hzd hzd komentáře u knih

Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Knížku jsem si půjčila v knihovně kvůli Čtenářské výzvě a rozhodně nelituji.
Krásně napsaný příběh. Tím že se děj odehrává v místech, které jsou mi velice dobře známé, bylo čtení pro mě o to hezčí. O tom, co se dělo, než se začal stavět Temelín nic nevím, byla jsem ještě malá. Za mě určitě hezčí než Zloději zelených koní.

15.06.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Napínavá knížka, i když dost brzy čtenář zjistí, kdo je Noční lovec. Jeho praktiky jsou dost dopodrobna vylíčené, což mi celkem vadilo. Ale četlo se dobře. Mám od tohoto autora přečtené zatím všechny knihy. Za mě určitě nejlepší Temné hlubiny. Těším se na novou knížku Do posledního dechu.

26.04.2018 4 z 5

Italská dívka Italská dívka Lucinda Riley

Nádherná knížka. Paní Lucinda byla opravdu Paní spisovatelka. Díky za to, že pro nás stihla napsat tyto krásné příběhy. Zůstanou tu s námi napořád.

04.03.2023 5 z 5

Kathy Kathy Jan Štifter

Přestože je knížka hodně tenká, příběh v ní je hodně silný. I když se jedná o autorovo prvotinu, četla se hezky. Bylo v ní řečeno vše. A opět mé rodné Budějovice, tentokrát v době válečné.

20.09.2022 5 z 5

Café Groll Café Groll Jan Štifter

Zajímavý námět pro knížku. Vzhledem k tomu, že pocházím z Budějovic, se mi četla hezky. Autorovo styl je pro mě trochu zvláštní, proto jsem jednu hvězdičku ubrala.

26.07.2022 4 z 5

Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Za mě krásný příběh. Nemohla jsem přestat číst, jak jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Jsem moc ráda, že už na mě doma čeká pokračování.

21.03.2022 5 z 5

Sestřičky ve víru osudu Sestřičky ve víru osudu Donna Douglas

Krásná knížka, jdu hned na čtvrtý díl. Pro mě byl tento díl zatím nejhezčí.

07.12.2021 5 z 5

V údolí lišek V údolí lišek Charlotte Link

Knížka se mi líbila. Na začátku mě úplně strhla, prostředek se trošku vlekl. Ale ten konec stál za to. Napětí až do poslední stránky. Doporučuji.

17.11.2021 5 z 5

Povídky a jedna báseň Povídky a jedna báseň Zdeněk Svěrák

Moc milé čtení. Miluji laskavý humor pana Svěráka a jeho moudrost. Povídky se mi moc líbily. Knížka bude mít čestné místo v mé knihovně.

27.06.2021 5 z 5

Strážce nádrže Strážce nádrže Zdeněk Svěrák

Moc milé čtení. Pan Svěrák nikdy nezklame. Jeho humor mě vždycky pohladí po duši.

27.04.2021 5 z 5

Věci, na které nastal čas Věci, na které nastal čas Petra Soukupová

Mě knížka bavila. Krátké povídky o životě jedné rodiny v průběhu 17 let. Výstižné, ze života a dost často jsem si musela říct, to je jako u nás doma. Za mě super, knížka mi mile pomohla překonat kousek karantény.

28.02.2021 5 z 5

Tajemství porodních bab Tajemství porodních bab Sally Hepworth

Nádherná knížka nejde dát jinak než plný počet hvězdiček. Přečteno za dva dny nemohla jsem se čtením přestat. Všem vřele doporučuji a posílám dál.

29.03.2020 5 z 5

Sestra s perlou Sestra s perlou Lucinda Riley

Nádherná knížka. Zatím jsem přečetla tři díly a chystám se na další. Líbí se mi že se každá kniha odehrává v jiné zemi. I když mají knížky hodně stránek přečtu je jedním dechem.

08.02.2020 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Knížka se mi opět moc líbila. Klasická romantika odehrávající se v Dánsku. Lákalo mě tam hned jet a všechno vidět a ochutnat s hlavními hrdinami.

29.09.2024 5 z 5

Paříž pro jednoho a jiné povídky Paříž pro jednoho a jiné povídky Jojo Moyes

Moc hezké povidky. Takové pohlazení po duši. Navíc knížka vypadá nádherně. Hned mi padla do oka. Nejvíc se mi líbila první povídka a jsem ráda, že byla nejdelší.

25.01.2024 5 z 5

Co vás v dějáku nenaučili Co vás v dějáku nenaučili Markéta Lukášková

Moc hezky napsáno. Měl by si knížku přečíst každý, abychom si mohli říct, že se nemáme zase tak špatně.

01.05.2023 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Moc hezký thriller. Doporučuji a už tu mám připravenou nejnovější knížku od této autorky. Těším se.

10.04.2023 5 z 5

Slzy a smích Slzy a smích Táňa Keleová-Vasilková

Dlouho jsem od této autorky nic nečetla, přestože jí mám moc ráda a mám přečtené skoro všechny její knížky. Knížka se mi moc líbila. Opět příběh ze života. Nemohla jsem přestat číst. Byla jsem napjatá, jak to všechno dopadne.

01.04.2023 5 z 5

Opiju tě rohlíkem Opiju tě rohlíkem Simona Monyová (p)

V rámci výzvy jsem si zavzpomínala na svou oblíbenou autorku, která už bohužel není mezi námi.

26.09.2022 4 z 5

Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Zajímavý příběh. Pro mě zatím první z této detektivní série. Ale určitě ne poslední. Knížka se četla pěkně.

19.07.2022 5 z 5