marrie5227 komentáře u knih
Skvělá myšlenka a ne úplně skvělé zpracování. Podruhé jsem sáhla po knihe od Shari Lapeny a jsem ještě smutnější než naposled.
Necháme naši dceru samotnou v postýlce a půjdeme vedle k sousedům na oslavu narozenin. Vezmeme si s sebou i chůvičku. Vždyť co se může stát?
V knize Shari Lapeny se dozvídáme, že to nejhorší. Malá Cora z postýlky mizí a svět rodičů se obrací vzhůru nohama.
Achjo.
Mé okolí se dělí na dva tábory - ale větší polovina sdílí můj názor, že tohle taky není ono.
Kniha mě velmi zaujala svou anotací a já se těšila na příběh plný napětí a zvratů, jak ostatně hlásí recenze na titulní stránce. No. Jako ne.
Prvních 120 stran se vlastně neděje vůbec nic kromě zmizení miminka, což čteme již v anotaci. A poslední 3 kapitoly jsou nacpané všemi možnými zvraty.
Jsem ráda, že jsem knihu měla jen z knihovny a nekupovala si je podle plánu. Nejspíš dám šanci ještě nějakému příběhu, ale mezitím to bude chtít něco záživnějšího, protože jsem akorát ještě zklamanější než z “Jeden z nás.
*2,5
Co všechno víte o svých dětech? Jsou to jen nevinná stvoření nebo vám bodnou nůž do zad, jen co se otočíte?
Příběh vyprváví o Suzette, nešťastně matce, které se nedaří navázat vztah se svou sedmiletou dcerou. Problém je prostý. Hannah nemluví. Nebo prostě nechce?
Z dcery už od malička cítí odmítavý postoj a v ničem si nerozumí. V tom by ovšem nebyl problém, kdyby se před svým tátou nechovala jako úplný andílek.
Prášky, střepy, nůžky.. je Hannah ve všem opeavdu nevinně nebo plánuje smrt své matky?
Nejsem rodič, ale z tohohle mi naskakovala husí kůže! Představa, že se dítěti může hlavou honit něco takového a zanechává své rodiče zoufalé, byla strašidelná. Kniha byla čtivá a námět mě moc bavil.
Moc děkuji za možnost zúčastnit se štafety, @jana_sperlova.
Ačkoliv jsem ji četla už koncem loňského léta, znovu jsem si na ni vzpomněla teprve nedávno a ráda se s vámi konečně podělím o jeden z nejlepších thrillerů, které jsem vloni četla.
Hned nato jsem si pořídila další dvě autorčiny knihy, které u nás vyšly a moc se na ně těším!
Kolik podezřelých je moc podezřelých? Díky štafetě od @betcinyknihy jsem měla možnost konečně vzít do ruky knihu jedné z nejznámějších autorek thrillerů dnešní doby. Shari Lapenu jsem samozřejmě po jméně znala, ale její knihu jsem měla možnost číst poprvé. A jsem nadšená!
Ačkoliv se kniha prezentuje jako “strhující psychothrillerc plný nečekaných zvratů, i přes svou spokojenost moc nesouhlasím.
Klidné newyorské předměstí naruší zmizení jedné z místních obyvatelek a mezi sousedy se začne šířit anonymní dopis oznamující “Omlouvám se, můj syn se k Vám vloupal. A nejen k Vám.
Mají tyto dvě události něco společného? Čí je vlastně ten syn a kdo má na svědomí smrt mladé, mezi muži příliš oblíbené sousedky?
Ze začátku knihy jsem se v jménech poměrně ztrácela, ale když jsem se do příběhu začetla, šlo to samo.
Vývoj děje a samotné rozuzlení jsem si odhadla několik stran před samotným odhalením, i když autorka podezřelými opravdu nešetřila a vlastně každý z obyvatel měl svůj motiv.
Na první setkání s autorkou jsem se moc těšila a nakonec se mi to líbilo. Seženu si od ní určitě i ostatní knihy, protože i když jde o thriller pro mě ne úplně 100%, byl velmi čtivý a já si delou jízdu užila!
*3,5
Mezi tím návalem skutečného zločinu, detektivek a kriminálek jsem si potřebovala najít nějakou oddechovku. Ačkoliv knihy nemají příliš společného se seriálem, tohle je pro mě vždycky skvělá příležitost vypnout.
V třetím díle série Gossip Girl, tentokrát s podtitulem Nechci víc neť všechno, se opět ocitáme v New York City a na zasněžené Upper East Side.
Serena a Blair se rozhodly zakipat válečnou sekeru a společně vyráží z promrzlého New Yorku na písečné pláže s vyhlídkou spousty sympaťáků, kteří by vyléčili srdce B a podlehli kouzlu S.
Nejen že naše dvojice tráví čas s Blaiřinou maminkou a jejím novým manželem, dozvídá se také spoustu, občas nevítaných, novinek. A nechybí ani, většinou nevítaní, hosté, kteří neví, kdy mají dost.
Mimo B a S sledujeme také vývoj vztahu Nata a Jenny, který má k vysněné romantické idylce blízko asi jako pavián k baletce. J si N vykresluje příliš růžově a nejednou na to doplácí.
Celá Super drbna je moje guilty pleasure a můžu ji sledovat pořád a pořád dokola. Začínám si zvykat na velké odlišnosti mezi seriálovým a knižním zpracováním, ale o to víc překvapení mě ještě čeká!
Po všech mordech šlo o skvělou oddechovku na dva večery.
Horké léto se přehouplo v zasněženou zimu a my se opět potkáváme s Tomášem a Honzou, dvojicí vyšetřovatelů, kteří si nenechají nic líbit. Jenže co když někdo otevře staré rány a zatáhne do svých problémů i život jednoho z nich?
Blíží se Vánoce, ale zločin nikdy nespí. Když je uprostřed Příbrami nalezen podchlazený opilec, který po pár hodinách umírá, je jasné, že nikoho nečeká klidný advent. Tenhle případ je ovšem osobní. Mrtvý je kamarád jednoho z Tomášových a Honzových kolegů, takže není času nazmar.
Aby toho nebylo málo, v Tomášově životě se objeví ještě jeden problém. Je mladý, blonďatý a odhodlaný mu udělat ze života peklo.
Jeho manželství balancuje na tenkém ledě, ale on musí všechnu svou energii zapojit do nejnovějšího případu. Šlo o nešťastnou náhodu nebo si na oběť opravdu někdo cíleně posvítil? A jak daleko nás mohou zavést ty nejčernější vzpomínky?
Na pokračování Vodníka jsem se třepala jen co jsem dočetla posledních pár stránek. Moc se mi líbila změna prostředí a potěšilo mě setkání se stejnými postavami v zajímavé zápletce.
Chvilku jsem se v linkách ztrácela, ale nakonec se skvěle střetly v jednu. Nedočkali jsme se ani dramatického konce, jako u Vodníka a závěr jsem odhadovala už od poloviny knihy.
Co mi však dojem kazilo nejvíc, tak obrovské množství postav. Pletla se mi jména, rodinné vztahy, zápletky kdo s kým. Možná je to problém mé nepozornosti, ale osobně mě to pak mrzelo, protože jsem si kolikrát musela listovat zpátky.
Moc se těším na autorčiny další knihy a jsem ráda, že jsem si další příběh Tomáše a Honzy mohla přečíst.
Když nepočítám nedočtenou rádoby romanci, kterou by neotiskli ani v Bravíčku, byla pro mě kniha nejhůře hodnocenou knihou “Oni od Marka E. Pochy. Sto lidí, sto chutí, ale pro mě jsou některé věci příliš.
Jako už několikrát předtím, i pro tuto knihu jsem zabrousila do štafetové skupiny. Zaujalo mě označení “československý horor hned pod samotným názvem a také moc zajímavý příběh.
Skupinka slovenských bankovních úředníků vyráží na teambuilding do Branišovskégo lesa, místa opředeného mnoha děsivými legendami. Někteří mluví o červených očích vznášejících se ve tmě, jiní o přízraku muže v tmavém kabátě. V minulosti se také v areálu tamější vojenské základny bez zjevného důvodu postříleli členové hlídky a mimoto v srdci lesa roste strom oběšenců.
Jako tato skupinka se shodou okolností chystá navštívit i uznávaný, leč neurotický profesor literatury se svou dospívající dcerou a dva bývalí narkomani. A každý z nich si přináší svá tajemství, touhy i komplexy.
Ačkoliv jsem knihu četla na podzim, pořád nějak nevím co říct. Určitě bych knihu neoznačila hororem, protože tohle byla spíš slátanina jedné nechutnosti za druhou - od anomálií mladé dívky, přes pedofilii až po postižení jednoho z bankéřů.
Co se musí autorovi nechat, to je čtivost. Knihu jsem přečetla opravdu rychle a vždy mě moc zajímalo, co bude na další straně.
Každopádně výběr témat mi nepřišel úplně vhodný. Jak jsem řekla od té doby několikrát, některé příběhy by se neměly vydávat.
Děkuji @adkaklcova za možnost zúčastnit se štafety, ale mnohem radši zůstanu u hororů, které se za ně dají opravdu označit.
Jméno, které bude navždy rezonovat společností. Jméno, které změnilo život stovkám lidí. Ale dnes se podíváme na příběh jen jednoho z nich. Někoho, kdo mu byl blízko skoro až do úplného konce.
U nás ne tak známá, avšak v Americe uznávaná novinářka Ann Rule, přivedla na svět nejen své 4 děti, ale také sérii knih a článků založených na skutečných zločinech a skutečných zločincích.
V čem je kniha o Tedu Bundym jiná?
Ann a Ted se spřátelili, když spolu pracovali na krizové lince. Byl mladý, empatický student práv, který jí pomohl v těžkých chvílích. Našli jeden v druhém blízkého přítele.
Ačkoliv ji všechny jeho činy šokovaly, vždy měla někde vzadu vzpomínku na toho milého chlapce z kanceláře. Dokážeme rozeznat zlo, které vedle nás kvete pod usměvavou tváří?
Za zabití nejméně 36 žen byl Bundy odsouzen k trestu smrti na elektrickém křesle. Byl to charismatický mladý muž, který díky své znalosti práva bojoval až do konce. A tisíce žen z něj šly do kolen, stejně jako dnes.
I když nejsem fanynka dlouhých knih, zde jsem hltala stránku za stránkou. Autorka čerpala také ze své korespondence a setkání s Tedem během jeho zatčení. Byla s ním v kontaktu do samotného konce a ačkoliv šlo o jejího přítele, dokázala si po celou dobu psaní udržet novinářský nadhled. Balancovala mezi vzpomínkami na láskyplného kolegu a sadistické monstrum, kterým se během několika let stal.
Touto nezapomenutelnou kronikou Bundyho života, jeho případu a jejich vzájemného vztahu, Ann Rule změnila směřování literárního žánru true crime.
Jediným mínus pro mě byl neustálý přísun nových jmen a dat, kde jsem se začala později už trochu ztrácet. Jinak jde o geniální knihu.
Moc děkuji @stafety.rachel.roo za možnost zapojení do štafety a další pohled na celý případ. <3
*4,5
Víte, co dělají vaše děti na internetu? Nebo co jste na něm jako puberťáci dělali vy? Roku 2020 otřásl společností snímek “V Síti, kde se za počítači usadily herečky. Tohle je však ošklivá realita a zde je další smutný příběh.
Kdo je skutečný přítel a kdo jen vlk v rouše beránčím?
Dětská duše je křehká a stačí málo, abyste se k ní dostali.
Své o tom ví detektiv Roman Horňák, kterého zavolají k podivuhodnému případu - mrtvé děvče, které je však sešroubováno, nalíčeno a naaranžováno jako panenka ve výkladní skříni. Dokonalá a krásná.
Čtyři děvčata, která jen chtěla přátele. A najednou jsou pryč. Ztracená.
A následně nalezená, avšak ve stavu, který by neměl nikdo na dítěti zažít. Natož jejich vlastní rodiče.
Co se týče námětu, na 435 stranách samotného příběhu, vypisuje autor opravdu maximum. Setkáváme se s velmi těžkým a bohužel stále aktuálním tématem. Lovci často nejsou dohledatelní a odbnažování se na webkamerách před malými dívkami může být jen špička ledovce, kterou rodiče ani nevidí.
Jednalo se o mou slovenskou premiéru a i když jsem měla strach, kniha se mi četla rychle a ani jsem jiný jazyk nevnímala. Autor píše opravdu čtivě.
Na druhou stranu se mi chvílemi zdálo, že se příběh natahuje zbytečnými dialogy a situacemi, které nebyly nijak potřeba. Nebyla nouze ani o postavy, ve kterých už jsem se pak začala ztrácet (rozhovory Viky a Vierky mi dávaly zabrat).
Jak jsem již psala v stories, nejspíš nejsem cílová skupina nebo jsem se vždy pohybovala v prostředí, kdy se mě takový námět nijak víc nedotkl, ačkoliv je smutný a velmi těžký.
Konec mě zamrzel. Nemám ráda, když se pachatel v celé knize objeví jen při výčtu dalšího množství postav a najednou je po všem.
Děkuji @jurakovabetty za možnost účasti ve štafetě. :)
* 3,5/5
Zatím poslední přeložený díl, ale nejlepší.
Potěšil mě návrat k postavám z předchozích dílů a vývoj jejich osobností, stejně jako života hlavních postav.
Tentokrát jsem až do konce nevěděla, kdo je pachatel a o to víc mě kniha bavila.
Právě osobní linky hrdinů zůstávají trochu otevřené, takže doufám, že dojde k přeložení ostatních dílů, protože tahle série je opravdu skvělá a moc mě baví! :)
K mé nemalé radosti došlo k výměně překladatelky a některá slova se nezdají tak krkolomná!
Jestli pro něco žiju, je to napětí mezi Annou a Pavlem, které by se hlavně v tomto díle dalo krájet.
Ani na dovolené zločin neotálí a i přes opětované uhodnotí pachatele, tahle moje oblíbená pětka opět nezklamala!
*3,5
Za mě nejslabší díl, příliš se toho nedělo, děj se zbytečně táhl.
Pachatele jsem si odhadla správně už po polovině knihy, jen konec se mi zdál trochu uspěchaný.
Hezký vývin v osobních linkách postav, ale případ nic moc. :/
*2,5
Hodně zajímavá změna proti 1. dílu. Opět jednohubka, ale tentokrát pro mě v mnohem zajímavějším prostředí.
Anna v tomto případě odhaluje svou drsnější tvář, což se mi líbí a šikovný čtenář odhadne pachatele. ;)
Pomalý start, který ale čtenáře navnadí. Mezi hlavními protagonisty je dobrá chemie a hlavně probíhá laskavé seznámení se všemi postavami.
Pro začátek trochu divoké téma, vzhledem k problémům církve, ale čtenář nedokáže přestat!
Rok 2024 už je nějaký ten pátek tady a já bych vám dnes ráda přinesla knihu, se kterou jsem do nového roku vstoupila. A i když to nebylo perfektní, naštěstí neplatí “Jak na nový rok, tak po celý rok a já touto cestou moc děkuji @stafety.rachel.roo.
Vyhýbejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou.
Na dně řeky v malém městečku Beckford se najde tělo svobodné matky – a zrovna na místě, kde bylo toho léta objevena mrtvola mladého děvčete. Avšak v historii místa to sice nejsou první ženy, jejichž osud se na onom místě uzavřel, jsou to však právě ony dvě, jejichž smrt rozčeří nejen hladinu řeky, ale i poklidné životy místních obyvatel.
Pro mě šlo o první setkání s autorkou a s největší pravděpodobností taky poslední. Kniha, na to jak drobně působí, obsahovala 416 stran hustě pospaného textu, ale svým způsobem o ničem.
Už v nějaké 5. kapitole jsem se začala ztrácet ve jménech postav, kterých bylo na můj vkus požehnaně a možná tím autorka chtěla zmást čtenáře v honbě za pachatelem.
Příběhy obyvatel se zajímavě prolínaly, ale některé pasáže byly dle mého zbytečné nebo naopak přehnané. Konec poměrně předvídatelný.
Zujala mě však moc hezká obálka a i když se rozhodně nejednalo o thriller roku, byla to milá zkušenost. Od autorky už toho ale víc číst nepotřebuji.
Jako jsem s Chrisem tento rok začala, patří mu i poslední příspěvek před odbouchnutím šampaňského a přivítání nových zítřků. Ačkoliv ho opěvuji kudy chodím, letos jsem se dostala jen k jednomu dílu, což bych v příštích měsících ráda napravila, protože Chris ví, co tě na smrt vyděsí..
V losangeleském kostele leží na oltářních stupních zkrvavené, bezhlavé tělo kněze. Je pečlivě naaranžované, nohy natažené, paže křížené na hrudi, ale nejhrůznější ze všeho je, že hlavu kněze někdo vyměnil za hlavu psí.
Ze začátku je detektiv Robert Hunter přesvědčený, že jde o rituální vraždu. Jenže když se objeví další mrtvoly, je nucen situaci přehodnotit. Všechny oběti zemřely způsobem, kterého se bály ze všeho nejvíc. Jejich nejstrašnější sny se staly skutkem. Ale jak o nich mohl vrah vědět? A co spojuje tyto zdánlivě nahodilé oběti?
Druhý díl série Roberta Huntera nás opět nechává napnuté od první stránky. Co na Chrisovi upřímně miluju, to je svižnost děje, krátkost kapitol a hlavně čtivost. Ať už popisuje sebehorší scenérii, ví přesně, jak čtenáře zaujmout. I když v tom jistě hraje roli i skvělý překlad.
Na druhou stranu mi proti prvnímu dílu úplně nesedla zápletka. Rozluštění celého příběhu a odhalení vraha mi úplně nesedlo, takže jsem byla trochu zklamaná.
Upřímně ale doufám, že se v roce 2024 dostanu k více než jen k jednomu nebo dvěma dílům tohoto úžasného autora a že nám celý nový rok přinese jen ty nejlepší tituly.
Krásné svátky, přátelé!
Jak nestíhám číst, tak nestíhám ani přidávat, ale doufám, že se to časem zase srovná. Dnes se tedy ohlédneme za štafetou na českou detektivku inspirovanou baladou Karla Jaromíra Erbena, díky které jsem objevila další skvělou českou autorku.
Emina kamarádka zmizí bez jediného slova a o dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Patří Emmině kamarádce nebo osud zamíchal kartami ještě víc?
Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba?
Je až neuvěřitelné, kolik se toho může v takové malé vesničce stát během několika dní. Možná i několika hodin.
Sama mám slabost pro opravdu dobré a sympatické vyšetřovatele, se kterými jsem se v knize setkala. Upoutala mě spojitost právě s kyticí i neobvyklé téma, které autorka zvolila jako zápletku.
Kniha byla velmi čtivá a já už pokukuju po autorčiných dalších dílech! Mimo Vodníka se totiž zaměřila také na Klekánici a začátkem ledna jí vychází novinka “Dceřina kletba, kterou budu na prodejně doporučovat všemi deseti.
Moc děkuji za štafetu, @stanislava27.
Skupinka přátel, děvče z lepší společnosti, chlapec z jejího dna a jedna krásná, osudem zkoušená láska. Dneska za vámi přicházím s novou štafetou na polskou romantickou novinku.
První díl série (Flaw)less nás seznamuje s dvěma gymnazisty žijicími v městečku nedaleko Londýna. Josephine je velmi vzorná, zodpovědná, ze zajištěné rodiny s velmi dobrým jménem. Naopak Chase žije ze dne na den, šíří se o něm všeljaké zvěsti a škole se vyhýbá jako čert kříži. Rodinné zázemí se závislou matkou tomu samozřejmě také tolik nepřidá.
Tuto dvojici nemá šanci nic spojovat. Do té chvíle, než se z jejich nejlepších přátel stane pár a oni spolu začínají trávit víc a víc času. Který je jim víc než příjemný.
Josephine se však chystá na univerzitu do Spojených států a slíbila si, že nebude udržovat žádné blízké vztahy. Neublíží tak sobě, ani nikomu jinému.
Jsem generace, která na wattpadu v podstatě vyrostla a i když mě zrovna tato povídka minula, čtenář ihned pozná, odkud pochází.
Příběh je velmi předvídatelný, na můj vkus v určitých momentech přehnaný, hlavně co se týče osudů hlavních postav. Dlouho se neděje nic a najednou se objeví pět zápletek naráz.
Kniha je poměrně čtivá, postavy mi nebyly úplně sympatické, snad až na Archera. A obálka je prostě nádherná. Na další díly se úplně nechystám, člověk nějak vydedukuje, jak to vlastně skončí.
Moc děkuju Mirka Kolářová za možnost se zúčastnit.
Kdyby se mě někdy někdo zeptal, proč jsem si turo knihu pořídila, odpověď je jasná - miluju Blake Lively. Zbožňuju ji ve všech jejích snímcích, je nesmírně krásná a tyhle role jí prostě jdou. A nikdo jiný se na Emily Nelson nehodí víc. Tak pojďme kouknout na knižní předlohu tohoto šíleného filmu.
V knize se setkáváme s třemi pohledy. Již zmíněná Emily je okouzlující žena s oslnivou kariérou v módním oboru a s pohledným manželem Seanem tvoří pár, kterému leckdo závidí. Zároveň je zodpovědná a milující matka.
Na druhou stranu je zde její kamarádka Stephanie, jejíž manžel před několika lety tragicky zahynul při autonehodě, stará se o malého syna a úzkostné pocity ventiluje na svém blogu určeném komunitě matek s malými dětmi.
Všechno začalo drobnými laskavostmi. “Mohla bys vyzvednout Nickyho ze školy? prosila Emily už několikrát svoji nejlepší kamarádku. A Stephanie je pokaždé ráda, že může být přítelkyni užitečná.
Jednoho dne si ale Emily pro syna nepřijde, nezvedá mobil, neodpovídá na textovky. Nejistota trvá několik měsíců, až se v jezeře najde tělo utonulé ženy, kterou policie identifikuje jako Emily. Případ je uzavřen jako sebevražda jenomže Stephanie náhodou narazila na důvod k pochybnostem a nejistota ji svírá čím dál naléhavěji.
Neví Sean o Emilyině zmizení víc, než přiznává? Jak dobře znala svoji nejlepší kamarádku? Co ví o jejím dřívějším životě? Neudělala chybu, když se jí svěřila s tím, na co by ze své minulosti nejraději zapomněla? Co když se za kamarádstvím skrývá záludný, detailně promyšlený ďábelský plán?
Celá kniha je plná plot twistů, setkáváme se s pohledy Emily, Seana a Stephanie, vnímáme kvalitní a zajímavou dějovou linku plnou tajemství a nečekaných zvratů.
Rozhodně doporučuji i film s Blake Lively, Annou Kendrick a Henrym Goldingem v hlavních rolích. Brzo se můžeme těšit na 2. díl, tak se nechme překvapit!
Skrytá výhoda práce v knihkupectví? Novinky. A nejen ty čerstvé, ještě horké z tiskárny, ale také ty, které se na pulty obchodů dostanou až za nějaký čas. Pro mě to byla reading copy 5. knihy z pera spoluzakladatelky podcastu Opravdové zločiny - Lucie Bechynkové. A já byla příjemně překvapená.
Kdo z nás se někdy nepodíval na internetovou seznamku, pro legraci se s někým spojil a třeba se i sešel? Jistě je nás mnoho, i když to ne vždycky přiznáme. Ale tentokrát se ve spletitých pavučinách virtuálního světa pohybuje přitažlivý muž, který vstupuje do života mladých žen. Když má ale dojít k osobnímu setkání, nikdy se na schůzce neobjeví.
Příběh připomínající prvoplánový románek však možná nějak souvisí s vraždou, která otřásla Prahou.
Celou knihou nás provází několik linek, ať už se jedná o otřesné vraždy, samotné vyšetřování nebo záludnosti virtuálního randění. Až se vše se vším propojí pod rukama charismatického vyšetřovatele Marka Tenglera.
Pro mě osobně šlo o 2. knihu od Lucie a tentokrát jsem si ji užila mnohem víc. Kniha rozhovorů s panem Štočkem mě nijak zvlášť neuchvátila a Ženy zločinu jsem bohužel odložila po pár stranách..
Ale tohle bylo skvělé! Příběh byl čtivý, měl spád, postavy mi příjemně sedly. Jediné co mi trochu vadilo byla některá jména, kdy jsem si představovala někoho úplně jiného! Josef Maršálek patří k troubě a válečku, ne na pitevnu! Celý motiv vražd jsem taky úplně nepochopila a doufala jsem, že bude trochu důmyslnější..
Tak jako tak šlo o vážně dobrou knihu a až bude na pultech knihkupectví, budu ji s radostí doporučovat!
Dnešní příspěvek bych ráda věnovala opět skvělému kousku, který jsem měla šanci přes léto přečíst. Jeho banán mě moc bavil a jako další jsem zovlila právě Jeho balík, který byl ještě stokrát lepší!
Co se stane, když jeho balík skončí v cizí schránce? A ten její zase v jeho. Hlavně když jde o pořádný.. pořádný balík.
Ale opravdovou poštovní schránku, prasátka.
Věc se má takhle. Když se kvůli nešťastné náhodě potká sexy uspořádaný chlápek se svou ironickou nešikovnou sousedkou, je z toho pohroma. A nebo ne?
Oddechový, humorný, lechtivý. To je další román z pera Penelope Bloom, který mě nalákal svou jednoduchou obálkou, dvojsmyslným názvem a humorným dějem.
Knihu jsem si užila ještě víc než Jeho banán, bohužel ostatní jsem zatím nečetla, ale už se na poličce třesou nedočkavostí. U příběhu jsem se opět hodně nasmála a bavil mě skrytý odkaz na díly předchozí! Penelope je za mě skvělá a její knihy patří mezi mé bezpochyby nejoblíbenější.
Jestli se potřebujete zasmát a nevíte u čeho, tohle je vaše kniha!
ig: @annewithbook