MarciLiška

Zajímavé pojeti tématu manželského soužití x odchodu. Nevyrovnaní se s možnou ztrátou partnera. ....
V prostředí, o kterém se kniha zmiňuje, se vulgarismy používají, jejich použití mi nevadilo. Jako oddechová literatura super.

Strhující děj. Velmi čtivé. Navazuje na předchozí díly.
Jak popisují čtenáři excelentní dílo, které nenechá člověka bez emocí a přání vědět, jak to bude dál.

Napínavá, čtivá kniha. Čtenáře mrazí při čtení a nemůže se od knihy odtrhnout. Těším se na třetí díl.

Velmi se mi příběh rodiny Smolíků vryl pod kůži. Knihy jsou čtivé, napínavé. Vypráví o velmi těžkých časech. Stojí za přečtení.

Kniha je krásně napsaná. Děti v táhne do děje. Líčí příběh malého chlapce....
V příběhu se nejednou objevuje, co chlapec může dělat jinak a lépe - např. poslouchat rodiče, nenechávat zbytky, neničit věci atd.
Knihu jsem četla asi třikrát dcerce a nyní čteme synovi a příběh se jim líbí.

Velmi pěkně zpracovaná kniha s těžkou problematikou. Popisuje osudy lidí během těžkých let ( za války, a komunistickou éru) .... schopnost žít v této době a vypořádávat se situacemi, které do života přicházejí s ohledem na jedinečnost, každé osoby.
...za mě jedna z nejlépe napsaných knih, kterou jsem četla za poslední dobu. Mohu jen vřele doporučit.

Poučná kniha pro nejmenší. Moc se líbila.

Další zajímavá kniha. ... ze začátku sice přemýšlení, proč je kniha takto vysoce hodnocena?
V druhé polovině knihy však začal zvrat..... čtenář nemůže přestat číst a zajímá se, jak se vše bude vyvíjet dále.
Vzhledem k tomu, jak tato kniha byla zajímavá mám tu další dva díly. ...
Kdo má rád detektivky - kniha je určena pro něho. Doporučuji.

U nás tato kniha má úspěch. Momentálně čteme snad už popáté . Dcerka ji má ráda a syn vyloženě touží vědět, jak to bude v další kapitole. Příběh znají, ale rádi se k němu vrací. Krásné obrázky. Prostě klasika. Napínavé, čtivé. ...

Pamatuji si ze svého dětství. Několikrát jsme četli dceři. Moc se pohádky líbili. Nyní čteme synu..... krásné nezapomenutelné pohádky. Doporučuji.

Kniha naplnila má očekávání. Podala informace o kterých jsem se v dějepisu neučila. Psaná čtivou formou. Zachyceny náročné situace o kterých by se mělo více mluvit.
Toto je třetí kniha, kterou jsem četla. Autorka neustále překvapuje. Každá z knih je psána jinou formou- jako kdyby psala jiná osoba.....Doporučuji. Jedná se o zajímavé čtení.

Oddechová kniha, která nás vrátí pár let zpět. Některá období čtenář prožívá s autorkou a vzpomíná, co v danou chvíli dělal a jak danou událost prožíval sám. Za mě pohodová celkem upřímná kniha o životě.

Dobře napsaná kniha, čtivá a k zamyšlení. .....Co by se stalo kdyby?!! A zároveň, co se tu kolem vlastně děje??...
...Zajímavě pojatý příběh mladé ženy, která si prošla útrapami života a na své cestě přemýšlí, kterou cestu si zvolí a kam její kroky budou směřovat.

Krásné příběhy - ukazující na různé vlastnosti, nejen mašinek. .....Velké Knihy o mašince Tomášovi miluji moje děti. Můžeme jen doporučit.

Jednoduchou formou popsána problematika krizové intervence. ...

Zajímavé čtení. Některé techniky se dají pěkně uplatnit. Některé se mohou setkat s další reakcí a pak je člověk v patové situaci. ... Každý máme hold svůj osobitý způsob jednání ,komunikace a i konfrontace ......každému sedí něco jiného. ....kdo se chce něco dozvědět o tom, jak reagovat na slovní útoky; kniha stojí za přečtení.