jana0338 komentáře u knih
Tak tohle bylo hodně dobré. Krásná kniha plná přírody , ale bohužel i lidských předsudků a nepochopení . Nemohla jsem se odtrhnout .
Asi jdu hned péct skořicové šneky . Moc se mi příběh líbil . Šla z něj úžasná atmosféra .
Skvělá kniha , vděčnost za to, že je to jenom fikce , a že můžeme žít ve svobodném světě
Autorka opět nezklamala , čtivý příběh, propletené osudy , mělo to spád
Opět moc hezký příběh . Autorka zasadila do kouzelné krajiny a opět se mi sbíhaly sliny a měla jsem u čtení hlad při líčení všech těch dobrot , které kuchař připravoval .
Skvělá kniha , k zamyšlení , kam až může lidská mysl a kapacity mozku . Doporučuji všem přečíst .
Miluji autorovo líčení přírody , jednoduchý příběh , na kterém je úžasná ta syrovost hor a láska k nim .
Pro mě úžasná kniha, miluji toulání po horách a samotu , ten útěk z civilizace, nádherně popsaná příroda
Skvělá kniha, na zamyšlení. Moc se mi líbila, jsem ráda, že nabírám podobný směr.
Skvělá kniha, o čemž svědčí i to, že mi kradl současně ke čtení i manžel. Po jejím přečtení mám chuť vyrazit a někam se vydat. Přečetla jsem jedním dechem.
Po přečtení této knihy budete mít chuť jet do Japonska . Píšu si ho na svůj bucket list . Autorka úžasně popisuje atmosféru , zvyky a samozřejmě jídlo . Úžasně inspirativní . Krásný příběh .
Miluji čokoládu , jídlo , hory a Švýcarsko takže od knihy jsem se nemohla odtrhnout . Našla jsem v ní přesně to , co jsem očekávala .
Super kniha o tom, že věk je jen číslo a život je třeba žít naplno
Opět super čtení , tato série je skvělá, docela jsem se místy bavila nad vtipnými komentáři