Lina komentáře u knih
Já takové nadšení nesdílím.Zatím nejhorší od Mornštajnové.Přijde mi to naprosto zbytečný příběh.Téma revoluce bych čekala zrovna zpracované ne ve formě sci-fi.Bylo by jistě o čem psát.
Styl poněkud chaotický,ale zhltla jsem to i tak.
Dech beroucí dech Zuzanin.Tak knížka se čte sama ,ač bez přímé řeči.Takové knihy dávám tak jednou za rok.To se nedá jinak.
Jakože fakt zklamání,té fantasmagorie tam bylo hodně.Může to zachránit snad další pokračování,ale ne ve stejném duchu.
Kniha se mnou místy hodně zamávala.I slzičky byly.Tohle by měla být fakt povinná četba.
Tento příběh mě moc bavil.Autorka zajímavě, zpočátku rozházený začátek krásně na konci propojila.Oceňuji také překvápko s manželem skoro na na konci knihy.To je fakt dobrý.
Tohle je prostě síla.Smekám před celou rodinou Mašínů a jejich spolubojovníky.Josef Mašín st.je bez diskuze jeden z největších hrdinů obou světových válek a proto naprosto chápu následné činy jeho synů.Bez diskuse.
Paráda,nemá cenu to srovnávat s Harrym,je to o něčem jiném a je to stejně dobré.
Za mě opakovaný vtip ,přestává být vtipem.Já se nesmála vůbec,kdežto ,když jsem četla Jirotku,tak jsem se za břicho popadala.Musela jsem se nutit,abych to přečetla.Bohužel.
Velmi dobré,fakt jsem byla překvapená,jek to vlastně dopadlo.No hned jdu zkouknout seriál ,to musím i vidět
Knihu jsem zpočátku četla velmi těžce.Celkem nudný děj,který trochu začal gradovat až od poloviny.Bylo to celkem dost předvídatelné ,ale konec to zabil.Celkově nic moc.
Opět napínavé stejně drsné jako Vila na Sadové.Pro nás Ostraváky prostě pecka.
Nakonec přece jenom dobrý,ale do 2/3 to bylo dost chaotické.Jinak krvák a napětí.