HanulkaK.

Skvěle napsané, neodtrhnete se od ní, dokud neodhalíte všechna tajemství.

Tenhle díl mne moc bavil, i audio verze, těším se na další díly, bohužel je nečtu chronologicky, ale podle toho, jak se uvolní v knihovně. I tak je to báječné české čtení.

O téhle knize si předem nic nečtěte a prostě se do ní pusťte, je neuvěřitelná, opravdu cítím vděk všem, kteří za nás bojovali za svobodu.

Strašně smutné a navíc psáno podle skutečnosti, neuvěřitelně silný příběh.

Opravdu výborná kniha, moc mě bavila, nevyumělkovaná, poutavá, vřele doporučuji.

Velice silný příběh, knihu jsem musela několikrát odložit, jak moc byla smutná. Každopádně doporučuji úplně všem.

Knížky téhle autorky mne opravdu baví, už se těším na další díl :-)

Četla se jedním dechem, těším se na pokračování. Bavila mě asi nejvíc z Bryndzových knih.

Naprosto skvělé, nepředvídatelné. Co knize ubírá, jsou překlepy, chybějící písmena, hrubky... Je to opravdu takový problém knihu před tiskem projít a opravit?!

Povídky, jakožto literární žánr, nemám moc ráda, ale tyhle mne bavily, škoda že nebyly delší.

Líbila se mi, byl by to hezký film, o Haně Podolské si určitě ještě něco přečtu.

Přečetla jsem za tři dny, poutavě psaná, strašně smutná jako všechny knihy s touto tematikou.

Přečteno za den, nemohla jsem se odtrhnout, strašně smutný příběh, v téhle době velice aktuální.

Knihy této autorky mě obvykle hodně baví a nemůžu se od nich odtrhnout, nicméně tahle byla dost průměrná.