Cinnamonroll Cinnamonroll komentáře u knih

☰ menu

Ukaž mi Ukaž mi Marcel Moss

(SPOILER) Jak jsem ze začátku knihy byla v rozpacích, protože vybraná slova bych si odpustila, tak poté se děj začal rozvíjet a v zásadě jsem knihu přečetla jedním dechem. Nutí vás přemýšlet, je to až děsivě reálné do určité míry, kdy se ve světě internetu, mobilních aplikací apod. může vyskytovat kdokoliv a hlavně se vydávat za kohokoliv. Komu a čemu pak věřit? Konec je překvapivý, celou dobu máte pocit, že se jedná o jeden příběh, ale není to pravda. Chvílemi je to zvrácené, ale zase kniha žádnou pohodu a romantiku neslibovala. Za mě zdařilé dílo, které vás donutí se možná odhlásit a odinstalovat z různých aplikací a seznamek...

12.10.2024 4 z 5


Výměna Výměna Robyn Harding

Velmi rychle přečteno, kniha se čte sama, protože je super čtivě napsaná. Co se týká příběhu, ukázka závislosti a posedlosti na druhých lidech, ukázka přetvářky a falše. Konec byl vzat trochu zhurta a rychle, ale určitě jsem si knihu jako celek užila.

07.10.2024 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Hana...přečetla jsem hodně knih na toto téma, byly velmi dobré, dobré, průměrné či horší. Hanu stále hodnotím jako nejlepší ze všech, byla to první kniha, kterou jsem z tohoto období četla, vyrazila mi dech, nešlo se odtrhnout, mrazilo z ní, byl tam cit, empatie, silné okamžiky...to vše bylo i v ostatních, též velmi dobrých...ale Hana prostě nastavila laťku nejvýše a je nepřekonatelná.

22.09.2024 5 z 5


Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Tohle ve Vás prostě něco zanechá, nedá se od čtení odtrhnout, neskutečné. Přečetla jsem za den.

22.09.2024 5 z 5


Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Snažila jsem se, od začátku to mělo jistý potenciál, jak se teta bude starat o neteř, o které nevěděla, pořád jsem čekala, kdy "to začne", ten příběh. Místo toho se to zvrhlo do erotického čtení, které se mi tam nehodilo, bylo to moc. Knihu jsem odložila a jsem naštvaná na čas, který jsem věnovala takovému čtení, neboť skončit u cca 250. strany je škoda. Kdyby zbývalo do konce posledních 100, tak to možná dám, ale jednou tolik, ne díky. Zklamání.

22.09.2024 2 z 5