hzd komentáře u knih
Knížka od mojí oblíbené autorky opět nezklamala. Tentokrát se koukneme do padesátých let a to hned ve dvou verzich příběhu. Hodně zajímavé a silné čtení pro nás, co jsme tuhle dobu naštěstí nezaźili.
To byla tak hezká knížka. Líbily se mi oba příběhy. Jak ten ze současnosti, tak z minulosti. Hezčí než Příběh akvamarínu. Už mám doma i Příběh mateřídoušky, který se mnou pojede na dovolenou.
Jako vždy některé povídky se mi líbily, jiné méně.
Trochu nevšední knížka, ale je hezky zpracovaná a má pěkné ilustrace.
Styl vyprávění se mi líbil, i když tohle téma není úplně můj šálek kávy. Detektivky mám od pana Březiny přece jen raději.
Krátký příběh ve kterém je řečeno všechno. Moc se mi knížka líbila.
(SPOILER) Knížku jsem nemohla pustit z ruky. Nejdelší část z období cholery mě úplně dostala. Nebýt poslední kapitoly z budoucnosti, která se mi moc nelíbila a ani mi k panu Štifterovi moc neseděla, dala bych plný počet hvězdiček. Takhle je to o jednu méně. Těším se na autogramiádu.
Taková milá oddechová knížka z Paříže. Hned bych tam vyrazila.
Knížka mě mile překvapila. Doporučuji k přečtení.
Další knížka od pana Moravce přečtená. Moc se mi líbila. Zatím mě bavily všechny tři, co jsem četla. Všechna povolání jsou zajímavá a muži velcí sympaťáci. Těším se na další.
Pěkně napsaný příběh. I když na nelehké téma. Doporučuji
Zatím první kniha od této autorky. Moc se mi líbila, úplně jsem se viděla v Chorvatsku na palubě jachty.
Moje první knížka od této autorky. Moc se mi libila. Něco je předvídatelné, ale něco mě opravdu překvapilo. Četla se moc hezky.
Naprosto úžasně zpracovaná knížka. Na krásném papíře, plná krásných fotek a milých rozhovorů se známými i pro mě dosud nepoznanými spisovatelkami. Děkuji Jané Poncarové za tuto čtenářskou lahůdku.
Kniha je napsaná hezky jako vždycky. Na můj vkus je tam ale příliš mnoho politiky. Proto dávám o hvězdičku méně. Každopádně se ale moc těším na setkání a besedu s autorkou, která bude již příští týden.
Dost drsná knížka, O to hůř, že se tohle opravdu někde na světě děje. Knížku by si měl přečíst každý, aby věděl, jak se vlastně máme dobře. Klobouk dolů před paní doktorkou.
Tohle byla naprosto úžasná knížka. Čtení o létání a všem s létáním spojeném mě úplně pohltilo. Pan pilot je velmi sympatický muž, knížka je navic doplněna o krásné fotografie. Kdybych mohla, dám klidně deset hvězdiček. Všem vřele doporučuji.
Knížka se mi líbila. Hlavně první polovina, odehrávající se na Galapágách. Návrat do doby covidové byl zajímavý, ale člověk by na to raději už nevzpomínal.