Disease komentáře u knih
Hodně solidně napsaná detektivka, takže ani nevadí, že děj je poněkud přitažený za vlasy.
No, kdyby mě nezastihl déšť v knihovně, určitě bych to číst nezkoušel. Nakonec se mi líbila netradiční kresba a i příběh vcelku nenudil. Holt originy jsou vetšinou nejlepší.
Nejnormálnější kousek od Joda i Moebia. Místy je to hodně sranda, hlavně druhý díl je obzvlášť vypečený.
Uznávám, že většina hodnocení je za kresbu. Ale i ten příběh je v pohodě a na rozdíl od jiných Batmanů jsem se nenudil.
Překvapivě dobré, námět poměrně originální, jen zpracování trochu kostrbaté.
Hodně civilní westernové drama. Nakladateltví Vybíral nám nabízí opravdovou špičku evropského komixu.
Některé komixy neměly sice hlavu ani patu, ale pár jich stálo za to. Holt antologie...
Je to tak trochu pokračování, aby se pokračovalo. Předpokládám, že bude ještě minimálně jeden díl s nějakým rozuzlením.
Kvalitní mix vědecké a lehce dystopické scifi, které sice k dokonalosti něco chybí, ale i tak je to silně nadprůměrná záležitost.
Jak je zmíněno někde relativně na začátku "jen namyšlený blábol". Kdyby McKean alespoň vykrádal mýty, jako to dělá jeho (skoro)parťák Gaiman, mohlo to být i trochu zábavné. Navíc tentokrát ani kresba nezaujala.
Zkrocená hora v socialistickém Polsku :-) Hodně dobře napsáno, jen mi (hlavne ze začátku) vadila ta prvo-druhá osoba vypravěče.
Jak už je zvykem u Polarisu, pánové Kocián se Svobodou vybrali opět creme da la creme.
Dalo trochu práce pročíst se cca prvními dvěmi minutami, ale pak až do konce hodně zajímavá ilustrace poměrů v zemi, která by taky ráda byla součástí Evropy.
Chvíli je to zábavné, nicméně časem se ta absurdita přejí. Holt bratři Strugačtí nejsou Bulgakov.
Tentokrát mě Houellebecq se svým bilančním románem hodně minul.
Slabší než předchozí díly. Opakované označování Old Shatterhanda greenhornem a trochu moc patetická Vinnetouova smrt. Nicméně ty 4* to i tak zaslouží.
Bavily mě spíš články pro časopisy, rozhovor s JLL je parádní. Zato deníkové a "niterné" zápisky vyvolávají otázku, jestli je Rollins jen "divnej pavouk" nebo spíš "tak trochu kokot".