Lupis komentáře u knih
Po dlouhé době jsem opět šáhla po knize od paní Mornštajnové a WOW, to zase bylo něco.. Smutný ale zároveň moc hezký příběh jedné rodiny. Přečteno za den. Jedna z nejlepších knih za poslední dobu.
Strhujici, smutny pribeh. Dalsi povedena kniha od pani Mornstajnove.
Další parádní čtení od paní spisovatelky Mornštajnové. Milý, čtivý příběh. Zaujala mě především hlavní mužská postava. Místy mi to přišlo lehce překombinované a proto taky jen 4 *. Po Listopádu za mě ale zatím druhá nejlepší kniha od autorky.
Pani Lukaskova je pro me rozhodne objev roku! Kniha vas pohlti a napad na Ano/ne byl naprosto skvely. Jen me mrzi, ze prvni cast, ktera za me byla slabsi, dostala vice prostoru nez ta druha. Tesim se ma dalsi knihy!
Tleskám. Příběhy jsou strašné, ale klobouk dolů, jak je kniha zpracovaná! Svoboda je nejvíc, važme si ji.
Pan Moravec se skvele pta, pan Dvorak skvele odpovida. V knize se stridaji pasaze, kdy jsem se uprimne smala, s pasazemi, kdy jsem mela v slzy v ocich. Knihu by si mel precist kazdy, mozna by nas pak na svete bylo vic. S panem Dvorakem jsem mela moznost se setkat a je stejnym sympatakem jako v knize.
Skvělá oddychovka k moři na pláž! Děj sice předvídatelný, ale i tak mě to bavilo. Sympatické postavy. Po dočtení jsem se naprosto nadchla pro výlet do Kodaně. Jediné co bych vytkla je neustalé opakování slovního spojení “nervové zakončení , ale zde bude pravděpodobně chyba i na straně překladu.
Jako oddechovka fajn, vtahlo me to. Nic slozityho. Stvalo me jen zvatlani male Kiki a jeji nesmyslne reci. Absence uvozovek mi po par stranek vubec nevadila.
Mnohem lepsi nez film!
Přečteno jedním dechem. Skvělá Grace a Millie, nechutný Jack. Doporučuji.
Uf! To bylo zas tak krásné počtení.
Láska je všude a je krásná! Chvilku mi sice trvalo, než jsem se do příběhu začetla, ale po pár kapitolách jsem knížku nemohla odložit.
Stejně jako další autorčiny počiny vřele doporučuji!
Oproti minulym kniham byla tato slabsi. I presto davam 4*, cetlo se to hezky, bavilo me to a jako oddechovka poslouzila idealne.
Po precteni mam strasne smisene pocity. Pani Dvorakova psat umi, cetlo se to jednim dechem.
Paní Třeštíková prostě psát umí. Koncept přeházených kapitol byl zajímavý a vůbec mi nevadil. Stojí za přečtení.
Nejlepší ze všech tří dílů. Bavila a dojímala jsem se. Jednoduché, milé čtení.
Jedna z nejlepsich knih od CH. Velmi dobry a originalni napad. Jednu hvezdicku strhavam za trochu prekombinovany konec, jinak moc moc doporucuji!!
Velmi čtivý příběh, ve kterém mi chyběla nějaká větší zápletka, i tak ale knihu velmi doporučuji. Nic není, tak jak se zdá.
Prvni polovina knihy byla uzasna a velmi ctiva! Ta druha a konec uz tak skvely nebyl. 5 manzelu by za me uplne stacilo. I presto knihu doporucuji. Cekala jsem vsak vic.
(SPOILER) Další povedená kniha od CH. Konec byl opět strhující (možná až moc uspěchaný) a plný emocí.
Celou dobu jsem doufala v happy end a po dočtení mám krásný pocit na duši.
Hlavni postava, zapletka a kratke kapitoly mi sedly. Urcite budu v serii pokracovat. Jen mi ze zvratu nespadla brada.