KajinaH722 komentáře u knih
Příběh Jules se Joshem mě moc bavil. Nic mi tam nechybělo a opět v knize najdete zradu, pomstu, smutek, chtíč, sexuální scény u kterých zadržíte dech. Jsem zvědavá jakou laskavost si vezme Christian Harper, určitě něco ohledně Stelly na ty se moc těším.
Předchozí díly jsem hltala a moc mě bavila. U tohohle dílu to mám přesně naopak a přijde mi tento díl nejslabší. Kniha se četla hůř a moc mě nezaujala. A ani se nic extra zajímavého se v knize neodehrálo.
Jelikož jsem zjistila, že vychází druhý díl příští měsíc, tak jsem se do knihy pustila po druhé,abych si osvěžila paměť . Musím říct, že kniha mě opět bavila, protože mám ráda, když se v knize objeví násilí, strach, tajemství, sexuální napětí, drama apod. Shey je tajemný bojový chlap a zato Victorie je oběť na kterou se lepí smůla. Za mě je to další dark romance u které se nebudete nudit. Jsem zvědavá, co nás čeká v dalším díle :)
Příjemná oddechovka, která není náročná ba naopak je to jednoduchá romantika s menším humorem a k tomu pár dramatických událostí.
Tak toto??? Tento příběh mi sebral dech a nemohla jsem přestat číst. Miluju to!
Delší dobu trvalo,než se setkali v tváří tvář v jedné místnosti a když už se tak stalo, tak jsem i ja přestala dýchat :D
Zajímavé je na příběhu, že se neřeší jen milostný,zvrácený děj, ale i zápletka na vraždu. Stanou se tam věci,které vás ani ve snu nenápadnou,že je možné a to se mi na tom líbí jak je to originální. Bylo to zajímavé, napínavé, žhavé,bolestivé a zvrácené je dost slabé slovo. Konec byl dost napínavý a já měla zlé tušení, že to skončí dost na ho*no a ještě k tomu s otevřeným koncem. Teď nevím,co se svým životem :D
Knihu jsem měla dlouho na seznamu a pořád jsem si nebyla jistá, zda se do ní pustit. Musím říct, že kniha mě bavila. Bylo to napínavé a pořád se něco dělo. Samozřejmě pekelný princové jsou nejlepší s celého příběhu. Skončilo to dost zajímavě, takže se vrhnu na druhý díl,kde věřím,že v pekle to bude ještě lepší.
Kniha se mi líbila i ten příběh je zajímavý, jen mě mrzí,že kniha byla tak krátká a zrychlená. Není to děj,který se pomalu odehrává, ale naopak ani nemrknete a jste na konci. Co se týče romantiky a vztahů mezi Avo a Torina,tak se úplně nerozvíjel a to kvůli strachu Torina,že jí ublíží. Když už se něco víc děje,tak to skončilo. Určitě mi tam spoustu věcí chybělo,tak snad se to vylepší v dalším díle,kde se nám zodpoví i naše otázky.
Musím říct, že první díl mě bavil o maličko víc. V tomto díle mě zvlášť nebavili momenty, kdy se řešila politika a věci ohledně královny. Zachránil to vždy moment, když Briget byla s Rhysem, kde jsem se nechtěla odtrhnout. Jinak je to pěkně zakončené a já doufám,že ty poslední dva díly to ještě vylepší celou sérii.
První díl jsem četla před delší dobou, ale pořád si pamatuji, jak to začalo. Musím říct, že i tento příběh mě bavil a mám ráda,když se člověk musí vypořádat se svojí minulostí a tak to měla jak Dawn,tak Spencer. Za mě skvělá oddechovka, těším se až si prečtu další příběh se Sawyer.
Knihu čtu po 5 letech znova a jen letmo z toho,co si pamatuji, takže je to další poprvé a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Miluju fantasy svět a tady je vše krásné napsané a popsané. Vůbec nelituji, že jsem se do této série pustila znovu právě naopak. Zde najdeme napětí, akci, vzrušení, víly a různá magická stvoření. Nejvíc mě to začalo bavit, když přišel na scénu Rhysand toho jsem si hned zamilovala.
Knížku jsem měla delší dobu na seznamu a konečně jsem se na ni vrhla. Kniha mě bavila,protože mám ráda, kde to není moc přeslazené láskou. Tady najdeme násilí, prach po pomstě, strach, zvrácené zápletky a temnou minulost.
Druhý díl je víc akční, jen víc natahový,takže by mi nevadilo kdyby meli o pár stranek méně. V tomto díle se víc podíváme na milostný trojúhelník a I přesto, že jsem tým Roth, tak i ty chvíle se zayem se mi moc líbili a cítila jsem motýlky v břiše.
No a co se týče konce, tak jsem opravdu překvapená. Nečekala jsem,že Lilin je tak blízko a o to víc jsem zvědavá,co se stane v posledním díle.
Miluju tento typ knížky,kde je to temné, zvrácené a napínavé. Dark romance od české spisovatelky čtu poprvé a ne naposledy. Čtení jsem si opravdu užila a do knihy se zamilovala. Nedalo se od knížky odtrhnout, takže když jsem měla chvilku čas, tak jsem musela dál číst. Ta temná touha a chemie co z nich vyčnívala se nedala přehlédnout až jsem se s nimi spojila. Měla jsem snad po celou dobu motýlky v břiše. Z nenávisti k lásce. Konec jsem trochu předvídala, že se to nějak zvrtne. No nebudu lhát, už teď bych potřebovala další díl :D
Děkuju za autorce za skvělou knížku, protože už teď se nemohu dočkat dalšího dílu. Autorka se tak stala mou oblíbenou. :)
Natož že je kniha delší, tak se četla sama.
Na začátku knížky jsem byla překvapená, co se stalo s Jakem ,protože jsem si myslela,že se vše bude motat jen kolem Noaha a Kaleba no a to jsem se spletla. Byla to jedna velká jízda.
I přes to,Že Kaleb měl i násilné sklony a nemluvil, tak se mi líbil ze všech nejvíc a moc jsem to Tiernan a Kalebovi přála.
Konec byl krásný v který jsem doufala jsem ráda, jak to dopadlo.
Je to moje první knížka od autorky a to jsem měla na seznamu první knihy Nádech a jiskření, ale nedostala jsem se k nim a to určitě napravím.
Tak tento díl mě dostal. Autorka opět nezklamala a já nemohla přestat číst.
Jedná se o bratra Ranon od Christiana, který je s giannou, takže to lehce navazuje, kde se dozvíme o koho jde a musím říct, že čtení jsem si užila. Je to napínavé a i násilné a to mi nevadí naopak se tam něco děje a nudit se nebudete.
Knižka mé hodně zaujala tím, jak vypadá a měla jsem dobré tušení,že se mi kniha bude líbit i s příběhem. A jsem z toho nadšená a to tak často fantasy nečtu a od této knížky se nedalo odtrhnout a každou stránku jsem hltala.
část kdy byla Ayla v řiji mě hodně bavilo, rožhavilo mě to až mi z toho bylo pořádně horko. Vše jsem prožívala s ní :D
Konec byl dramaticky a tak jsem ráda,že mám po ruce druhý díl :)
Druhy dil se mi libil o neco víc a to příběh z Payton a Dominikem mě bavil. Ale něco mi tam chybělo, tak uvidíme co přinesou další díly od kterých si dám menší pauzu :)
V této knize opět najdete lásku, sex i vtipné chvíle a aby to nebylo příliš jednoduché, tak i nějaký zvrat se tam najde. Musím říct,že třetí díl patří mezi mé slabší, protože jsem si víc užila ty předchozí, ale za mě určitě stojí za přečtení, když se jedná o sérii Milesův klub.
O to víc se bojím co mě čeká u čtvrtého dílů a asi si dám delší pauzu a pak si prectu i ten poslední.
Rina Kent je prostě na jistotu. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Opět tu najdete příběh, kde Teal a Ronan bojuje se svými démony. A je to další temný příběh plný tajemství, sexuální napětí, zvrácenosti a šílenosti. Těším se na další díl.
Přišlo mi to dost slabé oproti tomu,co jsem už četla z mafiánské prostředí. Takže za mě slabší příběh o jednoduchosti a nic náročného. Mám ráda větší drama,napětí tady to víc chybělo.