nezajímavé. V druhé polovině knihy jsem tomu ale celkem přišla na chuť a už se četlo lépe. Konec byl celkem fajn, trošku se konečně dělo něco, co mě nutilo číst dál. Takže to hodnotím ve finále obstojně. A těším se na další díl

28.10.2024 4 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Jako zatím každý díl, hodnotím i tento kladně. Carter umí čtenáře vtáhnout do děje a postaba Roberta je už tak nějak mojí součástí. Ačkoli byl díl maličko odlišný od těch posledních, líbil se mi. Přesto se ale těším na nějakou větší divočinu v dalším díle

24.10.2024 4 z 5