JJJ007 JJJ007 komentáře u knih

Mezi krásou a ošklivostí Mezi krásou a ošklivostí Bryn Greenwood

Po přečtení mám v sobě rozporuplné pocity. Určitě knihu doporučuji. Opravdu bychom si měli vážit toho, co máme, jak můžeme žít. Hrozné je, že za chyby rodičů pikaji děti.

26.06.2022 5 z 5

Dvě hrsti života Dvě hrsti života Katharina Fuchs

Moc pěkně napsaný příběh. Osudy žen, které protnou jejich děti.
Kniha se mi četla velmi příjemně.
Doporučuji.

28.05.2022 5 z 5

Všechny touhy vedou do Říma Všechny touhy vedou do Říma Luca Di Fulvio

Opět skvěle napsaný román tohoto autora. Takové knihy je radost číst, úplně mě přenesou daleko od reality.
Doporučuji.

15.05.2022 5 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Tohle není oddechové čtení. V půlce jsem chtěla knihu odložit a pak jsem druhou půlku přečetla za odpoledne - změna děje a velmi silný příběh.

17.03.2022 5 z 5

Tisíce metrů ode dna Tisíce metrů ode dna Jasmin Schreiber

Smutně vtipný příběh, na který budu dlouho myslet. Někdy stačí opravdu málo a pochopíme. Knihu doporučuji.

23.02.2022 5 z 5

Holčička, kterou tam nechali Holčička, kterou tam nechali Roxanne Veletzos

Úžasně napsaný příběh rodičovské lásky, který se skutečně stal. Doporučuji.

17.02.2022 5 z 5

Návrat Návrat Nicholas Sparks

Další skvělý román od Nicholase Sparkse. Jeho knihy miluju. Ale uznávám, že některé byly lepší. I přesto dávám 5 *

29.10.2021 5 z 5

Zámek u řeky Zámek u řeky Chloe Duval

Krásné, pohodové, nenáročné čtení. Skvělé na odreagování se od starostí nebo po nějakém náročnějším čtení. Zajímavě psané dva příběhy lásky.

09.05.2021 5 z 5

Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Velmi poutavě napsaná kniha. Moc se mi líbilo, jak se v knize střídají dva příběhy. Byla jsem tak nedočkavá, že jsem četla dlouho do noci :-)
PS. Všechni chceme takovou lásku.

02.07.2019 4 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Velmi zajímavé čtení. Úžasně napsaná kniha, stačí si jen vybrat, jestli začít číst pohled mladého muže nebo mladé ženy. Vybrala jsem si muže a udělala jsem dobře. Obě linie jsou skvěle čtivé a potávají se jen vyjímečně. Už dlouho jsem neměla na straně 26 slzy v očích.

28.01.2019 5 z 5

Shledání Shledání Anne Jacobs

Panský dům a jeho obyvatele miluju. Skvěle napsaná série, která se velmi mile čte. Určitě si všechny knihy přečtu znovu. Velmi ráda bych četla i další pokračování.

08.01.2024 5 z 5

Hordubal Hordubal Karel Čapek

Úžasně napsaná kniha. Pan Čapek uměl nádherně používat psaný jazyk. Všem doporučuji.

07.12.2023 5 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Silný příběh, hrůza, které jsou schopni jen lidé. Kniha je úžasně napsaná, nelze ji odložit. Autorka má velký talent na výběr témat a poutavé vyprávění. Doporučuji

30.03.2023 5 z 5

Síla dávných tajemství Síla dávných tajemství Sejal Badani

Nádherná a dojemná kniha. Rozhodnutí, které ovlivňují 3 generace žen. Je moc pěkně a čtivě psaný příběh. Určitě doporučuji k přečtení.
Obdivuji sílu Amiši.

20.11.2022 5 z 5

Sběratel sněhu Sběratel sněhu Jan Štifter

Skvělá kniha!! U četní je nutné se soustředit a mít na ně čas. Doporučuji k přečtení. Cesty se splétají.

19.11.2022 5 z 5

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Moc pěkně napsaná kniha, Paní Ruta prostě umi psát. Příběh se mi líbil i styl psaní. ROZHODNUTÍ, TO TA UTVÁŘEJÍ NÁŠ ŽIVOT.
Doporučuji k přečtení.

09.11.2022 5 z 5

Sestry B. Sestry B. Milena Štráfeldová

Pěkně a čtivě napsaná kniha. Příběh jsem měla možnost srovnat i s filmovým zpracováním. Kniha je lepší, je v ní víc informací. Život není peříčko. I Lída prožívala pády a vzestupy, jako my všichni.
Knihu doporučuji.

18.04.2022 4 z 5

Bezejmenní: Minulost, která měla zůstat skryta Bezejmenní: Minulost, která měla zůstat skryta Milan Krčmář

Skvěle napsaný příběh, který stojí za čtení a váš čas. Dlouho na tuto knihu nezapomenu.

05.02.2022 5 z 5

Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Velmi zajímavě napsaný příběh v různých časových osách se vše vysvětlujícím koncem. Moc pěkná kniha.

25.10.2021 5 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Nicholas Sparks

Nádherná kniha, mám ji moc ráda. Je to velmi silný příběh, plný lásky, naděje, života.

27.10.2019 5 z 5